• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşularımı hatalarından döndürebilirmiyim.

Her şeye alaycı tavırla yaklaşmak hoş değil bence. Ben de çocuk değilim heralde çay içiyo diye kimse kimseyi hayatından çıkarmaz. Bana göre ciddi düşünmediği birilerle cinsel bişey yaşaması yanlış size göre doğruysa sizin bileceğiniz iş. Ve ben öyle insanları hayatımda istemem. Ne yapıyorsa kendi bilir günahı sevabı kendine. Her koyun kendi bacağından asılır. Benden uzak olsun yeter
Gozunle gördün mü.. dinimize göre zina günah evet ama dinimiz diyor ki bir kadına iffetsiz demek için 4 tane gözüyle görmüş şahit gerekir. Ona göre konuş. Gözüyle gormediysen senin şu an yaptığın daha büyük bir gunah

kadınların duygusal durumlari çok bozulmuş doğruyu ve
yanlışı ayırt edemeyecek kadar her 2side ağır depresyonda bence aklı başında kadın

bunu yapmaz

Gozunle gördün mü.. dinimize göre zina günah evet ama dinimiz diyor ki bir kadına iffetsiz demek için 4 tane gözüyle görmüş şahit gerekir. Ona göre konuş. Gözüyle gormediysen senin şu an yaptığın daha büyük bir gunah
O konuda insanlar acimasiz olabiliyor.Benim de basima geldi.

Bu kadinlar yaptiklari ahlaksizligi size anlatacak cesareti nereden aliyorlar?
Soyle fesat dusunelim bu adamin gorustugu adamlar su arkadasiniz da guzelmis onuda su arkadasa ayarlayalim demis olabilirlermi?
Kadinlar sizin tepkinizi olcmek ona gore teklifte bulunmak icin size anlatmis olabilirlermi?
Bu kadinlarin takildigi adamlar sag da solda anlatiyor olabilir siz de kadinlarla arkadassiniz!! Durduk yere sizr yanlis algi olusabilirmi?
Bunlarin hepsi olabilir...
Kadinlar sizr anlatinca tepkiniz ne oldu ya da teokiniz oldumu sok olmak disinda.bu yaptiiniz ahlaksizlik,terbiyesizlik boyle biseyi asla onaylamam.drhal yanlisiniz dan donun ya da benden uzak durun dedinizmi?

Eve adam almak ne ya büyük cesaret valla. İlla aldatacaksa o adamın evine gitsin.

İyi de siz de öyle dinlediniz mi anlatılırken.

Büyük konuşmayayım bana böyle birşey anlatılsa lisan-ı münasiple O AN evimden çıkarırım bir daha da bırakın dışarı çıkmayı zile bassalar kapıya bakmam.

Size çok kızdım. Hala daha nasıl döndürürüm diyorsunuz.

Esnafla da görüşüyolar diyorsunuz. O kadınların durumunu bilen esnaf sizi de görecek yanlarında sağda solda bu kadın da onlarla diye sizin hakkınızda konuşmaz mı? Bunları düşünemiyor olamazsınız değil mi?

Canım birde sana ne diyeceğim benim teyzemin çok samimi komşusu vardı ama hiç gözümüz tutmuyordu çünkü çok ağzı bozuk sakalar filan yapıyordu,aynı onunda eşiyle arası kötü dayak,şiddet,çalışmama filan herşey vardı.Bu kadın bir kurumda temizlikciydi.teyzem haline çok üzülür hep yardım ederdi.neyse hep çay kahve sohbet ederken teyzeme durumu açılmış.ben çalıştığım kurumda görüşüyorum diye.teyzem şok olmuş.bir değil iki değil çok kişiyle aralıklarla görüşüyormus.Teyzem hatalı olduğunu ve yanlisindan dönmesi gerektiğini söyledi filan sonra alakayı kesti.daha sonra başka teyzemin arkadaşları teyzemi görünce selaami kesmisler.Ve Birgün teyzem ogreniyorki bu kadın iftira atmış.o da tasindida ancak öyle kurtuldu o ahlaksizdan.birde teyzemin esinede ilgisi olduğunu öğrendi filan çok karmaşık durumlar.şunu demek istiyorum hani bir söz vardır Allah'tan korkmayandsn korkun diye.cunku her pisliği yapabilirler.size canını verebileceklerine filan inanmayın.gercekten daha detaylı ogrenseniz neler çıkar.cay ictiklerine ve yeminlerine inanmayın.Size olanlari bukadar süre sonra soylemelerinin sebebide sizden hep cekinmisler.calisiyor oldugunuz için kismetlisiniz.Daha kolay gorusmezsinz.

Boynundaki morluklara kadar gördüm ve kendisine sordum. Doğruladı ilişkimi kestim. Bilmediğim bişey konuşmam ben. Üni.nin yarısı konuşuyormuş ben bilmiyodum. Beni uyardılar sonra ben de kendisine sordum

Belli ki komsularinizi seviyorsunuz ama bi laf vardir bana arkadasini söyle sana kim olduğunu soyleyeyim diye... o esnaf birgun size asılırsa daha fena olur sonu...
Ben olsam yuzlerine karsi derim hanimlar cok iyiliginizi gördüm asla inkae edemem ama benim icime sinmiyor bu sekilde sizinle gorusemem der keser atardim

Yillar once çalıştığım yerde evli 2 kadin vardı. Sosyal chatlar yeni çıkmıştı. Bunlarin buralardan sohbet ettiklerini erkek arkadaş edindiklerini, buluştuklarını anladım. Benim anladığımı anlayınca bana da sen de sohbet et demeye başladılar rahat hareket etmek icin. Aynı odada çalışıyorduk bir de. Tanımadığım bilmedigim insanlarla ne işim olur dedim ama aynı ortamda yapamadım. Ayrıldım işten.

Bir arkadasim var ismi ece olsun. Bu ecenin de benim de tanidigim ama arkadasim olmayan bir arkadasi var ayse olsun

Ayse nisanli. Ama memleketin en zengin adamiyla gezip tozuyor icmeye gidiyor. Aysenin ablasi evleniyor adam ayseye dugunde giysin diye 13 bin liralik elbise aliyor yil 2009. Ayse bir gun eceyi de cagriyor. Ece o adami bilmeden gidiyor. Bisey de diyemiyor. birlikte resimler vs cekiliyor ayse cekiyor. Ama baskalari da var tabii sadece ece ve adam degil.

1 sene sonra ayse bu adamla yemek yerken nisanlisina yakalaniyor. Ayse sucu eceye atiyor. O beni yemege cagirdi gelmedi kendisi kaldim bu adamla aman be diye.

Sonra aysenin nisanlisi eceye catiyor. Senin 50 yasinda adamla ne isin var boy boy fotograflarin var. Kendin ne mal oldugun belli benim nisanlimi da surukledin. O...uluk yaptigin yetmedi simdi de pazarlamaya mi basladin baskalarini diye. Orasi da kucuk bir ilce. Ne oldu? Ayse evlendi 2 kizi oldu. Mutlu mesut...
EEcenin adi cikti kacti geldi istanbulda hayat mucadelesi.. kit kanaat kendine yetmeye calisiyor.

Kisacasi basiniza is alirsiniz. Uzak durun. Onlar iyi olur siz kotu...

o Ayşenin hayatının içine edemedi mi??
kimse alamazdı bu durumda elimden...

bu tipleri değiştiremezsin emin ol. ayrıca arkadaş kişinin aynasıdır cok fazla takılmayın sizde onlar gibi anılırsınız.
sonuçta canından can değil ya ne bu yani konuş görüşmek istemiyorum de bu kadar zor muu eşin biliyomu bu durumu sahsen ben olsam kesinlikle bu tarz insanlarla görüşülmesine müsade emem

Aklima benim isyerimde bekar ama rahat fikirlerini ulu orta anlatan arkadasla gorunup gorunmemek geldi.Ama iyi bir insan oldugu icin beraber gorunmekten kacmayi ayip karsiliyordum.Acaba ben de onla gorunmemeli miyim dusundum simdi?Allahtan farkli yerde simdi.
Ama bu olay tam rezillik.Gercekligine inanamadim ben ya.ESlerinden nasil cekinmezler?Etraf duyacak diye nasil korkmazlar?Eve almak nedir cocuklari var mi bunlarin?
birinin bir kızı var 7 yaşında diğerinin bir kızı bir oğlu var 17 ve 14 yaşlarında. ama daha çok çocuğu küçük olanın evinde oturup orda telefonlaşıp görüşüyorlar adamlarla

inan bende bundan okadar çok korkuyorumki. iftira atacak birilerine benzemiyorlar ama kendilerini kurtarmak için ne yapacakları belli olmaz. okadar çok severdimki onları çok değer veririrdim. ama şimdi bir ürperti var içimde. ve yavaş yavaş nefrete dönüşüyor
Suzi,seni korkutmak istemem ama,böyle insanlar,ifşa korkusuyla doğurup büyüttüğü yavrusunu öldürüyor,sen ne diyorsun.Ben 7 yıl önce bana arada gelip giden bir kadının hareketlerinden kuşkulanıp iletişimi birden kestim.Elinde bulunan 2ci bir telefon için,benim adımı söyleyerek,x ten aldım,onun telefonu demiş eşine.Eşide gidip soracağım onun mu deyince soramazsın diye kıyameti koparmış.Duyunca,tamamen görüşmeyi kestim.1 yıla kalmadı foyalar ortaya döküldü,eşinden ayrıldı gitti.Böyle insanlar giderken başkalarına da pisliğini bulaştırır,lütfen aç gözünü:(

Ayyy bu nasil bi ahlaksizlik yazik yazik.. lanet olsun bu sosyal medyayi bu sekilde igrenclik icin kullanan kadinada erkegede lanet olsun... cok sinirlerim bozuldu.. cekirge bir sicrar iki sicrar misali bi gun mutlaka boka basacaklar.. siz akilli olun onlardan uzak durun.. kurunun yaninda yas olmayin... esiniz ve cevreniz duydugunda size bile guvenleri sarsila bilir kendinizi onlardan kurtarin...
eşime biraz bahsettim durumdan şuan oda çok rahatsız çok huzursuz. akşam aradılar gel çay içelim diye işlerim var gelemem dedim. artık yavaş yavaş uzaklaşıcam

kadınların duygusal durumlari çok bozulmuş doğruyu ve
yanlışı ayırt edemeyecek kadar her 2side ağır depresyonda bence aklı başında kadın

bunu yapmaz
bende başlarda böyle düşündüm o nedenle acaba hatalarından döndürebilirmiyim dedim

Bu kadinlar yaptiklari ahlaksizligi size anlatacak cesareti nereden aliyorlar?
Soyle fesat dusunelim bu adamin gorustugu adamlar su arkadasiniz da guzelmis onuda su arkadasa ayarlayalim demis olabilirlermi?
Kadinlar sizin tepkinizi olcmek ona gore teklifte bulunmak icin size anlatmis olabilirlermi?
Bu kadinlarin takildigi adamlar sag da solda anlatiyor olabilir siz de kadinlarla arkadassiniz!! Durduk yere sizr yanlis algi olusabilirmi?
Bunlarin hepsi olabilir...
Kadinlar sizr anlatinca tepkiniz ne oldu ya da teokiniz oldumu sok olmak disinda.bu yaptiiniz ahlaksizlik,terbiyesizlik boyle biseyi asla onaylamam.drhal yanlisiniz dan donun ya da benden uzak durun dedinizmi?
önce çok şaşırdım beklemiyordum. neden dedim kafa dağıtmak için dediler. yapmayı başınız yanar dedim küçük çocuğu olana evine adamı neden alıyorsun hadi seni geçtim ya kızına zarar verirlerse dedim iyice tanımadan eve almam dedi. kocalarınız duyarsa cinayet çıkar dedim bişey olmaz dediler. o gün sabaha kadar uyudum uyandım aklıma düştü ertesi günde biraz eşime bahsettim.

Back
X