komşularımı hatalarından döndürebilirmiyim.

İşte insan olayin icindeyken bazi seyleri fark etmesi daha zor oluyor..disardaki gozler daha net gorebiliyor. Bu tarz insalarin aslinda belli bir basitligi oluyor..yuzlerine hakeretlerine yansiyor ama dedigim gibi iste anlayamiyor insan olayin icinde olunca. Tasinmak bana biraz abarti geldi ama sizede hak verdim ..korkunc bir durum

Sandalcının birinin ünü tüm İstanbul'a "Çapkın" diye yayılır..
Eeee!.. Söylenti o ki, sandalına binen hiçbir kadının elinden
kurtulma şansı yoktur.
Bunu duyan zamanın biraz da feministi, dişli bir kadın:
— Olur mu canım öyle şey. Ben bindiğim gibi inerim.
O hırsla gider bulur sandalı ve biner:
— Çek Göksu'ya!
Çekmeye başlamış sandalcı, kürekleri..
Kadın da sandalcıyı incelemeye almış tabii..
Sandalcı kadına hiç bakmadan kürek çekerken, kendi kendine de mırıldanıyormuş..
— Derler, derler, derler!
Bir, üç, beş.. Kadın dayanamamış:
— Ne derler be adam? Ne derler?
Sandalcı kadına bakmış, bıyığını burmuş ve gülmüş:
— Valla güzelim, sen bu kayığa bindin ya! Vermesen de, verdi derler!

Canım cinselşik yaşamıyoruz diyip sana yalan söylüyorlar bence. Evli kadın evine sadece kahve içmek için mi adam alır? Yani hem yalancılar hem samimiyetsizler. Umarım bu durum senin başını yemez çünkü bu tipler yarın öbürgün küstüklerinde tüm pisliklerini açık ederler suzi de biliyordu diye ortaya dökülürler

haklısın

inan bende bundan okadar çok korkuyorumki. iftira atacak birilerine benzemiyorlar ama kendilerini kurtarmak için ne yapacakları belli olmaz. okadar çok severdimki onları çok değer veririrdim. ama şimdi bir ürperti var içimde. ve yavaş yavaş nefrete dönüşüyor

2 yillik samimiyet dediginiz nedir ki biraz eksikligini cekersiniz gecer?
Bu arada istesem canlarini verirler muhabbetini geciniz o isler pek oyle olmuyor o kadar guvenmeyin zor aninizda yaninizda olacaklarina
Komsularinizin ne yaptigini bilen insanlar sizi onlarin yaninda gorurse afedersiniz ama bu da ayni mal demek derler.
Ayrica komsularinizin yine coğğ afedersiniz :) bir taraflari yiyorsa bosasinlar da oyle ne yapmak istiyolarsa yapsinlar. Ama yok kapi onunde cekirdek citleyerek kocayi cekistirip, parasini yemeye gelince catir catir yiyip arkasindan boynuzlamak kolaylarina geliyodur

Kızlar ikinizi de seviyorum bana iyiliğiniz dokundu. Ama bu erkeklerle ilişkilerinizi kaldıramıyorum vazgeçmezseniz sizden uzaklaşmak istiyorum kusura bakmayın hakkınızı helal edin diye mesaj atın veya yüz yüze diyebilirseniz diyin. Eşinize de anlatın bu durumu. Bir daha evinize girip çıkmasınlar.

Onların özel hayatı sizi ilgilendirmez. Fikrinizi söylemişsiniz değişecek gibi değiller. Eğer rahatsız ediyorsa bu durum sizi uzak duracaksınız bahane bulmanıza da gerek yok tedirgin oluyorum üzülmek istemiyorum özel yaşantınız beni rahatsız ediyor yoksa sizinle bir problemim yok diyebilirsiniz başınıza silah dayamazlar. Ya arkadaşlığınızı bitireceksiniz ya da onları öyle kabul edeceksiniz yani.

hatta adam eve bile geliyormuş. cinsel anlamda birşey yaşamıyoruz diye yemin ediyorlar sadece kahve içip sohbet ediyorlarmış.
Hangi erkek kadınlarla yalnızca sohbet etmek için birinin evine gider . Bildiğin kocasını aldatıyorlar . Senin yapman gereken yavaş yavaş o komşularınla ilişkini kesmen... Yoksa sende yanarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…