- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
kocam benden şüphelenmez ama allah korusun bir iftira olsa millet konuşur bilip bilmeden. inan 2 sene hiç birşey farketmedim. sadece kocaları ile olan sıkıntılarını anlatırdı bende aklımca teselli olmaya çalışırdımKocan öğrenmiş işte durumu. Artık iftira gibi bişey olsa da kocan arkanda olur. Hiç hissetmedin mi 2 senede bir şeyler? Garip durumlar falan?
O dedikodu olur. Dilin kemiği yok. Büyük bişey klsa eşin susturmayı bilir o halde. Bu durumda bence "iftira atarlar diye öfkelendirmek istemiyorum " lafını gereksiz buldum canım. İnceldiği yerden kopsun.kocam benden şüphelenmez ama allah korusun bir iftira olsa millet konuşur bilip bilmeden. inan 2 sene hiç birşey farketmedim. sadece kocaları ile olan sıkıntılarını anlatırdı bende aklımca teselli olmaya çalışırdım
haklısın. nerde dengesiz varsa beni buluyor. anlamıyorumki bendemi var bi sıkıntıO dedikodu olur. Dilin kemiği yok. Büyük bişey klsa eşin susturmayı bilir o halde. Bu durumda bence "iftira atarlar diye öfkelendirmek istemiyorum " lafını gereksiz buldum canım. İnceldiği yerden kopsun.
iykide çok samimiymissiniz.
ben onları birden öfkelendirmek istemediğim için aniden kesmeyim düşünüyorum. iftiradan korkuyorum.
Nasıl biriymiş peki?Getirdim okuya bilirsiniz bi önceki mesajımı. Sırf sevgilisiyle yapmıyormuş işte. Üni.nin erkeklerinden çoğuyla yakın ilişkide olmuş, ve her kes onun nasıl biri olduğunu biliyormuş. Ben sonra öğrendim ve ilişkimi kestim
sendeki sıkıntı çok mu yufka yüreklisin?haklısın. nerde dengesiz varsa beni buluyor. anlamıyorumki bendemi var bi sıkıntı
eşime ayrıntılı değilde ucundan bahsettim biraz oda onlarla görüşmeyi kesmemi istedi. bilmiyorum zaten evimizin kredis 1 yıla kadar bitecek o mahalleden taşınmak istiyorum.Yaptıklarının ahlaksızlık olduğunu söyleyip bütün ilişkinizi bitirin sizin eşiniz durumu öğrense nasıl açıklıyacaksınız kendinizi bildiğin halde nasıl arkadaşlık ettin demezmi
Gözü önünde mı yapması gerek . İstedikten sonra kılıf uydurulur çocuk oyalanır. Evli bir kadının evine gelen erkek başını öne eğip kahvesini içip gider mı? Bilemiyoruz tabi bizi De ilgilendirmez ama sizi ilgilendirir. Allah'tan siz oradayken birilerini davet etmediler. Sohbet edicez ne olcak diye. Sadece sohbet etmek de masum değil maalesef. Onlar bunu çok masumane görüyor.7 yaşında kızı olan çocuğu hep evde bilmiyorum o çocuğun gözleri önünde yapacak kadar alçalabilirlermi
çok çabuk inanıyorum insanlara. bana yakınlık göstereni hemen dostum arkadaşım yerine koyuyorum. ve çabuk seviyorum insanları. annem bana kızım bunlarda bir tuhaflık var istersen görüşmeyi kes dediğinde bile anneme kızmıştım insanların günahını alma diye.sendeki sıkıntı çok mu yufka yüreklisin?
cinsel anlamda birşey yaşamıyoruz diye yemin ediyorlar
birinin kızı 7 yaşında. olur olmaz herkezi evine alma dedim ya adam çocuğuna bir kötülük yaparsa dedim. iyice tanımadan evime davet etmem dedi
İnsanlara çok takılma. Eskiden onlara harcadığın zamanı sokaktaki kedi köpeğe mama ve su koyarak harca. İnan çabuk unutursun. En fazla "kafayı yedi" derler sallamazlar.çok çabuk inanıyorum insanlara. bana yakınlık göstereni hemen dostum arkadaşım yerine koyuyorum. ve çabuk seviyorum insanları. annem bana kızım bunlarda bir tuhaflık var istersen görüşmeyi kes dediğinde bile anneme kızmıştım insanların günahını alma diye.
Bu tarz kadınları ve erkekleri yakın çevre mutlaka bilirde Sesiz konuşur biyerden patlak verene kadar olay açığa çıktığında. Mutlaka adınız karışacak bu yüzden uzatmadan bitirin keşke ilk duyduğunuzda bitirseydinizeşime ayrıntılı değilde ucundan bahsettim biraz oda onlarla görüşmeyi kesmemi istedi. bilmiyorum zaten evimizin kredis 1 yıla kadar bitecek o mahalleden taşınmak istiyorum.
ben işteyken küçük kızıma annem bakıyor. 7-8 ay kadar önceydi annemi kahvaltıya çağırmışlar oda gitmiş. annem ben ordayken bir adam geldi dedi bana (komşuların biri ayşe biri fatma olsun) ayşe amcamın oğlu dedi dedi ama bana öyle gelmedi fatmayla çok samimiydi dedi bende çocuğu alıp eve geldim dedi. ozaman da anneme doğrudur belki amcasının oğludur demiştim. ama şimdi anlıyorum.Gözü önünde mı yapması gerek . İstedikten sonra kılıf uydurulur çocuk oyalanır. Evli bir kadının evine gelen erkek başını öne eğip kahvesini içip gider mı? Bilemiyoruz tabi bizi De ilgilendirmez ama sizi ilgilendirir. Allah'tan siz oradayken birilerini davet etmediler. Sohbet edicez ne olcak diye. Sadece sohbet etmek de masum değil maalesef. Onlar bunu çok masumane görüyor.
Her şeye alaycı tavırla yaklaşmak hoş değil bence. Ben de çocuk değilim heralde çay içiyo diye kimse kimseyi hayatından çıkarmaz. Bana göre ciddi düşünmediği birilerle cinsel bişey yaşaması yanlış size göre doğruysa sizin bileceğiniz iş. Ve ben öyle insanları hayatımda istemem. Ne yapıyorsa kendi bilir günahı sevabı kendine. Her koyun kendi bacağından asılır. Benden uzak olsun yeterNasıl biriymiş peki?Tam olarak kaç kişiyle birlikte olmuş?
Demek kız biriyle çay içse "birlikte oldu" diye bile adını çıkarabilecek bir çevreymiş. Nasıl bi yerse artık
canım bunlar bana açılalı çok olmadı 10 gün falan zaten o günden sonra sıklığı azaltmaya başladım.Bu tarz kadınları ve erkekleri yakın çevre mutlaka bilirde Sesiz konuşur biyerden patlak verene kadar olay açığa çıktığında. Mutlaka adınız karışacak bu yüzden uzatmadan bitirin keşke ilk duyduğunuzda bitirseydiniz
Alaycı yaklaşma yok. Adını çıkaracak bahaneler uydurmak kolay. Gerçek bile olsa.. Mevlanayla kapatıyorum muhabbeti "başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol"Her şeye alaycı tavırla yaklaşmak hoş değil bence. Ben de çocuk değilim heralde çay içiyo diye kimse kimseyi hayatından çıkarmaz. Bana göre ciddi düşünmediği birilerle cinsel bişey yaşaması yanlış size göre doğruysa sizin bileceğiniz iş. Ve ben öyle insanları hayatımda istemem. Ne yapıyorsa kendi bilir günahı sevabı kendine. Her koyun kendi bacağından asılır. Benden uzak olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?