komşularımı hatalarından döndürebilirmiyim.

Kocan öğrenmiş işte durumu. Artık iftira gibi bişey olsa da kocan arkanda olur. Hiç hissetmedin mi 2 senede bir şeyler? Garip durumlar falan?
kocam benden şüphelenmez ama allah korusun bir iftira olsa millet konuşur bilip bilmeden. inan 2 sene hiç birşey farketmedim. sadece kocaları ile olan sıkıntılarını anlatırdı bende aklımca teselli olmaya çalışırdım

O dedikodu olur. Dilin kemiği yok. Büyük bişey klsa eşin susturmayı bilir o halde. Bu durumda bence "iftira atarlar diye öfkelendirmek istemiyorum " lafını gereksiz buldum canım. İnceldiği yerden kopsun.

Uzak durun.. Sizr sıcak davranmaları belki de bir tuzak.. Boşverin gitmeyin evlerine.. Bir gün bi bakmışsınız gitmişsiniz evde tanımadığınız adam.. Sonrasını yazmıyorum.. Asla gitmem yerinizde olsam.. Ne halt ederlerse etsinler boşverin.. Onlar iflah olmaz..

O dedikodu olur. Dilin kemiği yok. Büyük bişey klsa eşin susturmayı bilir o halde. Bu durumda bence "iftira atarlar diye öfkelendirmek istemiyorum " lafını gereksiz buldum canım. İnceldiği yerden kopsun.
haklısın. nerde dengesiz varsa beni buluyor. anlamıyorumki bendemi var bi sıkıntı

ben onları birden öfkelendirmek istemediğim için aniden kesmeyim düşünüyorum. iftiradan korkuyorum.
iykide çok samimiymissiniz.
canlarını isteseler verirlermis sizin için..
bunları düşündüğünüz insanlar mi mesafe koyunca iftira atacak size.
imkanınız varsa taşının ordan ve bütün irtibatinizi koparin.
pardon iftarayi çevreden kastettiniz sanırım.eğer açığa çıkarsa arada adinizin geçmesi muhtemel.
her durumda bütün irtibatı koparmak taraftarıyım.kolaylıklar dilerim..

Nasıl biriymiş peki? Tam olarak kaç kişiyle birlikte olmuş?
Demek kız biriyle çay içse "birlikte oldu" diye bile adını çıkarabilecek bir çevreymiş. Nasıl bi yerse artık

Yaptıklarının ahlaksızlık olduğunu söyleyip bütün ilişkinizi bitirin sizin eşiniz durumu öğrense nasıl açıklıyacaksınız kendinizi bildiğin halde nasıl arkadaşlık ettin demezmi
eşime ayrıntılı değilde ucundan bahsettim biraz oda onlarla görüşmeyi kesmemi istedi. bilmiyorum zaten evimizin kredis 1 yıla kadar bitecek o mahalleden taşınmak istiyorum.

7 yaşında kızı olan çocuğu hep evde bilmiyorum o çocuğun gözleri önünde yapacak kadar alçalabilirlermi
Gözü önünde mı yapması gerek . İstedikten sonra kılıf uydurulur çocuk oyalanır. Evli bir kadının evine gelen erkek başını öne eğip kahvesini içip gider mı? Bilemiyoruz tabi bizi De ilgilendirmez ama sizi ilgilendirir. Allah'tan siz oradayken birilerini davet etmediler. Sohbet edicez ne olcak diye. Sadece sohbet etmek de masum değil maalesef. Onlar bunu çok masumane görüyor.

sendeki sıkıntı çok mu yufka yüreklisin?
çok çabuk inanıyorum insanlara. bana yakınlık göstereni hemen dostum arkadaşım yerine koyuyorum. ve çabuk seviyorum insanları. annem bana kızım bunlarda bir tuhaflık var istersen görüşmeyi kes dediğinde bile anneme kızmıştım insanların günahını alma diye.

Size çok fedakarlıkları dokunan o mükemmel komşular , ahlaksızlık yapıp başka bir yuvanın bozulmasına ön ayak oluyorlar.
Üstelik adam işteyken eve erkek almak demek ahlaksizligin , ş.refsizligin en üst düzeyi.

Tamirci gelince bile tedirgin olur insan yalnız kalmak istemez.
Üstelik bunlar anne.

Neyi düşünüp duruyorsunuz , madem vazgeçirmeye gücünüz yok ilişkinizi keseceksiniz hepsi bu.

cinsel anlamda birşey yaşamıyoruz diye yemin ediyorlar

Buna inanmıyorum pek açıkçası.

birinin kızı 7 yaşında. olur olmaz herkezi evine alma dedim ya adam çocuğuna bir kötülük yaparsa dedim. iyice tanımadan evime davet etmem dedi

İyice tanımak ne ya. Çok komik.
Çocuklarını nasıl düşünmezler aklım almıyor, en iğrenci de bu, nasıl bir annelik bu.
Bu kadınların psikolojisi çok bozulmuş bence..
Taşınmayı düşünüyorum demişsiniz, yapabiliyorsanız taşının bence de.

İnsanlara çok takılma. Eskiden onlara harcadığın zamanı sokaktaki kedi köpeğe mama ve su koyarak harca. İnan çabuk unutursun. En fazla "kafayı yedi" derler sallamazlar.

eşime ayrıntılı değilde ucundan bahsettim biraz oda onlarla görüşmeyi kesmemi istedi. bilmiyorum zaten evimizin kredis 1 yıla kadar bitecek o mahalleden taşınmak istiyorum.
Bu tarz kadınları ve erkekleri yakın çevre mutlaka bilirde Sesiz konuşur biyerden patlak verene kadar olay açığa çıktığında. Mutlaka adınız karışacak bu yüzden uzatmadan bitirin keşke ilk duyduğunuzda bitirseydiniz

ben işteyken küçük kızıma annem bakıyor. 7-8 ay kadar önceydi annemi kahvaltıya çağırmışlar oda gitmiş. annem ben ordayken bir adam geldi dedi bana (komşuların biri ayşe biri fatma olsun) ayşe amcamın oğlu dedi dedi ama bana öyle gelmedi fatmayla çok samimiydi dedi bende çocuğu alıp eve geldim dedi. ozaman da anneme doğrudur belki amcasının oğludur demiştim. ama şimdi anlıyorum.

Nasıl biriymiş peki? Tam olarak kaç kişiyle birlikte olmuş?
Demek kız biriyle çay içse "birlikte oldu" diye bile adını çıkarabilecek bir çevreymiş. Nasıl bi yerse artık
Her şeye alaycı tavırla yaklaşmak hoş değil bence. Ben de çocuk değilim heralde çay içiyo diye kimse kimseyi hayatından çıkarmaz. Bana göre ciddi düşünmediği birilerle cinsel bişey yaşaması yanlış size göre doğruysa sizin bileceğiniz iş. Ve ben öyle insanları hayatımda istemem. Ne yapıyorsa kendi bilir günahı sevabı kendine. Her koyun kendi bacağından asılır. Benden uzak olsun yeter

canım bunlar bana açılalı çok olmadı 10 gün falan zaten o günden sonra sıklığı azaltmaya başladım.

Alaycı yaklaşma yok. Adını çıkaracak bahaneler uydurmak kolay. Gerçek bile olsa.. Mevlanayla kapatıyorum muhabbeti "başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…