komşularımın bana yaptıgına bakın sabahtan beri aglıyorum:(

anlamiyorum arkadasim, baska derdin mi yok milleti bu kadar takiyorsun? oyle anlatmissinki sanki herseyden daha onemlisi onlarla yeyip icmek oturmak gibi...senin bi bebegin var bu kadar takma...hayat komsularindan ibaret degil...al bebegini cik gez dolas oh mis gibi...bos vaktin varsa bol bol gez baska seyler yap...hayatiniz muhabbet ve pasta borek yemek gibi anlatmissin...herneyse bana gore herseyin cogu zarar azi karar...fazla muhabbet karin agritir derler..sizinkinide agritmis digerlerinin yaptigida sizin dusundugunuzde cok cocukca geldi bana...isiniz gucunuz yok neyi dert etsemde kendimi gersem diye bakmissiniz sanki

buarada basligi gorunce bende cok fena bisey yapti komsularin sanmistim...

Ben,m bir komşum bile yok booşşşverrr
Bu yüzden kafamda rahat, birde komşu kaprisi hiç çekemezdim bu kadar iş güç arasındaaa

vallahi haa...ben isten gucten vakit bulup bebegimle kendimle nasil daha iyi vakit geciririm diye bakiyorum millet neleri dert ediyor?? yani tabiiki komsuluk filan sart..ama bu kadar yakin olursan isin b.ku cikar...gormus oldu konu sahibide nasilsa...

allahım şu gün gün komşu komşu gezenlere nasıl özenirdim
yazınızı okuyunca vazgeçtim
çok arkadaş çok dert getirir az kişiyle görüşün olsun bitsin yahu:)

Öbürlerinin çocuğu yok sanırım senin çocuğun var gelemezsin diye çağırmamış olabilirler. Ayrıca daha samimi olduğun arkadaşını sırf bebeğini seviyor diye çağırıp kaç kere onları çağırmaman en başta senin hatan onlarda bunun farkına varıp seni çağırmamış olabilirler. Ama yakın arkadaşının suçu olmadığı için onu çağırmışlardır ne olursa olsun baştan sizde ayrımcılık yapmayacaktınız o az oturuyorsa onlar da az otururdu ama dediğim gibi müsait değilsinizdir diye çağırmamışlardır ya da başka bir durum vardır. Ben de olsam bir tek arkadaşı çağırıp bir çağrılmasak bozulurdum ve bende çağırmazdım.

Amaan derdin bu olsun cokmu onemli Allah askina arkadslik iyide herseyide cok abartmamak lazim. Bosver gitsin masallah bebegin cok uslu heralde bunlari kafaya takacak zamani bulmussun. Sen bebisinle ilgilen onla kafa dagit her arkadslik zamanla bitiyo ilerde belki hatirlamayacagin insanlar icin canini sikma

cnm çok güzel özetlemişsin
sık gelen biraz yyanık çıktı
benden gizli onlarla arayı ısıtmış
ben ortada kaldım
hepsinr okafar.kızgınımki
hiç çagırasım gelmiyor;(

Evet size gelen komşu politik davranmis aslinda böyle olabilsek ne uzuluruz ne kiriliriz da iste... esasinda cok büyük bir olay yok disaridan bakinca hakli gorunuyorlar şey gibi olmus bir arkadasini cagirmissin da onlara haber vermemissin gibi esasinda diyorsun ki yok o komsum kendi geldi. İşte diğerleri o sekilde algilamamistir normal onlar da sana alınmıştır. Iletisim sorunu olmuş aranizda en doğrusu madem samimiyetiniz var oturup konusacaksiniz. Ben olsam bu kadar uzulup kafama takacagima birgün hepsini oturmaya çağırır konuyu acardim.

amannnn
çok sıkı fıkı olunca böyle cırkı çıkıyor
bırak boşver
ne takıyorsun
hata baştan yapılmış
ne o oyle
sen bendesin ben sede
hadi birlikte....
oooo
göbekleriniz bir kesilmedi ya
madem zoruna gittiki haklısın
eyvallahın olmasın birdaha

Ortada bir şey yok aslen.
O samimi arkadaş nasıl size "geçen çağırdılar gittim" dediyse diğerlerine de "her gün gidip bebek seviyorum" demiş olabilir.
Nereden bilecek insanlar çat kapı geldiğini?

kızlar ben yanlış anlaşıldım
galiba hergun geleni ben
çagırmıyodum kendi gelip
bebehi sevip gidiodu yoksa pasta
yaptım gel yiyelim yoktu ortafa
ayrıca oda yeni dogum yaptı bende
bevehimi alıp iniodum sevmeyebit saat oturup çıkıyodum burda dısşancak
kadar bir suc varmı ona
yanıyorum işte nr var bunda femeyin gercekten koyuyo insana dördü toplanmış beni çagarmamış dışlanmış gibi hissetmek cok kötü
ayrıca bebek için çagarmıyotlardır
demişsiniz onlatında bebegi var sadece birinin yok hatta onlarınli benimkinfen küçükler ben sık görüştümü anlayamıyorum okadar yakınlaştık
son zamanlarda sır bile konuşuodyk gani obların bizr karsı tutumuyla ilgişi ama kırkı çıkar çıkmaz solugu onların yanınfa aldı ben onun bi üstündeyim
neden bikere bile yanıma gelme
di bebegi alıp koşa koşa en aşa
katlara gitti
onlarla muhabbeti
yeniden kurmuş çaktırmadan
siczce o nasul biri.birde onlara
diyebilirdş mlk5588 i de çagur
sanıza ayıp olur diye.halbuki
bem onu kaynanası ve
görümcesine karsı nakadar
savunmustum ona kötu
davranıyolar diye savunuyodym
onu aptal gibi onun bana yaptıgı
cok garip degilmi sizce
gercek arkadaş degil galiba
nediyim beni kaybettiler hiç sucum
yokken dışlanan biri oldum bugunfeb
beri başım agrıyor acıklama yapabilitdi
yanıma bile gelmedi bugun

acaba siz diğer fazla takılmadıklarınızla ilgili dedikodu yaptınız da, bu çok görüştüğünüz onlara mı anlattı... ondan dolayı onlarda mesafe koydu olabilir... Yada siz farkına varmadan onları itecek söylemlerde mi bulundunuz, sizi istemediklerini düşününce aklıma bu ikisi geldi.

canım bilmiyorum cok çarediz
hissediyorum abartma diolar
ama beni kötü biliyo olabilirler
ama neden bunu bulmam lazım
dedikodu falan yaomafum
o sıl gelenle bişeler konusuoduk
bi gruplaşma oldunu falan bitanrsimin
bizi kıskandını söylüyodu mesela

suclu olsam bukadar üzülmezdim
onlarla görüşemiceme degilde beni
yanlış tanımalatına üzülüyorum okadar
güzel günlerden sonra yanlış hatırlanmak beni üzüyor üstelik sucum yokken

Ya kusura bakma da sanki aldatilmis gibi yazmissin konuyu :)
Arada kopukluk olmus belli..
Yanlis anlasildigini da dusunuyorsan;
Koyarsin bir cay, bahsi gecen komsulari da davet edersin.
Sohbet - muhabbet araya serpistirirsin su bebegini sevmeye cat kapi gelen komsunu.
Misal;
-yaa ayse gecen sene bu zamanlar benim kizi sevmeye gelirdin bol bol.
Simdi sira bize geldi goruyor musun? gibi..
Kimseyle yuzgoz olmadan meramini anlatirsin iste. Olma mi :)

canım bu kadar derinlikli düşünürsen üzülen hep sen olursun, yaşın genç galiba, ben bile ilişkilere yüzeysel bakmak gerektiğini yeni öğrendim, sen şimdiden öğren vakit kaybın olmasın
kimsenin arkasından negatif bişey söyleme, hatta hep iyi söyle, kimseye en ufak sırrını verme, dedikodu malzemesi verme, iyiliğini kötüğünü söyleme, kıskanıyorda olabilirler çünkü
ama görüşcek insan lazım, o yüzden sen davet et yine de gün yapalım falan de bakalım ne dicekler

benimde böyle komşularım vardı 7yıl boyunca haftanın 4 gunu bende otururlardı bide gelirken şu duyar ayıp olur bu duyar ayıp olur diye onlarıda cagırırlardı sonra bi nedenden dolayı içlerınden birine kırıldım tavır koydum valla 7yıl bu bizi ağırladı gittik oturduk demedi butun akrabalarını birlikte oturduğumuz arkadaşların dedikodularını bana yaptı şimdi bana gelemiyo onlara gidiyor buda demek oluyo ki şimdi beni onlara çekiştiriyor
. Evladından eşinden zaman ayırıp kimseye taviz verme valla kimse eline sağlık demiyo sırtını donuyo

Belki sıkıntısizdedir. Hepsi bir olup sizi çağırmıyorlar sa sorun sizin tavırlarınız Yafa bebeğiniz olabilir. Benim kızım cok hareketli beb bile bunalıyorum bi yere gidince mesela belki ev sahipleri de bunalıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…