Komşularımm ..

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Günaydın hanımlar :anne:
Hemen konuya gireyim ..
Normalde her sabah markete gidip ekmek gün ihtiyaçları alan ben bu sabah beni görmesinler diye bayat ekmekten kendime tost yaparken buldum kendimi :bicak:
İçeri girsinler diye zaman kollayıp öyle çıktığımı fark ettim ..
Nedenine birde siz bakında bana biraz akıl verin napsam artık böyle davranmazlar ..
Alt katta dükkan var ev sahibim 7.24 orda eşiyle birlikte .
Alt katta yaşlı bir teyze
Üst katımdada 40 yaşlarında bir abla oturuyor ..
Ve benim nereye gittiğimi ne aldığımı merakla bekleyen dışarı çıksada napıyor baksak ne aldı incelesek diye bekliyorlar sankiii. ( sende yüz verme diyebilirsiniz)
Zaten vermiyorum gecen poşetlere bakarak bunumu aldın dediğinde sadece suratına bakıp cevap vermedim .. ( ya kısa ters cevaplar veriyorum ) ama malesef anlamıyorlar ..
Şimdi bu anlattıklarımdan daha sinir bozan kısma geliyim ..
6 aylık bir bebeğim var ..
Her dışarı çıktığımda bebek arabasını kurarken ( kucağımdan birden gelip almalar )
Her eşim beklerken arabaya doğru koştururken hemen dükkandan fırlayıp çocuğu mıncırmaya çalışmalar ..
Ayakkabımı giyerken ver bebeği biz tutalımlar ..
Gecen yemek yapıyorum bebeğimin sesi asla gitmiş veresene az hava aldıralım diye istediler ( şuan müsait değilim ben olmadan veremem müsait olduğumda indirdiğimde seversiniz dedim )
Çocuğumu her fırsatta versene sevelim .
Az versene gezdirelim ..
Ben vermiyorum aslada ben olmadan çocuğumu vermem ama ısrarları artık can sıkıyor ..
Gecen bebek arabası ve aldıklarımı eve çıkartırken dükkandakiler geldi merdivenin başında tutalım sen eşyaları taşıyana kadar dedi oturak tam kapının önünde merdivenlerin başında verdim çoçuğu hiç bişey yapmadım ( hemen eşyaları çıkarttım dış kapıdan 10 basamak üstte kapıyı bile açmadan hemen bebeğimin yanına indim elinde tulumba tatlısı bebeğime emdiriyor ..( napıyorsun abla sen şeker o verme napıyosun dedikce suratıma güldü ) aldım çoçuğu ben bebeğime böyle şeyler yedirmem şeker vs yasak dedim2 yaşına kadar aman nolucak dedi sinirle çocuğu aldım söylenerek yukarı çıktım..
Neyse 4 gün önce eşimin arkadaşı geldi kapıya eşimden bişey almak için eşimde bebekle oynuyordu üstüne battaniyesini atta hava alsın dedi ( bebeğim bir haftadır hasta boğazları iltihap olmuş ) burnu tıkalı elleride hep su topladı ..
Neyse bebeğim eşimle indi aşşadan ses gelince bende indim aşşadaki teyzenin elinde bebeğim kucağına almış hoplatıyor ben o şokla yanlarına inerken ( oyyy ağzın balını yiyem diye şaaap diye Çocuğumun dudağından öptü ) ben koştur koştur gittim yanına napıyosun sen ya bebeğimi ben öpmüyorum gerçekten sinirle kadına kızdım bebeğimi aldım elinden eve çıktım eşimle tartştık eve gelince neden veriyorsun eline diye eşimde kadın izin almadıki kucağıma saldırdı aldı çoçuğu bende 20 adım arkadaşa vericeğimi verdim hemen geri döndüm almışsın çocuğu diyor ..
Napıyım bayanlar anlamıyorlar laftan .
Kalplerini kırıp hiç selamsız sabahsız yanlarındanmı geceyim ..
Akıl verin ben iyice bunaldım ..:işsiz:

Niyetleri kötü olmayabilir ama kesinlikle sinir bozucu. ev alma komşu al derler, ben olsam ev değiştirirdim.
Bende taşınalım diyorum ..
Ama eşimle maddiyata vurduğumuzda asla yetişemeyiz eşim riske atmakta istemiyor bir bebeğimiz var sonuçta ihtiyaçları var bir dahaki yaza kadar kendimizi anca toparlarız hesap kitap yapıldığında
.
Bende şaşırdım artık sinir bozucu olmazmı evde kendimi yiyorum ..

Bence de niyetleri kötü değil ama biraz yüzsüzler yani.Ne demek şap şup öpmek. Surat yapıyosunuz tersliyosunuz hala anlamıyorlar. Ya taşınacaksınız ya da selamı sabahı keseceksiniz başka yolu yok bunun.

O open ağzını yırtardım. Ne demek bebeğimin ağzından öpecek. Okurken kan beynime sıçradı. Kesin selami, bu ne hadsızlık ya
Bende görünce kan beynime sıçradı ..
Demdiğim şey kalmadı Ve samimiyetimizde yoktur kadınla (60 yasında)
İnerken hiç selam vermesem bile şaka yapmaya çalışır bebeğimi çekiştirmeye çalışır ..
Nereye gidiyorsun diye sorguya çekmeye çalışır Şaşırdım ...

insanlar başkalarının çocuklarını şap şup öpecek kadar nasıl sevebiliyor bende bunu anlamıyorum,ne kadar sevgisiz bir insan mıyım neyim :KK53:

taşının bence
Ben normalde başkasının bebeğini sevmem gerçekten çok tatlı bir bebeksede bakmak için bile annesinden izin alan bir insanım ama asla öpmem başkasının bebeğini bence olması gereken de bu ..
Bende anlamadım bu insanları ..

Bence de niyetleri kötü değil ama biraz yüzsüzler yani.Ne demek şap şup öpmek. Surat yapıyosunuz tersliyosunuz hala anlamıyorlar. Ya taşınacaksınız ya da selamı sabahı keseceksiniz başka yolu yok bunun.
Taşınnma imkanımız yaza kadar gözükmüyor ..
Bebeğimiz var ihtiyaçlardan kısamayızda.
Bende şaşırdım dert sahibi oldum gerçekten her gün dışarı çıkarken bebeğimi nasıl saklasam diye uğraşıyorum hasta çocuk diyorum ( hastalığı bana geçerse geçsin diyor )
Eşimede söylüyorum aşşadaki ev sahibim eşimede aynısını yapıyormuş ama eşim bu konularda biraz daha sakinnn ..
Eşimide her gördüğünde aşşadaki adam sigara versene içelim diyormuş ( eşimde her zaman sigaram yok diyemiyorum diyor ) eşime bebeği bize getirsene diyorlarmış ..
Eşin bebeği bize sevdirmiyor diyormuş ..
Gecen eşime şaka yapmışlar eşin sevdirmiyor bizde çocuk yapıcaz eşin yüzünden diyorlarmış ( 60 yaşındaki kadın bunu diyen ) eşimde eşim hoşlanmaz böyle şeylerden dediğinde de eşime bukadr tatlı yapmasaymışsınız felan diyormuş kafayı yiyicem sonunda ..

Taşinin diyecegim ama ekonomik problem varmis

Şeye takildim ; bebegin elleri neden su topladi
Doktorumuzun dediğine göre alerjik
Krem verdi onu kullanıyoruz ..
Cuma günü kremi kullanıp gidicez gecmezse tekrar konuşalım dedi ..
Bencede kardeşimdede var mevsim geçişlerinde oluyor .. ( bizimki biraz daha farklı ama )
Doktorun dediğine göre ek gıdaya geçtiğimiz içinde olabilirmiş ..

Doktorumuzun dediğine göre alerjik
Krem verdi onu kullanıyoruz ..
Cuma günü kremi kullanıp gidicez gecmezse tekrar konuşalım dedi ..
Bencede kardeşimdede var mevsim geçişlerinde oluyor .. ( bizimki biraz daha farklı ama )
Doktorun dediğine göre ek gıdaya geçtiğimiz içinde olabilirmiş ..
Çok gecmis olsun Allah korusun yandi falan sandim
Komsularin kotu niyetli degil belki ama cahil
Cahille basetmek cok zordur
Her seferinde kirmadan yari ters cevaplar ver
Ne aldin dediklerinde aldim biseyler de gec
Ayakustu konusmayi uzatmalarina izin verme
Goz temasi kurma
Selam ver sadece
Bebegi de seviyorlar anladigim kadariyla
Guzelce acikla yaninda olmayinca aklim kaliyor icim rahat etmiyor de

Goz temasi kurma
Selam ver sadece
Allah korusun teşekürler :emir_bebek:
Evet çocuğum için senelerce uğraştık
Görmediğim tedavi kalmadı ..
Sonunda kavuştuk asla sakınmıyorum ..
Kimse sevmesinde demiyorum sevebilir ama uzaktan ..
Yada izin alarak ..
Samimiyetimin olmadığı bir insan gelip kucağımda çocuğumu çekiştiriyor ..
Gecen aldı kucağımdan yolda bir tanıdığını gördü 5.6 yaşlarındaki çocuğu vardı yanındada çoçuk çok tatlı bebek diyince bebeğimi kucağına vermeye çalıştı bende herkesin içinde hayır veremessin diyip bebeğimi aldım ..
Gece bebeğim uyuduğunda uyuyım birazcık diyorum uykuya geçene kadar düşün düşün uyuyamıyorum saatlerce gerçekten zor bir durummuş .
Bebeğimi korumam gerekiyor ama bazen beceremediğimi düşünüyorum :110:

Yanlış anlamayın kesinlikle sizi suçlamak değil maksatım ama lu görüyorum ki insanlar birbirini tanımadan aman komşu diye samimi olmaya çalışıyor sonra gerçek yüzünlerini görünce ne yapacaklarını şaşırıyorlar.Çünkü bu saatten sonra mesafe koymak için kötü olmak gerekiyor.Taşındığımda emin olmadan kimseyle samimi olmuyorum sonra da kimse ne çocuğuma ne hayatıma karışabiliyor.Dudaktan öpme çok saçma hatta izinsiz kucağa alma bile saçma.3 yıldır aynı apartmandayım insanlarla selamlaşırım konuşurum ama o kadar.Mesafe her zaman iyidir.

Goz temasi kurma
Selam ver sadece
Allah korusun teşekürler :emir_bebek:
Evet çocuğum için senelerce uğraştık
Görmediğim tedavi kalmadı ..
Sonunda kavuştuk asla sakınmıyorum ..
Kimse sevmesinde demiyorum sevebilir ama uzaktan ..
Yada izin alarak ..
Samimiyetimin olmadığı bir insan gelip kucağımda çocuğumu çekiştiriyor ..
Gecen aldı kucağımdan yolda bir tanıdığını gördü 5.6 yaşlarındaki çocuğu vardı yanındada çoçuk çok tatlı bebek diyince bebeğimi kucağına vermeye çalıştı bende herkesin içinde hayır veremessin diyip bebeğimi aldım ..
Gece bebeğim uyuduğunda uyuyım birazcık diyorum uykuya geçene kadar düşün düşün uyuyamıyorum saatlerce gerçekten zor bir durummuş .
Bebeğimi korumam gerekiyor ama bazen beceremediğimi düşünüyorum :110:
Yanlış anlamayın kesinlikle sizi suçlamak değil maksatım ama lu görüyorum ki insanlar birbirini tanımadan aman komşu diye samimi olmaya çalışıyor sonra gerçek yüzünlerini görünce ne yapacaklarını şaşırıyorlar.Çünkü bu saatten sonra mesafe koymak için kötü olmak gerekiyor.Taşındığımda emin olmadan kimseyle samimi olmuyorum sonra da kimse ne çocuğuma ne hayatıma karışabiliyor.Dudaktan öpme çok saçma hatta izinsiz kucağa alma bile saçma.3 yıldır aynı apartmandayım insanlarla selamlaşırım konuşurum ama o kadar.Mesafe her zaman iyidir.
İşte demek istediğimde bu ben bu insanlara günaydın hayırlı günler kolay gelsin demişimdir en fazla asla sohbet muhabbet olmadıki aramızda ..
Sadece taşındık hamileydim aşırı ısrar ettiler bir akşam eşlerle tanışalım kim oturuyor bilelim diye akşam çaya çağırdık ona da pişman olduk konuşmadık bile bir bardak çay içilip kalkıldı ..
1 sene boyunca başka hiç bişey geçmedi aramızda ..
Bebeğim doğduktan sonra böyle oldu herşey ..
Bebek arabasını açmam hemen eve çıkamam ..
Kış geldi hala evlerine giremediler kapıya tünediler resmen ..
Bide oturup kim ne yapıyor ne oluyor akşama kadar hiçmi sıkılmaz insan ..

Bir daha yardım edelim diyerek bebeğine yoneldiklerinde ya elindeki poşetleri uzat ya da bebek pusetini .Madem bukadar yardım severler taşısinlar.Ben bebeğini çok sakınan birisi değilimdir ama insanlar kafayı yemiş.Soyle bir ayağına corapliyken dokunana lafım yok ama elinde sigarasini yere atip kızımı kucağına almaya çalışan birisi oldu dún:sinirli:

Bir daha yardım edelim diyerek bebeğine yoneldiklerinde ya elindeki poşetleri uzat ya da bebek pusetini .Madem bukadar yardım severler taşısinlar.Ben bebeğini çok sakınan birisi değilimdir ama insanlar kafayı yemiş.Soyle bir ayağına corapliyken dokunana lafım yok ama elinde sigarasini yere atip kızımı kucağına almaya çalışan birisi oldu dún:sinirli:
Aslında kimseye minnet etmek için yardım istemem bebeğimi çıkar pusetine kor bebek arabasıyla poşetleri ayrı çıkartırım ama istemiyorki 60 yaşındaki kadın bebeğimi almak için vermek istemesemde kucağımdan çekiyor resmen deli oluyorum ..
Ben bebeğime ek gıdaya geçtim ne yedirsem diye şaşırırken ağzına tulumba tatlısını dayadılar hemen kaptım çocuğu ..Allah kolaylık versin valla hepimize ..
Düşüncesi insanlardan gına geldi valla ..

Aynı şeylerin biraz daha azını ben yaşıyorum,bende selam vermemeye konuşmamaya çalışıyorum ama Bebek konusu biraz haddini aşmış bence siz onlarla bundan sonra hiç ama hiç muhattap olmayın herkes haddini bilmeli bence

siling ya da kanguru alıp icine koyun alamazlar demeye geldim

benim oglum insan gördü mü agliyodu belli bi zamana kadar, o yüzden cok rahattim o konuda. kimse yaklasmiyo hala binadan

bebeginize de çok gecmis olsun insallah toparlar kuzu bi an önce

Back
X