- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
4 senede 1 ..bu bana da normal geliyor işte..olması gereken gibi..siz tam benlik bir komsusunuzŞart değil. Ama bir kaç kişiyi tanısanız iyi olur. Tanımak derken merhaba merhaba. Ben bir tek karşı komşumun adını bilirim. 4 senedir burda oturuyorum. Ve sakin, olgun insanlar oldukları İçin evime geldiler ve bende gittim. Bu 4 senede 1 kez oldu düşünün. Mesafeli bir şekilde, saygı çerçevesi içinde görüşülebilir. Öyle her hafta kahvaltı, gün falan hiç sevmem o kadar samimiyet gerek yok
Gorusmeyincede gönül koyuyirlar hani ya hep ya hiç düşünce tarzı gibi ..Sevmem bende mıç mıç sevgi kokan sahte arkadaşlıkları lakin mesafeli olup komsulugunuza devam edersin iyi olur lazım sonucta bi yerde
Ben boyleyim kabul edene de...Gorusmeyincede gönül koyuyirlar hani ya hep ya hiç düşünce tarzı gibi ..
İki çocuğum var karşı komşum şoklarda. Sesini bile duymuyoruz ne ara oldu nasıl, daha dün taşındınız diyorlar4 senede 1 ..bu bana da normal geliyor işte..olması gereken gibi..siz tam benlik bir komsusunuz
Yaniiii ..şimdi biri gelcekd kahve iccek diye evi toparla kendine çeki düzen ver ohooo .tek içiyorum kimsenind hatri yokbende sevmiyorum ve ayak uyduramıyorum ben direk söylüyorum ben geç uyanıyorum işlerim geç bitiyor vaktim yok böyle şeylere diye 12de kahvaltı yapıyorum hiiiç komşuculuk oynayamam bana terskahvemide dizi izlerken tek başıma içiyorum oh mis
Çalışan olunca çok göze batmaz benim gibi evdeyseniz bu kısır canavarların bakışları tavırları tuhaflasiyor..geçen evin önünde toplasmislar bı gayret kısır yiyorlardı..ben de işlerimi yaptım kitap okudum kahve içtim derken biraz yürümeye karar vermiştim çıktım binanın önünden geçerken hepsi tuhaf tuhaf bakmaya başladı nereye böyle yalnız dediler ..yürüyüş yapicam tavsiye ederim iyi geliyor diyerek gittim , artık kısır boğazlarına mi durdu bilmiyorum çünkü beni gördüklerinde hepsi çatalı birakmistiİki çocuğum var karşı komşum şoklarda. Sesini bile duymuyoruz ne ara oldu nasıl, daha dün taşındınız diyorlar4 sene oldu tabi. Çalışıyorduk bir de eşimle. Kimseyle merhabadan öte muhabbetim yok pek. Hala parkta sitede görenler yeni mi taşındınız diyor.
Biz binalari degiselim senle,burda komsuluk yok hic kimse gelmedi bana 2 senedir .Ya ben hangi binaya tasindiysam hiçbirinde komşuluk kuramiyorum...selamlasirim ayak üstü iki muhabet ederim ama suyunu çıkarıyorlar...sanki bı kural var ortada gibi...zincirleme , birine gidince diğeri cagarmak zorunda ,sonra sıradaki...ya bana böyle kurallar çok itici geliyor...ayak uydurayim diyorum mutlaka o gruptan çıkan kişi ben oluyorum ..sonrada bana gönül koyuyorlar sanki...ayda yılda bi kahve icilse yeter bana o da kısa süreli olsun mümkünse...ne o öyle kahvaltiya cagarmalar beş çayları gündüz oturmaları ...ayhh nedir yani..nasıl bir muhabbet olabilir böyle sık gorusuce...ha gorusmessen dışlanma gibi şeyler oluyor sanki ..ciddiyim sevemiyorum böyle şeyleri...yeni tasindagim binamda bana geldiler bigun hosgeldine..sonra bayan biz sık sık kahvaltıya birbirimizi cagririz ve ben çok acikiyorum erkenden cagarirsin erken kalk falan dedi..bende ipler koptu ..daha yeni tanismisiz bu ne cahillik ya..valla canım kusura bakma ben kahvaltı yi öğleden sonra yapmaktan hoşlanırım size afiyet olsun dedim bozuldu..ama umrumda değil .ya bide bunlar iki üç çocuklu kişiler...nedir bu bina kosturmacasi..evinize kocaniza çocuklarınıza ve kendinize vakit ayırın ya kitap okuyun kitap...ben sanırım omur boyu komşuluk edincemicem işin tuhafı istemiyorumda edinmek..ama hep binaların tuhaf komşusu kimseyle görüşmeyen komşusu durumundayım..önlerinden geçerken kendimi garip hissediyorumnapicam ben bu konumda da olmak istemiyorum..nasıl siyrilicam bu değişik tavırlardan..
Bende merhaba merhaba 3 yıldır bu evdeyim zaten aile Apartmanındayız beklentiler yeterince yetiyor birde komşular felan hiç çekemem sadece abimle büyüdüm ben ben sabahçı abim öğlenciydi gene bir nevi yalnız büyüdüm hayatım böyle geçti sürekli dışarda olmayı da sevmem dışardadan kastım sahil vs değil Avm mağaza bilmem ne gibi hazmetmiyorum en konforlu yerim önce evim sonrasında annemin evi3 yıllık evliyim komşularımızdan sadece 2 sine birine 2 birine de 1 kere gittim sevmiyor muyum aksine seviyorum ama çıkasım gidesim gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?