Komşuluk çok mu şart ??

Bu konuyu kızkardeşim açmış olsa bu kadar olurdu herhalde
Aynı şeyleri yaşıyor çünkü görüşmüyor diye şuan apartmanın öcüsü durumunda
O kadar abartmışmarki komşuculuğu sabah kahvaltı, sonra kahve, sırayla çay pasta akşam yemek sonrası bile beraberler
Sonrada kızkardeşime öcü muamelesi yapıyorlar

İlk sene evıme gelmedıler ..hosgeldın oldu.
Kapıda merhabalasıyoruz..cocuk oldu ..cocugu gorduler..devamlı cagırıyorlar.ben de bahane cok.sonra cocuk 3 yasına geldı..gün yapmaya basladılar ..hadı katılayım dedi.o güzel oluyor
Bırkac kısı zamansız bırbırlerınde toplanıyorlar..ben katılmıyorum.her seferınde cevabı alıyorlar.hepsıne sor ben çok iyi bir insanım ki öyleyimdir.
Ama telefon etmeden evıme kımse girsin cıksın istemem ben de kımsenın kapısını çalmam.
Devamlı uzak duran komşu tuhaf gelıyor bana da

Kızkardeşini nasıl anlıyorum şuan anlatamam bide bunların aksam eşli seansları var ..herifler işten yorgun argın gelmişler bu kısır meraklıları yüzünden evin önünde zorla piknik yapıyorlar

1 tane olsun yeter. O da mesafeli. Hiç işim olmaz ben kendi işime zor yetişiyorum. Bir de milletin dedikodusu için ortam kuramam. Gönül koysunlar ne olacak? Hiç problem yok.

Bitmez bunlarin toplanmaları ...gün girdabini da bu yüzden çıkardılar ..giren geri çıkamadım diye

Hayır şöyle bişe dislanmak derken anlayamamış olabilirim...katılmıyorum diye tuhaf bakışlar , eminimki bir çok dedikodum..yoksa onların bensiz toplanması zerre umrumda değil..

Bikere daha kendim ve bizim gibi sıkı Fiki komsuculuk oynmadagim için kendimle gurur duydum...zira o yastığı başka yatak odasında arasınlar

Kızkardeşini nasıl anlıyorum şuan anlatamam bide bunların aksam eşli seansları var ..herifler işten yorgun argın gelmişler bu kısır meraklıları yüzünden evin önünde zorla piknik yapıyorlar
Anaaa aynı ya
Kızkardeşime söyleyeyim yalnız değilmiş

Onların işi gücü dedikodu yapmak kım ne gıymıs kim ne almis kım kocasıyla kavga etmıs vs vs.benımde komsuları oyle. Kıtap demıssın hayatlarında kıtap okumamıslardır. Bosverin takmayın.

Komşu diyince tüylerim diken diken oluyor.4 bina var burada hepsi annemden bile büyük kadınlar görünce selam verirdim o kadar.İlk beneğimi kaybettiğim gün dedemin cenazesi vardı üzerimi değiştirmeye eve geldim gözler balon olmuş ağlamaktan mahvolmuşum evladım gitmiş dedem gitmiş selam sabah düşünecektim sanki görmedim de zaten neymiş yakınından geçmişim de selam vermemişim çok ayıpmış.Bunu da benim kulağıma ulaştırdı o zaman görmemiştim ama şimdi görsem de selam vermem aynen böyle söyle dedim lafı yerine ulaştırdım Kimseyle samimi olmak zorunda değiliz gerek de yok

Her sözünüz beni anlatıyor resmen.. Aynısından bri adet ben

Su omrumde bir kac cok iyi komsum oldu, anahtar emanet edecek kadar yakinlardi. Simdi yine bir komsumla iyi gibiyiz, valla her firsat degerlendiriyorum arkadasliga donussun diye.
Insanin guvenebilecegi bir komsusunun olmasi bence bir nimet. Ama onu da deneme den bilemezsin. Bence o yuzden asgari de olsa gorusmek gerekir. Ama elbet kafanin uyusmadigi kisilerle kimse cok sik gorusmek istemez. Mesafeli olun. Ama tamamen kapinizi da kapatmayin derim ben.

Lütfen kimseye evinizin anahtarını emanet etmeyin lütfen

Tabi ki şart değil.. Mesafeli olun. Ve çok benziyoruz.. Ben de hiç sevmem.. Hergün hergün hoş değil

Bos verin o zaman siz de. Dediginiz gibi kitabinizi okuyun evinizde; madem bu kadar dertleniyorsunuz konu komsudan. Komsu olmayiverin sart degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…