Senin hiç sabah kahvaltısıyla evine gelip,akşam yatana kadar evinde oturan komşun olmamış ondandır cherry. Annemin vardı bir tane komşusu düşünsene yataktan kalktın,pijaman üzerinde çayı koydun kapı çaldı ta tammm geldi,oturdunuz kahvalti yaptınız, kahve içtinız o ara koltukta uyukluyor komşu kişisi,öğlen yemekte hazırladın mecburen baktin gitmiyor,yine cayı kahvesi vs,akşamüzeri yine uyukluyor şaka gibi. İnan babam gelmese kalkmazdı kadın.
Bir diğeri gece 12de arar, anneme x abla şu var mı der,telefonun fişini çekiyorduk mesela biz artık zira geç saatte çalan telefon genelde kötü haber oluyor diye,birde uyuyoruz yani okula gidicez,kapıyı çalıyordu bu kez hepimizi uyandırırdı. Birde istediği atıyorum pirinci, yağı vs beğenmezdi de,yüzüne de söylerdi ben bu yağı kullanmıyorum ama neyse diye. Şaka gibiydi resmen.
Bak kadin hala aynı,annem bizdeydi bir süre,bu kadında annemden tepsi istemiş ,annemi bıraktım eve ,bir baktık tepsiyi kapıya bırakmış. Manyak ya. Dursun işte gelince annem,çal kapısını ver dimi? Yok öylece kapıya bırakmış. Anneme dedim artık yeter şununla görüşme. Birşey isteyecek olsa gayet güzel evde olduğun zamanı kolluyor ama bir tane tepsiyi kullanmak için istemiş işini görmüş sen evde yokken kapına bırakıyor diye.
Komşunun böylesi de var yani.
Ha kendi oturduğum sitede selamlaşırım herkesle ayaküstü,havuz basında,çardakta vs denk geliriz sohbet ederiz vs ama ötesi yok bende.
Bir manyağa denk gelsen sende böyle düşünmezsin emin ol.