Komşu ihtiyacınızı sormuş sormamis, amann, Komşuluk olursa olur ama hayırlı kişilerle olsun da ....
Ben şahsen komşu istemez, sevmezdim, dadanir, yapışır diye çevremden duyardım,şükür başıma gelmedi , hayır diyemeyen biriyim kolay kolay.
Eski apartmanımda iyiydi aslında,toplu olarak bir arada olunuyordu.komsunun kızı iki üç gün kapımı çaldı, tesadüf eşim evde olacaktı akşam.dedim işten gelecek, onlar da davet etmeyi bıraktılar, halbuki bahane değildi.(yani mesafe koysak, baştan anlaşılabilir)
Annemin komsusu var, cidden iyi biri, canayakin, konuşkan, amaaa öyle bı özelliği var ki, önce birimizi arıyor, cevap yoksa saniyeler içinde birimizi. Annem ve beni . Orada kaldığım sürece bir kaç kere oldu.ya belki geç cevap vermek istiyorum ki yarım saat sonra dönemez miyim. Bir gün sora da dönerim.sanane kardeşim. Hayatımı sana mı adıcam. Çok geçmeden yazdim bir gün, beni aramışsin,aynı dakika annemi aramışsin,önemli bir şey mi oldu merak ettim dedim. Whatsapp tan fotom da gözükmüyor,sildim kendisini.istemedigimi anlıyor olsa gerek. Düşünsenize teknoloji çağı, hepimizin farklı koşturmacalari var, ki benim iki çocuğum çok küçük ki bekar olsam, ya da sabahtan akşama kadar uzansam bile istemek zorunda değilim kimseyi. Ben Ayşe'yi arayayım, cevap yok, ay dur anasın dan ulasayim.sinir bozucu . Ama sen bana bunu yapamayacaksın bir daha .

sesssizim diye yok öyle