Allah başka dert vermesin

Zaten bu sadece size özel bir durum değil genel olarak bu dönem de yaşanılan bi şey ama bir sıkıntı olarak görmüyorum. Siz gidip '' merhaba biz yeni komşunusuz '' diyerek bir ikram da bulunabilirsiniz ha böyle bir zorunluluğunuz tabi ki yok fakat bu durumdan şikayetçi olduğunuz için söylüyorum. Sizi gördüklerinde hiçbir şey demiyorlar mı merhaba hayırlı olsun gibisinden? Onun dışında gelmemeleri ilgisiz olduklarını göstermez aslında. Valla bizimkiler gözünü evimizden ayırmazdı öyle iyi anlamda değil kim gelmiş kim çıkmış kimlerle konuşuyor yemin ederim evin etrafı karanlıkta gizlenmiş çift gözlerler kaplıydı

Hatta kuzenim kpss'ye hazırlanmak için dershaneye gidecekti bizde kalmak istedi haftada iki gün komşum gelmiş bana '' kızzz sizin eve bir girip duruyor her hafta '' dedi bizde korktuk Allah Allah kim giriyor lan hırsız mı acaba diye düşündük. Sonra kapalı bi kız kendi giriyor deyince haaa dedim kuzenim o . Manyak karı diyecekim

sanane yani anahtarıyla giriyor sonuçta artık nasıl oturup incelediyse saatlerce geldiği zamandan kızın kılık kıyafetine kadar tarif etti. Bu emin ol çok daha rahatsız edici bir şey. Sonra aranızda bir tartışma oldu mu evinize giren çıkan belli değil diyorlar al başına belayı. Ben evi sattırdım komşular yüzünden kötü komşu insanı mal sahibi edermiş o hesap bizim ki :) Elbet iyi anları da var zor zamanlarında yardımcı olmaları gibi ama oda artık nadir bulunan bir şey. Ben açıkçası muhattap olmamaktan yanayım