Komşum 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
818
585
103
29
Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?

Kabul etmeyin. Bir hafta çok uzun bir süre, bir bebeğin sorumluluğunu ben almazdım. Hem meme emmesi gerekmiyor mu? Meme emmese bile annesini illâki arar. Bu ne pervasızlık? Bazen arkadaşım için çocuğunu okula bırakıyorum, arada emanet ediyor acil işi çıkınca birkaç saatliğine; ama bir hafta kimsenin çocuğuna bakmam.

4 aylık bebeğini hiç tanımadığı birine emanet edecek kadar umursamaz mı gerçekten? Yanlış anlamayın lafım size değil. Demiş ya hani arkadaşın var mı bakabilecek diye. Valla biyerlerimiz yırtılıyo bebeğimiz olsun diye. Kadın kocasıyla 1 hafta romantik tatil için bebeğini bırakıyo. İlginç. Herkes anne olmamalı ya.

Bu nasıl anne ? Dört aylık bebeğini keyfiyeten bir hafta komşusuna bırakmak istiyor . İnanılır gibi değil …

İnanılmaz bence sorumluluk almayın

Yok artık daha neler. Bide 4 aylık daha hasta olur bisey olur mama icirken bogazina durur Allah korusun bin türlü şey var kesinlikle bu sorumluluğu almayın. 1 saat degil 1 gun degil. Ne rahat insanlar var Rabbım evlat diye yanıp tutuşan hasret çekenlere versin inşallah böyle bebeğinin kıymetini bilmeyen, sırf tatil için 1 koca hafta ayrı kalmayı düşünenler yerine

Haklısınız kızlar.Kabul etmeyeceğim sadece şu sıralar çok duygusal olduğum için vicdansızlık mı yapıyorum diye düşündüm bir an
Vicdansız olan sen değil kocası orda bi haltlar yemesin diye küçücük çocuğunu gözden çıkarmış kendini de iş seyahatine dahil eden yarım akıllı komşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…