- 1 Ocak 2022
- 1.267
- 1.590
- 83
- 49
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
4 aylık bebek emmiyor mu? Veya bıtakacka ailesinden kimse yok mu?Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
ben de merak ettim konu sahibi bizi aydınlatsa keşkeKendi çocuğum dışında kimsenin o kadar küçük çocuğunun sorumluluğunu almam.
O kadar küçükken Kimseye -babasına bile -o çocuğu emanet etmem. Evcilimi bile bir hafta komşuya vermem. Zorunluluk başka ama bu keyfiyet karşısında buz gibi oldum.
Acaba ne yaptılar epey zaman geçmiş üstünden.
Tabi h....s...tır diyeceksinMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
Kabul etme kesinlikle hayatım, herkes anne olamıyor işte. Değil evladımı kedimi emanet edemem kendi anneme bile.Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Komşum eşiyle yurt dışına gitti ama bebeğini götürmedi kime bıraktı bilmiyorumben de merak ettim konu sahibi bizi aydınlatsa keşke
İnşallah yaşıyordur bebek. Öyle bir anne evde tek başına da bırakıp gidebilir bırakacak kimseyi bulamazsa.Komşum eşiyle yurt dışına gitti ama bebeğini götürmedi kime bıraktı bilmiyorum
ay koca delisi ruh hastası manyak ya. hayır hadi kadın bırakıyor adam nasıl ona eşlik ediyor. ne biçim insanlar bunlar ya. sizKomşum eşiyle yurt dışına gitti ama bebeğini götürmedi kime bıraktı bilmiyorum
Adamın da umrunda değil çoluk çocuk belli ki, koca kapaklamak için yapılmış çocuk.ay koca delisi ruh hastası manyak ya. hayır hadi kadın bırakıyor adam nasıl ona eşlik ediyor. ne biçim insanlar bunlar ya. siz
iletişimi kestiniz mi
açıklamanız noldı
şaka gibi cidden. ünlü kadınlar bile çocuğunu yanında götürüyor turneye konsere falan. na acaip kadın buAdamın da umrunda değil çoluk çocuk belli ki, koca kapaklamak için yapılmış çocuk.
Para vererek bakıcıyla anlasmistir muhtemelen. Yoksa kimse elalemin 4 aylık bebeğine 7/24 bakmaz. 8 binden aza kabul edilmez bence.Komşum eşiyle yurt dışına gitti ama bebeğini götürmedi kime bıraktı bilmiyorum
herkes ana baba olamiyor malesefKomşum eşiyle yurt dışına gitti ama bebeğini götürmedi kime bıraktı bilmiyorum
4 aylık bebeği nasıl başkasına bırakabiliyor aklından zoru var komşunuzun bence deli herhaldeMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?