Komşum 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor

Haklısınız kızlar.Aslında daha önce de geziye gitmiştiler ama kayınvalidesi gelip bakmıştı bebeğe.Şimdi demek ki kadının işi çıktı o yüzden bana telif etti

Komşunuzun yaptiği şey sacmalik olsa da bebek kvnin torunu, siz disardaki yabancisiniz kendinizi bir tutmayin.
Bebeğe bir şey olsa bunun hesabini nasil vereceksiniz? Abla gibiydik filan demez kimse.
4 aylik bebek bogazina mama kacsa gece kussa her sey olabilir.

Oha, öz annesi olduğuna emin misin? 1 2 saatlik bisey sandim ben de. Deli olabilir, 10 metreden fazla yaklasma

Bu ne sorumsuz bir insan!

Kabul etmeyin, 4 aylık bebek zorunlu olmadıkça birakilip tatilemi gidilirmis, ben 2 saat anneme ,ablama bırakamazdim aklım bebekte olurdu. Rahatlığa bak. Bide komsuya

Hastalık değil mecburiyet değil 1. derece yakını varken onlar keyif sürerken kolay mı 4 aylık bebek..gece ağlar altını temizleme kusma ya mama kursağında kalsa panik olursunuz. Allah korusun emanet çok zor bakmak. SOnra kötü olacağına kızdan nefret edeceğine şimdi ol

Haklısınız kızlar kesinlikle reddedeceğim ve gerekirse mesafe bile koyacağım.Dediğim gibi son günlerde duygusal olduğum için bir an vicdansızlık mı yapıyorum diye düşündüm
Komsunuzu anladık da siz de bi acayipsiniz bunun için vicdan yapılır mı. Komsunuz azıcık vicdan yapsın el kadar bebegine

Bir dahakine sorarsınız. Ben ya da başkası bakarken bir şey olsa bebek ölse ne yapmayı planlıyormus? Şikayet mi edermiş neymis

Bu nasıl anne ? Dört aylık bebeğini keyfiyeten bir hafta komşusuna bırakmak istiyor . İnanılır gibi değil …

Adami baglamak icin yapmisdir. Cocuklara misyon baglayan kadinlar genelde onlara duygusal bag kurmazlar. Koca gidince de cocugu saga sola birakirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…