- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Komsunuzun annesi veya kv yokmu illada koyacaksa onlardan birisine koysun.Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
Yuvasını kurtarmak için canım, kötü bir niyeti yokÇocuk kocayı kapaklamak için yapılmış belli, çok yazık.
Da pek umrunda değil galiba adamın da, sen napıyosun kadın demiyor, daha önce de anası gelmiş bakmış.Yuvasını kurtarmak için canım, kötü bir niyeti yok
Bu nasıl bir vurdumduymazlık, pervasızlık, umursamazlıktır ya? Kafası dumanlı mıdır nedir? Hayır demeyi öğrenin, net olarak hayır diyin.Haklısınız kızlar.Aslında daha önce de geziye gitmiştiler ama kayınvalidesi gelip bakmıştı bebeğe.Şimdi demek ki kadının işi çıktı o yüzden bana telif etti
E adam da yurtdışına kaçmaya çalışıyo ya kızDa pek umrunda değil galiba adamın da, sen napıyosun kadın demiyor, daha önce de anası gelmiş bakmış.
Adam kadından kurtulmak için yurt dışına gitti bence. O kadar emek çaba, sonuç bi bakmışsın karın da peşinden gelmiş…Da pek umrunda değil galiba adamın da, sen napıyosun kadın demiyor, daha önce de anası gelmiş bakmış.
E adam da yurtdışına kaçmaya çalışıyo ya kız
Bu kadın o çocuğu tekrar karnına sokar gerekirse, o kocanın peşinden gider diyenlerAdam kadından kurtulmak için yurt dışına gitti bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?