Komşum 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor

Komsunuzun annesi veya kv yokmu illada koyacaksa onlardan birisine koysun.
4 aylik bebek hic bir yere koyulmaz ama zaten 4 ylik bebek onlara napacak romantik zaman gecircekseler o cocuguda basta yapmayip bunlari dusuneceklerdi simdide ortaliga birakipta keyfiylerini dusunmesinler

Eşim bebegimizin her seyiyle ilgilenen iyi bir baba olmasina ragmen , kızımı 4 aylıkken eşimle, yani babasiyla bile birkac saatten fazla birakamazdim. Su an 10 aylik yeni yeni babanne anneanneyle birkac saatlik biraktigim oldu onda bile cok huzursuz oldum. Cunku cok kucuk ve tam olarka anne kuzusu. Özetle imkansiz. Komsunuz da korkunc bir insan. Uzak durun. Arkadaslik bile etmeye degmez biri.

Haklısınız kızlar.Aslında daha önce de geziye gitmiştiler ama kayınvalidesi gelip bakmıştı bebeğe.Şimdi demek ki kadının işi çıktı o yüzden bana telif etti
Bu nasıl bir vurdumduymazlık, pervasızlık, umursamazlıktır ya? Kafası dumanlı mıdır nedir? Hayır demeyi öğrenin, net olarak hayır diyin.

Başliği okuyunca size bırakıp alişverişe fln gidecek sandim. Ben anneme zor bırakırdım o dönem sakin sorumluluk almayın ne rahat komşu o öle yazacaktim :) Şok oldum valla hanım bırakip yurt dışına çıkacakmış tatile. Daha neler okuyacagım acaba burada çok merak ediyorum.

Başlığı okuyunca bir kaç saatlik bir bırakma olarak düşündüm. Konuyu okuyunca doğru mu okudum diye tekrar baktım. Hadi diyelim size güveniyor ama siz yok deyince nasıl herhangi bir arkadaşınızı alternatif olarak düşünebiliyor? Olayın duygusal boyutundan daha çok şaşırttı bu beni.

Kimsenin 4 aylik bebegine 1 hafta bakmam. Kimi kimsesi yoktur, ameliyat olacaktir vs o zaman yardimci olmaya çalışırım. Yurtdisina gidecek parasi varsa bakici tutsun kendine. Gerci 4 aylik bebek tatil icin bir hafta nasil birakilir onu anlayamadim

1.5 ay sonra arkadaşımla dışarı çıkıcsm yarın, birkaç saat bebeğimi anneme bırakacağım ama yine de içim rahat değil çünkü bu ara aşırı düşkün bana
Arkadaşınız saçmalıyor küçücük bebeği 1 hafta bırakmak ne demek
Üstelik 4. Ay en anneye ihtiyaç duydukları aylardan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…