- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
kocasiyla bi hafta romantik tatil edecek peki orda içi rahat eder mi?
zirt zırt görümcesini rahatsiz edecek..
sana biraksaydi sanada ederdi..
çok iyi olmuş reddettiğinde..
görümceye geçmişler olsun
geri dönüşünde annem beni birakıp gitti diye bi daha emmez..
mama paralarla harcasin..
en ekonomik anne sütü..
işte kadin koca peşinde boşver ne yaparlarsa yapsın.
Komşunuz Çöp Adam'daki Aysel mi?Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
4 aylık bebegin anne sütü devam ettiğine göre koca sevdasina takılıp yurtdişina tatile gitmesi...Ben bu kadının içinin rahat etmeyeceğini düşünmüyorum, öyle olsa zaten bir hafta bırakamaz. Günde bir kere ararsa arar.
Bir de emen bir çocuğu nasıl bırakacağını anlamadım ben. Bir hafta emmeyince sütü kesilir, sağsa uygun koşullarda saklaması sıkıntı. Yazık bebişe...
Eşi yurt dışına yalnız gidince ne oluyormuş? Bu kadar güvenmediği adamdan niye çocuk yapmış acaba? Ay sinir oldum kadına...
Vicdan ile sorumluluk çok farklı kavramlar.Maalesef çok yanlış anlıyoruz.Her iyilik sandığımız şey iyilik değildir.Haklısınız kızlar kesinlikle reddedeceğim ve gerekirse mesafe bile koyacağım.Dediğim gibi son günlerde duygusal olduğum için bir an vicdansızlık mı yapıyorum diye düşündüm
millet ne rahat yok artıkkkk diyorummmMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
4 aylik bebegini birakip esiyle romantizm pesindemiymis. el insaf el kadar bebe daha 1 haftalik birakilirmi ustelik sen bakamassan cevrende birakacak baskasini ariyormus. nasil guvenecek baskasina. valla sende alma bu sorumlulugu derim ama..Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
NeeeeMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?