Komşum 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor

Ben bu kadının içinin rahat etmeyeceğini düşünmüyorum, öyle olsa zaten bir hafta bırakamaz. Günde bir kere ararsa arar.

Bir de emen bir çocuğu nasıl bırakacağını anlamadım ben. Bir hafta emmeyince sütü kesilir, sağsa uygun koşullarda saklaması sıkıntı. Yazık bebişe...

Eşi yurt dışına yalnız gidince ne oluyormuş? Bu kadar güvenmediği adamdan niye çocuk yapmış acaba? Ay sinir oldum kadına...

Komşunuz Çöp Adam'daki Aysel mi?

oğlum 4 aylıkken kızkardeşimin nişanı diye 2 saat kuaföre gittim. geldiğimde el kadar bebe küsmüş yüzüme bir süre bakmadı. o akşamıda burnumdan getirdi. nişan boyunca ağladı .

şaşırılacak gibi. görümcesi 1 haftacık bakacakmış. ne rahat

4 aylık bebegin anne sütü devam ettiğine göre koca sevdasina takılıp yurtdişina tatile gitmesi...
bende sinir oldum.
bence görümce ek gidaya geçirir mecburen ben öle düşünüyorum.
mamalarda çok pahalı. belki de bebek ilk zamanda mama reddi yaşayabilir anne sütü ister annesini arar..
bebegim beni arar mi ağlar mi düşünmeden birakacak birini ariyo.
gerçekten yıllarca bebek sahibi olmaya bekleyen çok anneler var..
yıllarca bebegini beklemiş bir anne birine kesinlikle emanet etmezdi.

Haklısınız kızlar kesinlikle reddedeceğim ve gerekirse mesafe bile koyacağım.Dediğim gibi son günlerde duygusal olduğum için bir an vicdansızlık mı yapıyorum diye düşündüm
Vicdan ile sorumluluk çok farklı kavramlar.Maalesef çok yanlış anlıyoruz.Her iyilik sandığımız şey iyilik değildir.

millet ne rahat yok artıkkkk diyorummm

4 aylik bebegini birakip esiyle romantizm pesindemiymis. el insaf el kadar bebe daha 1 haftalik birakilirmi ustelik sen bakamassan cevrende birakacak baskasini ariyormus. nasil guvenecek baskasina. valla sende alma bu sorumlulugu derim ama..

Neeee bakacak arkadaşın var mı mi diye soruyor. Bu insanlar ne kadar tuhaf.

Her şeyi geçtim bütün ülke zangır zangır sallanırken bebeğini nasıl bırakıp yurtdışına tatile gidebilir ki bir anne? En kötü senaryolar hiç mi aklına gelmez? Bu kadının yerinde ben olsam “acaba kocamla ben de mi gitsem?” diye düşünürken bile aklıma gelen binbir senaryodan anksiyetem tavan yapardı.

Şu kadar diyeyim yıllardır tatile gitmedik ailecek kedilerimizi evde yalnız bırakmamak için veya birine emanet etmemek için çünkü aklımız kalır. Şimdiden çocuğum olsa sokağa nasıl tek salacağım diye düşünüyorum kadına bak bebeği bırakıp tatile gidecek

2 çocuk annesi olarak yazıyorum kadın manyak!
4 aylık bebek komşuya bırakılıp tatile gidilir mi hiç? Ya sendeyken çocuk hastalansa yuvarlanıp düşse çok tehlikeli. Ben komşumun çocuklarını anneleri yokken evime bile sokmam hani benim oğlanla oynarken düşer gözüne bir oyuncak değer başka birşey olur neden o riske sokayım kendimi. Kesin ve net bir şekilde hayır de. Teklif dahi edemesin.
He bu arada bebek bakmak çok zor. Kendi bebeğime bakarken bile yorgunluktan aşırı derecede bitik oluyordum

Gece kussa sonra soluk borusuna kaçıp ölse nasıl vereceksiniz hesabını kabul etmeyin

2 kucuk cocugum var babasi bazen cok cok nadir kendi parka goturur genelde ben yaninda olurum ama ben yanlarinda yokken senaryo kurarim ya duserse vs... bu nasil anne.

Bir hafta değil bir saat bile emanet alamam kimsenin küçücük bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…