- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.598
- 248
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Evet arkadaşlar biliyorum 4 aylık bebek ağlar,annesini emmesi lazım evet. Genel olarak bir yorumda bulunmuştum. Bir açıklama daha yapacak dermanım kalmadı lütfen4 aylik bebek gece emer, surekli aglar tam zamanlı bakım istiyor. Hem akıl bebekte kalir, cogu anne icin boyle olur yani hemde bakan kişiye de yazık. Cunku bu donemler bir annenin artik insanliktan ciktigi donemler. Ne duş alabilie ne yemek yiyebilir ne uyuyabilir ne ev isi yapabilir... Biraz buyuk olsa bence sorun yok ama henuz cok kucuk
Evet arkadaşlar biliyorum 4 aylık bebek ağlar,annesini emmesi lazım evet. Genel olarak bir yorumda bulunmuştum. Bir açıklama daha yapacak dermanım kalmadı lütfen
Ben o mesajımda bu konu özelinde değil genel olarak bir yorumda bulunmuştum.
Normal anormal kısmına girmiyorum herkesin normali ve anormali kendine göredir.
Bebeği bir başına bırakıp gitsinler falan mı dedim ben acaba?Söz konusu kendi başına beslenemeyecek, temizlenemeyecek, kendini koruyamayacak bir bebekse; herkesin normali başkadır denilemez.
Konu sahibi, varsa komşusuyla yazışmalarını ve ses kaydını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na iletsin; bu tür konularda herkesin normali kendine göredir denilemez.
Görüşmeyim tabiki. Kocasıda kendiside 5 kuruş etmez.Kızlar bu akşam kesin ve net bir dille son kez reddettim.Araya da mesafe koyacağım yoğunum falan deyip görüşmeyi baya azaltacağım.Zaten bebeğe de görümcesi bakacakmış.Bir miktar sütünü sağıp verecekmiş yetmezse mama verecekmiş öyle dedi…
Kabul etmediğiniz gibi bu kadınlar olan arkadaşlığınızı da sorgulayın. Size bunu yaptığından değil bebeğine bunu yapmayı düşünebildiğindrn mazallah normal bir durum değil çünkü. Ben yeğenime bakamam, kadın kendini düşünsünz, siz kendinizi düşünün (ki normal olarak bebeği düşünmek zorunda olan siz değilsiniz) o bebişi kim düşünecek? Zalim mi nedir..Merhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
Sizin kabul etmemeniz yerinde bi karar ama 4 aylik bebegi bi hafta nasi birakicak inanilmazMerhaba kızlar.Çok sevdiğim bir komşum var kendisi ablam gibidir.Sadece eşini aşırı kıskanan birisi.Sürekli bu konuda bana dert yanardı.Şimdi eşi yurt dışına gidecekmiş işi gereği.Komşum da 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor.İkisi baş başa romantik bir hafta geçireceklermiş.
Olmaz dedim ilk başta.Ne olacak bir haftacık,zaten yalnız yaşıyorsun falan dedi yine kabul etmedim.Şimdi de etrafında bakabilecek arkadaşın var mı diye soruyor.Ne yapsam kızlar?
kocasiyla bi hafta romantik tatil edecek peki orda içi rahat eder mi?Kızlar bu akşam kesin ve net bir dille son kez reddettim.Araya da mesafe koyacağım yoğunum falan deyip görüşmeyi baya azaltacağım.Zaten bebeğe de görümcesi bakacakmış.Bir miktar sütünü sağıp verecekmiş yetmezse mama verecekmiş öyle dedi…
Kürtaj olacağım diye konu açsa tarihi bir gün yaşanır, ilk defa herkes hemfikir olur.Kocasıyla romantik tatilde umarım tekrar hamile kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?