Komşum 4 aylık bebeğini bana bırakmak istiyor

Evet arkadaşlar biliyorum 4 aylık bebek ağlar,annesini emmesi lazım evet. Genel olarak bir yorumda bulunmuştum. Bir açıklama daha yapacak dermanım kalmadı lütfen

Ben o mesajımda bu konu özelinde değil genel olarak bir yorumda bulunmuştum.

Normal anormal kısmına girmiyorum herkesin normali ve anormali kendine göredir.

Söz konusu kendi başına beslenemeyecek, temizlenemeyecek, kendini koruyamayacak bir bebekse; herkesin normali başkadır denilemez.

Konu sahibi, varsa komşusuyla yazışmalarını ve ses kaydını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na iletsin; bu tür konularda herkesin normali kendine göredir denilemez.

Bebeği bir başına bırakıp gitsinler falan mı dedim ben acaba?
Yani bu neyin baskısı acaba? Düşünce özgürlüğü denilen bir şey var ben diyorum. Sanki bebeği atsınlar bir köşeye günlerini gün etsinler,bebeğin bakımı aksatsınlar demişim gibi davranıyosunuz. Olay nerden nereye geldi. Tamam siz demezsiniz olur biter. Allah aşkına darlamayın insanı ya.

Görüşmeyim tabiki. Kocasıda kendiside 5 kuruş etmez.

Vallahi özellikle son dönem konularda banlanmamak için kendimi cok zor tutuyorum ama hissediyorum geliyor gelmekte olan...

İnşallah o bebeğin b.kuna muhtaç kalırsınız anası babası olacak pislikler...

Yani evet bakabilecek biri var desen tanımadığı birine bırakacak öyle mi ?
Gecen esim komsu teyzeye bıraktı kızımı 3 bucuk aylik inanın işten gelince yemek dahi yemeden almaya gittim ki komsu teyzeyi de uzun zamandır tanırım buna rağmen 1 saat bile kalmadı orda

Kabul etmediğiniz gibi bu kadınlar olan arkadaşlığınızı da sorgulayın. Size bunu yaptığından değil bebeğine bunu yapmayı düşünebildiğindrn mazallah normal bir durum değil çünkü. Ben yeğenime bakamam, kadın kendini düşünsünz, siz kendinizi düşünün (ki normal olarak bebeği düşünmek zorunda olan siz değilsiniz) o bebişi kim düşünecek? Zalim mi nedir..

Sizin kabul etmemeniz yerinde bi karar ama 4 aylik bebegi bi hafta nasi birakicak inanilmaz

Ben korktumm bu komşudan... daha önce de kv ye bırakmıştı diyorsunuz çocuk daha 4 aylık. Komşunuzun annelik bağları güçlenmemiş , ne kadar samimi olursanız olun 4 aylık bebek en fazla 1 2 saat emanet edilebilir bir hafta nedir asla kabul etmeyin devamı gelir. Allah korusun çocuğun başına bir şey gelse "ben bıraktım" demez başınız çok kötü belaya girer.

O arkadaşınızdan uzak durun bence.Cunku kafa gidik.Kimsenin ne bebeğinin ne çocuğunun sorumluluğunu değil bir hafta bir dakika bile almam.Ki bu bebek 4 aylık emse de emmese de annesinin koynunu ister.Ne sapik bi komşu bu ya.Kadin sapik kocası ondan sapik.

kocasiyla bi hafta romantik tatil edecek peki orda içi rahat eder mi?
zirt zırt görümcesini rahatsiz edecek..
sana biraksaydi sanada ederdi..
çok iyi olmuş reddettiğinde..
görümceye geçmişler olsun
geri dönüşünde annem beni birakıp gitti diye bi daha emmez..
mama paralarla harcasin..
en ekonomik anne sütü..
işte kadin koca peşinde boşver ne yaparlarsa yapsın.

4aylik çocuktan nasıl ayri kalacak bir hafta, kabul etmeyin kimsede etmez hadi sizi tanıyor güveniyor, sizin tanıdığınız birine nasil güveniyor. Kabul etmeyin sorumluluk almayin,allah korusun başına bisey gelir ben kabul etmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…