Kurt çıktığını söyleyin mutlaka,patiseride genelde bir haftadan önce atılmaz bu tür şeyler.....İyi akşamlar herkese. Komşumun eşi pastanede çalışıyor dolayısıyla evlerinde sürekli kuru pasta, kek vs. oluyor. Her hafta muhakkak banada kuru pasta getiriyor tamam sağolsun bizide düşünüyor fakat getirdiği pastalar bayat oluyor yiyemiyoruz. Sanırım eşi satılmayan kalan pastaları getiriyor. Dün yine getirdi eşim getir ben yerim dedi inanamayacaksınız ama kuru pastanın içinden kurtçuk çıktıÇöpe yiyecek atınca kendimi kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım getirme desem kırılır mı?
Diyete girdik artık böyle şeyler yemiyoruz şimdiye kadar getirdikleriniz için teşekkür ederiz deyin.
Eşimde bende zayıf olduğumdan inandırıcı olmaz :)Diyete girdik artık böyle şeyler yemiyoruz şimdiye kadar getirdikleriniz için teşekkür ederiz deyin.
Ayol şeker sınırındaymışız tatlı yasak de tahlil sonuçlarına bakacak değil ya:)Eşimde bende zayıf olduğumdan inandırıcı olmaz :)
Kurt çıktığını söyleyecektim ama bir türlü söyleyemedim hep kırılır diye düşünüyorum.Kurt çıktığını söyleyin mutlaka,patiseride genelde bir haftadan önce atılmaz bu tür şeyler.....
Ayol şeker sınırındaymışız tatlı yasak de tahlil sonuçlarına bakacak değil ya:)
Hipokrat yeminini bozmuş gibi hissettim biran:),çalışma şartlarını biliyorum ve kurtlanması için epey bir zaman geçmesi gerekli;yani az boz değil,eminim komşunuzda atılmasına karşı olduğu için getiriyordur ama güzel bir dille mutlaka söyleyin zaten artık temkinli olup getirmeyecektir:))))Kurt çıktığını söyleyecektim ama bir türlü söyleyemedim hep kırılır diye düşünüyorum.
Biz yemiyoruz kaliyo getirmeyin diye tatli dille söyleyin bende çope atinca vicdanim sızliyo israf yaniİyi akşamlar herkese. Komşumun eşi pastanede çalışıyor dolayısıyla evlerinde sürekli kuru pasta, kek vs. oluyor. Her hafta muhakkak banada kuru pasta getiriyor tamam sağolsun bizide düşünüyor fakat getirdiği pastalar bayat oluyor yiyemiyoruz. Sanırım eşi satılmayan kalan pastaları getiriyor. Dün yine getirdi eşim getir ben yerim dedi inanamayacaksınız ama kuru pastanın içinden kurtçuk çıktıÇöpe yiyecek atınca kendimi kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım getirme desem kırılır mı?
Normalde açık sözlüyüm ama bu yüzden komşumun mahçup olmasını istemem. Hayvanlara vermek iyi bir çözüm ama evine gittiğimdede önüme koyuyor :)Aslında çok güzel bi hareket. söyleseniz mahçupta olur. siz poşetleyin dışarı koyun ağzı açık hayvanlar nasiplensin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?