Komşum bayat pasta getiriyor

Bayatlayan pastalrı eve getiriyordur eşi o da sizede vermek istemiştir bi poşete koyup sokakta ki hayvanlara verin şimdi getirme dersende ayıp olabilir

Ay hayır kuru pasta ve sokak hayvanı ne alaka lütfen ya ! Kurtlu şeyleri neden yesin sokak canları artı şeker onlara çok zararlı. Konu sahibi arkadaşım sakın yapmayın bunu lütfen.

Ama bayat
Normalde açık sözlüyüm ama bu yüzden komşumun mahçup olmasını istemem. Hayvanlara vermek iyi bir çözüm ama evine gittiğimdede önüme koyuyor :)
Bayat kurabiyeyi getirirken komsun hic mahcup olmuyor ama:)
Acikcasi ben bu tur davranislara cok kiziyorum.
Biliyor sonucta yenmeyecek halde oldugunu
Bu ne nezakettir benim gozumde ne de iyilik.
Dusuncesizlikten baska bisey deil.
Sen de burdaki onerilerden sec begen bir sekilde kibarca cevir

O değil de kurtlanana kadar ne kadar beklemiş ki o pasta?
Ben pek pasta yemem mesela, getiren olursa bir defalıksa teşekkür ederim, ama düzenli halde ikram edilmeye başlandıysa, açık açık söylüyorum. Ben hamur işi tüketmiyorum diyorum.
Şeker hastalığı, diyet vb. bahanelere gerek bile yok. Beslenme tarzıma uymuyor, çok net yani bu kadar. Açıklama yapmaya ne gerek var ki? Yediğim şeyleri bir zahmet ben seçebileyim yani.
Size de aynısını tavsiye ediyorum.

Ay hayır kuru pasta ve sokak hayvanı ne alaka lütfen ya ! Kurtlu şeyleri neden yesin sokak canları artı şeker onlara çok zararlı. Konu sahibi arkadaşım sakın yapmayın bunu lütfen.
Hepsi mi kurtlu kedi köpek yemez belki ama kuşlar yiyor o kırıntıları çöpe atlan bozuk et kemik parçalarını hayvanlar yemek takımında hijyen içinde yiyrdu pardon.....

Bir gün gene getirdiğinde az biraz taze getirin de yiyelim bari biz hariç tüm canlılar yedi diyin anlar ay kurtçuk çıktıysa bayatı bırak sen de pis bir yerde mi üretiliyor anlamadım ki

Hayvanlara verin. Kuşlara verin. Cok guzel olur ya onlar bu sogukta yemek bulamiyorlar. Yerler hic olmazsa sevap olur.
Ben bayat ekmeklerimi alip vapurda kuşlara atıyorum. Kadikoye gidene kadar bitiyor biraz gezip sonra geri donuyorum.
Hem cok mutlu oluyorum cunku kuşları cok seviyorum, hem de çöpe gitmemis oluyor.

Komşunuz o kadar bilinçli olarak vermemiştir paylaşmak istemiş gibi yorumların çoğu bilerek getiriyormuş hissi veriyor insana ama komşu bence öyle değil

Bence açıkça söyle bizim evde yenmiyor bende dokmek istemiyorum diye
Söyleyemem diyorsan da arkadaşlarda yazmiş kuslara ver

Komşunuz o kadar bilinçli olarak vermemiştir paylaşmak istemiş gibi yorumların çoğu bilerek getiriyormuş hissi veriyor insana ama komşu bence öyle değil

Hiçbir zaman bilerek yaptığını düşünmedim kendileri yiyor. Kötü bir niyeti yok biliyorum o iyilik yaptığını düşünüyor.

Demek ki satılmıyor 1 hafta durur mu pasta satılması lazım kapatsınlar o dükkanı benim babamda getirirdi ama öyle 1 haftalık falan değil söyleyin kurtlanmıs diye getirmeyin midem hassas dışardan birsey yiyemiyoruz diye

Sanırım evde beklettikleri için bu kadar bayatlıyor. Ilk zamanlarda getirdikleri bayat değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…