Komşum bayat pasta getiriyor

Bence Komşun da artık yemekten sıkılmıştır. İstemiyoruz artık yenmiyor çöpe atmak da istemiyorum getirmeyin deyin.

kişi yiyebileceği giyebileceği kulanabileceği mazemeyi vermeli aksi taktirde hakaret ve aşağalamadır
gerçi neyimiz doğru ki buda doğru olsun

+1

Bu haldeki bir yiyecek, komşuya verilmez, hakarettir.
Bir bayat iki bayat, hep mi bayat? Çok ayıp. Bir de kurtçuk çıkmış, insan ben komşuma ne veriyorum diye açar bi bakar paketi en azından.

Gerçi şu haberden sonra tazesini bile yiyesi gelmez insanın :/
http://www.milliyet.com.tr/copten-cikan-ekmekleri-pasta-gundem-2349978/

Cok temiz seyler yemiyorlar bu belli bir sey ama bu da olmayan insanligin ayibidir.

Ama canım onlar mecburiyetten yiyemiyorlar bir de biz verirsek iyice yazık bu hayvanlara. Her insam evini onlara açsa , açamasa bile bir kap su yemek koysa ne güzel olurdu ama yok maalesef. Neyse konuyu da sabote ettik ama dayanamıyorum bu benim içimde yara

Yooo direkt söyleyin, Kurt çıktı yiyemedik bir daha, ama yinede çok teşekkürler diyin kibarca gülümseyerek :) é yani o da güya iyilik yapacak su kurnazi :)))

"Kendimizin beğenmediği hiçbirşeyi , başkasına verilmez"
diye öğretilmişti bize . .
Ne şanslı çocuklarmışız . .

Ben olsam söylerdim içinden kurt çıktı kullandığınız malzemelere dikkat edin diye. Yani kibar bir dille söylerseniz, müşterilere denk gelmesin pastanenizin itibarı düşmesin şeklinde, yanlış anlamaz. Böylece çok bayat birşey vermeye cesaret edemezler. Verirlerse de kesinlikle yemeyin. Yalnız içinden kurt çıkacak kadar bayatsa hayvanlara da dokunabilir. Kurt olup olmadığını kontrol ederek kırıntı seklınde kuslara verin kalanını da atın bence.

Artigin artigini size getiriyorlar paylasmak amacli yapiyor kotu niyeti yok belki ama ayip.

Kek falan yapip komsuya verilecegi zaman bile ilk dilim konur tabaga verilir misafirden artan degil.O kuru pastalarin yaglari o kadar kotuki getirdikleri en az bir aylik vardir bence.

Onlarda farkındadır herhalde bayat olduğunun , aranızda samimiyet varsa açık açık söyleyin ya da midemize dokunuyor yiyemiyoruz tarzı bir şey diyebilirsiniz.

Ben olsam şaka yollu derdim ki;
Ayy canım bu ne bolluk kızz :)) pastanede işler kötü galiba elde kalanları dağıta dağıta bi bitiremediniz :))
Bişey dersede şaka şaka deyip geçicen

İçi kurtarmış hersey de art niyet arayan insanların yanında pastanın lafı olmaz bence komşulara şöyle bir şekilde çünkü fark etmeden yiyor olabilir

Hayvanlara vermeyin diyorsunuz ya , hergun tonlarca yemek dökülüyor çöplere. ( Yemek dökmem. ) Kim yiyor bunları , hayvanlar.
Ne yapıyorsunuz , bozulan yemekleri , pastaları nasıl imha ediyorsunuz hayvanlar yemesin diye ?
Anlayamıyorum bazen burayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…