Komşum beni taklit ediyor

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.619
498
merhaba arkadaşlar,şu an oturduğumuz evi 2 sene önce aldık ve eve taşınmadan önce içini güzelce yaptırdık.konu şu;alt komşum var,sanırım 8 senedir burada kiracı olarak oturuyor.evime ne yaptıysam aynısını yapmaya çalışıyor ve bu benim canımı nedense çok sıkıyor,belki basit bişey ama ben yinede bu duruma gıcık oluyorum.mesela mutfağıma bişey almıştım ama onda yoktu,gitmiş onun aynısından almış.balkonuma çiçekler ektim,bu sene oda aynı şekilde ekmiş ama daha önce hiç yapmıyordu.oturma odamı şu kir tutmayan kumaşladan acı kahve rengi kumaşla kaplatmıştım bugün o da aynı renk aynı kumaşla kaplatmış,kapı eşiğimde nazar boncuğu stecker var,oda gitmiş aynısından almış yapıştırmış,koridorumda yine kelebekli steckerim vardı oda gitmiş daire şeklinde olanını misafir odasına yapıştırmış ve buna benzer bir sürü şey,bilmiyorum çokmu büyütüyorum ama bu durum nedense canımı çok sıkıyor.

Son düzenleme:
Komşun boşuna özenmemiştir,bence yüzüne vurma zaten durum ortada.ince zevkli hanımlar daima kıskanılır cnm.Alış derim:)

Böyle anormal komşular karşıma çıkar diye hiç biriyle muhattap değilim
merhaba merhaba dan ilerisi yoktur bende
bence mesafe koyun...

Son düzenleme:
Valla böyle insanlar çok var canım.Hele de bu kadar zevkliysen alış derim.
Bazı hanımlar,fazla gezip görüp,arayıp bulup,seçmeyi bilmezler.Başkalarını katalog gibi değerlendirirler.
Bir de özellikle gıpta edilen biriysen,mağazada beğenmediklerini sende görünce beğenirler.
Bir de şu var,o senden önce taşınmış.Sen yeni bir nefessin.Onun evi ve düzeni eskimiştir.Yenilemeyi akıl etmemiştir veya ne alacağını bilememiştir.Seni model alıyordur,olabilir yani.

aman alırsa alsın sende dert etcek başka şey bulamadınmı şekerim o kadar derdın arasında kıskanılıosun alışman lazım

merhaba benim bir teyzem var tek katli bahceli guzel bir evi var tam karsisina yeni bir komsu tasindi.teyzem 20 yildir ordaa oturuyo kadin yeni tasindi sayilir teyzemi acayip kiskaniyo mesela teyzem bahcesnie 2-3 tane kopek heykeli aldi koydu aynisindan da kadinda aldi yteyzmin bahcesinde hangi agac hangi sus varsa aynisi kadindada var teyzemin ikiz oglu var o kadinininda 2 oglu var teyzem oglullani ayni giydirir kadinda teyzem ne aldiysa pijama dahil ogullarina ondan alip giydirir.insalllah yakinda oda teyzeme benzemek icin ikiz oglan dogurmaya kalkmaz

aman tatlim bosver biz her gordgmuzde guluyoruz teyzemde cok guluyo demmki zevkli kadinim diyo ovunuyo.sende bosuna sinirlenme sonucda diemzsinki alma bndede aynisi v ar diye gul gec kendinle gurur duy demekli cok zevkliyim de

ben bunda rahatsız olacak birşey görmüyorum.
yapsın ne olacak ? zararı ne yani?
sizin evi satın almanızın onun 8 senelik kiracı olmasının konuyla ne ilgisi var anlamış değilim?

bence insanın kendi zevki kendi düşünceleri olmalı demekki komşunuzda böyle bişey yok..
oda sizi taklit ediyo..ama can sıkcak kadar önemli bişey oldugunu düşünmüyorum

Kiracı yapamaz ,ev sahibi yapabilir mi ? Yapsın ne var ,demek ki hoşuna gitmiş,kızacağınıza mutlu olmalısınız.

Son düzenleme:
ben de sinir olurum böyle şeylere doğrusu.. ne o öyle,herşey aynı... bigün laf arasında cok zevkli kadınım biliyorum ama evlerimiz de kominist rejimin evleri gibi oldu deyiver yada aynı fabrikadan cıkmıs gibi olduk, gel olmadı hep aynı şeyleri giyelim,bizi gören ikiz sansın filan de
BELKİİ anlar...

:d boyle bırtanede bende var allahdan evımdekı olanlardan almıyor ama benım gıbı gıyınmeye ozenıyormu dım ne ıse oda benım gıbı bakıorum yapmaya calısıyor ama elıne yuzune bulastıror halınle de gulunc oluor

Kiracı yapamaz ,ev sahibi yapabilir mi ? Yapsın ne var ,demek ki hoşuna gitmiş,kızacağınıza mutlu olmalısınız.

tabiiki kiracı yada ev sahibi olmakla alakası yok,8 senelik kiracı derken demek istediğim 8 senedir bunları yapmak aklına gelmemişte şimdimi geliyor.yazın hep diğer balkonda oturuyordu,8 senedir de böyleymiş ama nedense ben geldiğimden beri benim oturduğum taraftaki balkona masa attı,tabiiki kimseye niye aldın niye oraya masa attın gibi saçmasapan bişey diyemem ama benden görüpte yaptıktan sonra insan gıcık oluyor.vay be 6 senedir öbür balkonda otururken ben geldikten sonra benim oturduğum tarafa masa attı diyesi geliyor insanın.

Son düzenleme:
beni de yengem taklit ederdi buna benzer. siz takılmayın derim ben. madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz göstermeyin herşeyinizi ona evinize bu kadar sık kabul etmeyin. yada durumu tersine cevirin siz onun yaptıgı bişeyi yapın ve farketmesini sağlayın :) ya daboşverin gitsin.

daha önceki evimde bir komşum vardı..
sizin anlattığınız gibiydi durumumuz tıpkı..
bu kadarı da garip bir sinir bozukluğu yaratabilir aslında ama benimki daha da garip bir komşuydu..
örneğin; 1 seneyi aşkın bir süredir tv sehpamın üzerinde duran saatin aynısından almış,
ben de güle güle kullan,beğendiğini bilmiyordum demiştim..
demişti ki tam olarak;''aaaaa sende de var mıydı bu saatin aynısındaaannn?''
bunun gibi örneklerle doluydu komşuculuk maceramız

bu ne ya evini çöple doldursan odamı dolduracak merak ettim
benide giyimle taklit edenler var sinir oluyorum birkeresinde bir yere gidecektin x kişiyle randevulaştık ben onu evine almaya gidecektim gittiğimde hazırlanmıştı gitti üstünü değiştirdi ben ne giydiysem aynısını giydi sinirimden çatladım ozaman ben böyle şeylere çok sinirlenirim evimizde aynı şeklilde bizim yaptığımızın aynısını yaptıranlar hatta bir komşu vardı Allah rahmeteylesin elinde mezurayla gelip santim santim ölçerdi yaptırdığımız şeyleri annem deli olurdu yüzüne karşı birşey diyemezdi

Son düzenleme:
takma kafana canım demek ki çok zevkliyim beni taklit ediyor diye düşün
başıma hiç böyle birşey gelmedi ama gelsede pek umursamazdım sende boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…