- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Umutumut82
-
tatlım türkiye de işler öyle yurümuyor artıkTutmayin enisteyisaka bir yana: polisi cagrin. Niye korktugunuzu anlamadim. Ismimi bilsin öküz. Her dövdügündede tekrar polisi cagricagimi da yüzüne söylerim öküz sürüsünün yüzüne
o olayda kadir i suçlu buldum ben polisi aramalıydı kadın dayak yiyordu çünkü canı tehlikede değildi müdahale etmemeliydi polise bırakmalıydı.her olaya halk olarak müdahale etsek kolluk kuvvetlerine ne gerek var o zaman.5 dakikalık mantıklı düşünememek yüzünden hayatı kaydı kadirin maalesefEşiniz ne kadar babacan yürekli bana Kadir şrkeri hatırlattı sonu aynı olmasın inşallah yaÜlkede insanlar öldürülürken video çekiyorlar maalesef.Eşiniz yardım etmeli ama öncelik kendi olmalı sizler için
Ben de öyle tavsiye verdim okuduysanız ilk olarak zaten.gerekli yerlere şikayet eder bimer e cimere yazar olur biter televizyon sesi açıp duymamaya çalışmak hangi insanlığa sığar
Söylemek istediğim şey ilk duyduguu zaman polisi arayacaktı komşuya gitmek yerine.. Şimdi bütün şikayetler konu sahibini gösterecek. Bunu demek istedimYönetici napacak ki? Fazladan dikkati ustune cekecek bisey daha sadece.
aynen öyle ehliyetim vardı ama araba kullanmayı unutmuştum özel hoca tuttum 9 yıl önce bana öğüdü şu oldu:araba kullanırken seni taciz ederler sıkıştırırlar küfrederler mobing uygularlar ne olursa olsun sakın aracını durdurup inip kavga etme kimle karşılacacağını bilemezsin sonu kanlı bile bitebilir demişti çok haklıydı öğüdünü hep dinledim o yüzdentatlım türkiye de işler öyle yurümuyor artık
Kapısını çalsanız?
siz televizyonun sesini açıp duymamaya çalışın dediniz aynı şey mi?aklıselim yoldan çözüm bulabilir konu sahibi görmemezliten duymamazlıktan gelmek hangi vicdana sığarBen de öyle tavsiye verdim okuduysanız ilk olarak zaten.
Sağlığım gerginlik kaldırmıyor dedi. Bir gerginlik olsa düşer bayılırım dedi. Eşim de sakin duramıyor dedi. Ne diyeyim? Neyi uygun görürsünüz?
tatlım türkiye de işler öyle yurümuyor artık
Az daha önceye giderseniz ilk mesajlarım var. Direkt sesini açın demedim yani.siz televizyonun sesini açıp duymamaya çalışın dediniz aynı şey mi?aklıselim yoldan çözüm bulabilir konu sahibi görmemezliten duymamazlıktan gelmek hangi vicdana sığar
Yatılı kuran kursunda müdür olunca dünyanın en iyi insanı mı oluyormuş ben anlamıyorum bu mantığı kuranda namazında niyazında olan herkesi melek ilan etmek nedir acaba ya ufacık çocuğu dövmek nedir kuranda bişey olmaz siz iyi insansınız diye bir ayet mi var bunu yapınca o mu geliyo akıllarına dünyanın en yaramaz çocuğu da olsa dö ve mez sin. Çocuk kardeşim o burada heryerde insanlar çocuk özlemiyle kavrulurken şu hale bak nası bi anne nası bi vicdan bu ya polise habrr verin neden başınıza bela olsun polise söyleyin isim vs vermiyorlar zaten ya da sosyal hizmetlere ulaşın bir şekilde yazık günah çocuğa el kadar sabiİyi aksamlar forumun güzel bayanları konu başlığındada belirttiğim gibi komşum çocuklarıni dövüyor hakaret ediyor. Çoğunlukla çocuklarina ders çalıstırırken dövüyor hakaret ediyor çocuk bağırıyor. Kadın kocasıylada sürekli kavga ediyordu gece yarısı eşyalar havada uçuşuyordu ama eşim gece evde olmadigindan duymamazliktan geliyordum. Eşim pandemi nedeniyle işyerini kapattı ve evde duruyor. Ve dün aksam kadın yine çocuğuna ders çalistirirken dövmeye başladı eşimde gidip ağzinı burnunu kırıcam nasıl oluyormus parmak kadar çocuğu dövmek diye tutturdu. Kadinin eşi evde eşimi zor tuttum tanımiyoruz daha 3 5 ay önce taşındık korkuyorum. Polisi arasak basimiza bela olurlar diger türlüde içim cızlıyor. Bugün başka bir komsuya söyledim belki akrabasidir uyarir diye. Kadın direkt olarak bana şunu söyledi. O iyi bir kadindir hatta yatılı kuran kursunda müdür yapmaz öyle sey dedi. Esimde bir daha ses gelsin kapilarini kırıcam kadınıda, göz yuman kocasınıda parcalicam diye tutturdu. Bu durumda isim vermeden yapilacak birsey varmi. Diken üstündeyim resmen.Uzun oldu hakkınızı helal edin.
sevdiğim üyelerdensiniz bizim tartışmamıza gerek yok.konuya çözüme odaklanalım ne dersiniz?Az daha önceye giderseniz ilk mesajlarım var. Direkt sesini açın demedim yani.
Ben zaten kesinlikle bir yere şikayet etmesinden yanayım.sevdiğim üyelerdensiniz bizim tartışmamıza gerek yok.konuya çözüme odaklanalım ne dersiniz?
suçlular güçlü olunca haklilar suçlu çikarmış...aynen durum bu artik, insan bunları konuşmaya bile korkuyorAynen insan başina gelince öğreniyor. 1 yıl polis arabasiyla önce karakola imza sonra mahkemeye gittim. Sanki katilmişiz gibi hakli oldugumuz halde evimin kapisindan polis aldi birakti.
ben tavsiye etmem,ayni olay başıma geldi ve hem çocuklar daha fazla sistematik şiddete maruz kaldı hem de beni şikayet ettiğime pişman ettiler...ayrica gizli falan kalmiyor şikayetler, kimse korumuyor ihbar edeni artikBen zaten kesinlikle bir yere şikayet etmesinden yanayım.
Bu işin tek çözümü resmi bir kuruma şikayet etmektir.
Komşuya yöneticiye söylemekle olacak iş değil bunlar.
ben tavsiye etmem,ayni olay başıma geldi ve hem çocuklar daha fazla sistematik şiddete maruz kaldı hem de beni şikayet ettiğime pişman ettiler
Ne yapmalı peki sizce?ben tavsiye etmem,ayni olay başıma geldi ve hem çocuklar daha fazla sistematik şiddete maruz kaldı hem de beni şikayet ettiğime pişman ettiler...ayrica gizli falan kalmiyor şikayetler, kimse korumuyor ihbar edeni artik
bir tek öğretmenleri şikayet ediyor veliler rahatça.Hatta kendileri evde çocuklarını dövüyorlar ama öğretmen azarlasa ya da ceza verse hemen hoppp cimere bimere şikayet.böyle veliler de var maalesefben tavsiye etmem,ayni olay başıma geldi ve hem çocuklar daha fazla sistematik şiddete maruz kaldı hem de beni şikayet ettiğime pişman ettiler...ayrica gizli falan kalmiyor şikayetler, kimse korumuyor ihbar edeni artik
valla bilmiyorum ben yapmam gerekeni yaptim sonuçta pişman oldum, bir daha benzer birşey yasarsam yapmamam gerekeni yapar , kulağımı tikarim, vicdanım falan da da sızlamaz...çünkü herseyden önce artık kendi çocuğumun canını korumakla yükümlüyümNe yapmalı peki sizce?
Evet direkt çocuk şube komiserini istedim bulundugum ildeki. Anlattim durumu bizzat geldiler. Kadın bi de siz benim kim oldugumu bilio musunuz diye polislere kafa tutunca islem baslattilar. Sosyal hizmetlerden eve bi sure birileri yollandi gözlem icin. Sonra zamanla kadin düzeldi yola geldi. Cocugu ben sana bu kalemleri kullanma demiyo muyum diye üfürukten bi nedenle mesela dakikalarca dövüyordu sinirlerim ziplio su an bile dusununce. Bi de mesela toplumdaki insanlara daha sinir oluyorum annem diyo ki sana ne kendi cocugu napiosa yapsin. Iyice deliriorum evde biz kavga edioduk bunlar yuzunden bi de.Samantha anlatirmisin polisimi çağırdın bende bunu yapmayı düşündüm ama çekindim benden bilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?