- 25 Ocak 2020
- 54
- 98
- 8
- 30
- Konu Sahibi Umutumut82
-
valla eşinize helal olsun. genelde erkekler söyler aman aile durumuna karışılmaz diye, siz görmezden gelmişsiniz.eşiniz kayıtsız kalamamış. kayıtsız kalamayan insanlar oldukça düzelir belki bazı şeyler ne dersiniz? sizin aksinize
evet sessiz kalınmaması lazım ortada dayak yiyen bir çocuk varken ama esinizindd gidip agızlarını burunlarını kıracağım tavrıda hoş değil.
siz ses duyduğunüzda polisi arayın olmadı 183 ü arayın aile ve sosyal politikalar bakanlığına mail atın ama esiniz gidip agiz burun felan kırmasın. sonra akrabaları biz dayak sesi duymadik uyduruyorlar derler esiniz suclu duruma duser. Bir sucu baska bir suçla kapatmaya calışmayin.
gerekli yerlere şikayet edilmeli o aile ne saldırması ne dövmesi yahuu .o kadından ne farkı kalır konu sahibinin o zaman.ben şiddete bir tek kendini savunmak için normal olarak bakarım aksi medeniyetsizliktir vahşiliktirYuhh ya kendi çocuğunu döven kurstaki çocuklara neler yapıyordur kim bilir. Ben bu durumlarda kıssasa kıssas mantığındayım. Doğru değil biliyorum ama o kadın dövdüğü gibi gücün ona mı yetiyor gel bi de beni döv bi bakalım diye saldırırdım. Lütfen kayıtsız kalmayın, şikayet edin. Memuriyetinin yanmaması için ki dini kurslar şu an ciddi anlamda göze batıyor bu vesileyle bir daha istismarda bulunmayabilir.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştırMune rica etsem konumu kapatırmısınız insanlar konunun tamamını okumadan yorum yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?