Komsum çocuklarını dövüyor ,eşimi artık tutamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komşunun onların akrabası olma ihtimalini düşünmeniz beni şaşırttı nedense.Allah ıslah etsin o anneyi

Komşunun onların akrabası olma ihtimalini düşünmeniz beni şaşırttı nedense.Allah ıslah etsin o anneyi

Bina aile binası o yüzden herkes bir sekilde birbirinin akrabasi hatta sitede 4 bina var cogu ya akraba yada 15 yillik komsular.

Malesef öyle oldu bende o şekilde düşünüyorum aynen konu sahibi hanımefendinin eşi içinde aynı bizler belli bir yere kadar müdahale edebilşriz gücümüzün yeteyeceği yerlere var r mesela bu döven komşu şikayet kavga yerine konuşularak uyarılarak başlnmalı suç üstü veya sakinleşme süresinn sonra çoçuk aileden alınsada kötü ailede kalsa zor bir durum

Cok haklısın..yan dairedeki negatif enerji bile ev içi huzursuzluk getiriyor bence iyi yapmışsın ve inşallah çocuklar açısından faydalı olmuştur.senin polise şikayet ettiğini biliyormuydu yoksa olay gizli mi kaldı ?

Yarın yöneticiyi arayacağim sabahtan. Eger tekrarlanırsa polisi arayacagimi söyliyeceğim. Kadin tahminimce hasta bir problemi var. Normalde esiyle kavga ediyordu 2 seferdir cocuklara sardı.
Bence etrafa duyurma kendini belli etme, polisi belediyeyi sosyal hizmetleri falan ara anlat, devlet çözsün siz muhatap olmayın

tatlım türkiye de işler öyle yurümuyor artık
Olabilir, ama simdi suraya bir iki adam kapilarina yollayin diye de yazamiyoruz ki. Türkiyede kiraci ile bir durumlar olunca kuzenim "abla gidip dükkani kaldiralim mi bir kac arkadasla?" demişti.Bazilari öyle cözüyor. Mafyada degiliz ki bizde. Ama ne olursa olsun polisi cagirmak lazim.

Merhaba, tüm mesajları okuyamadım. 183ü arayın diyenlere katılıyorum. Aradığınızda size ailenin adresini ismini cismini soruyorlar, dosya açıyorlar. Sonrasında sosyal hizmet görevlileri eve ziyarete geliyor. Aileye bu davranışı bitirmeleri ile ilgili imkan veriliyor. Yani hemen çocukları alacaklar götürecekler yurda diye bir şey yok. Gerekiyorsa danışmanlık tedbiri çıkarılarak zorunlu danışmanlık alıyor aile. Yani anlayacağınız 183ü aramak en mantıklısı.

Bencillik senin yaptigin.

Üst katımdaki karı koca sürekli kavga eder gece 3lere kadar. Polisi aramışlığımız çoktur. Onlar kimin ihbar ettiğine dair bilgi vermiyorlar rahat olun.

Üst katımdaki karı koca sürekli kavga eder gece 3lere kadar. Polisi aramışlığımız çoktur. Onlar kimin ihbar ettiğine dair bilgi vermiyorlar rahat olun.

Ben ilk telasla karsi komsuya söyledim yani sikayet olursa ilk akla ben gelicem. Ama yapacak birsey yok tekrarlanirsa sikayet edicem. Bu şekilde daha fazla huzurum bozuluyor. Oğlumunda psikolojisi bozuldu benimde.

Gizli kaldi polisler asla soylemedi dinledim asagidan sesleri zaten.

Çok ses oluyor diye uyarın önce tepkisine göre polisi ararsınız

Lütfen bişeyler yapın
polis 183
ve bize de yazın çok üzüldüm
yavrularım

Dün hic ses yoktu evde degiller sanırim bu sabahta ses yok belkide benim konuştuğum komsu gidip söyledi ,çünkü öğretmen oldugunu söyleyince ben ona direkt olarak ; daha cok üzüldüm insanlar ona birde yatili çocuk emanet ediyormuş kendi çocuguna bunu yapan digerlerine ne yapmaz,eşimi zor tutuyorum yukari çıkicam diye tutturuyor önüne geçemiyorum dedim. oda o öyle biri değil sende hastasin (daha once ambulansla hastaneye götürülürken esiyle kadin yardim etmisler ben hatirlamiyorum) aman haa falan diye kemküm etti. Belki ise yaramistır kadinla konusmam ve tekrarlanmaz .çünkü konuştuğum kadında kocasıda sohbetlere falan gidiyormuş utandi belkide korktu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…