- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
kocası var tabi. ama ben emin olmak istiyorum. çünkü bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim demişler. yanımda gezdirdiğim insanları seçmem gerekKocası yok mu bu kadının? Bırakın o düşünsün bunları.
valla eşi sabah gidiyo akşam geliyo.İlginçmiş ben olsam kesinlikle acaba derdim kim kime o ler indirim yapar mağaza sahibinde ona ne istediğin de gider eve fazlaca samimi bu bayanın eşi nerde ki
işte emin olmadan yargılamak bir anda arkadaşlığımı kesmek istemedimŞüpheli tavırları var da sizi ilgilendirmez , rahatsız oluyorsanız görüşmezsiniz , öyle biriyle bende sağda solda görünmek istemem
Bence her ay saçını başını yaptırıyormuş ya o yüzden türbanlı olduğunu belirtti , ne gerek var gibisinden benceBu konuyu açmak için üye oldunuz sanırım.
Özellikle türbanlı olduğunu belirtmeler kadın hakkında kötü düşünmek istemem ama şöyle ama böyle yazmalar...
Biz de yediktartışma çıksın diye açılan bir konu
Hmm bu da onu ilgilendirmez aslında ama iyi niyetli bir konu değil.Bence her ay saçını başını yaptırıyormuş ya o yüzden türbanlı olduğunu belirtti , ne gerek var gibisinden bence
işte tartışma sebebi :) Türbanlı kadınlar her ay saç baş yaptırmaz mı dese biri ne olacak?Bence her ay saçını başını yaptırıyormuş ya o yüzden türbanlı olduğunu belirtti , ne gerek var gibisinden bence
kesinlikle değil. türbanlı olduğunu sürekli saçlarını boyatıyor onun için belirttim.Bu konuyu açmak için üye oldunuz sanırım.
Özellikle türbanlı olduğunu belirtmeler kadın hakkında kötü düşünmek istemem ama şöyle ama böyle yazmalar...
yokEşinin o esnafları tanıdığı hakkında bilginiz var mı?
Ağzına sağlık.Bu konuyu açmak için üye oldunuz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?