komşum hakkında yanlışmı düşünüyorum

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.690
83
40
günaydın hanımlar, yeni üyeyim ama yıllardır takip ederim siteyi aslında bi konu hakkındaki kararsızlığım için üye oldum. komşumla ben 10 yıldır aynı mahalledeyiz ama 2 yıldır samimi olduk. ve gözüme batmaya başlayan bazı şeyler var. maddi olarak orta halli bir aile ama bu arkadaşım öyle para harcıyor ki ben çalıştığım halde bunu yapamıyorum kendisi ev hanımı. cilt bakımları kıyafetleri her ay saç bakımı boyası osu busu (türbanlı kendisi) günde 2 paket sigarası. iki çocuğu var. asıl şüphelerim şunlar. sürekli telefondan birileri ile yazışıyor. sorduğumda türlü türlü bahaneleri var hergün 12 de çıkıyo evden akşam 16 da geliyor. birgün birlikte çarşıya gittik bi mağazaya girdik kıyafet baktı. sonra ordan çıkınca bir yerde çay içelim diye oturduk buna mesaj geldi tel masanın üstündeydi az önceki gittimiz mağaza sahibi daha çarşıdamısın eve git yazmış. bu ne dedim o beni kardeşi gibi görür koruma potansiyeli dedi. sonra evine beyaz eşya aldı benim 3000 tl ye aldığım çamaşır makinesinin aynını 2000 tl ye aldı ve bu beyaz eşyacı ile de bi kaç telde konuşurken yakaladım. komşu arkadaş olarak çok iyi bir insan her derdime koşar elinden geldiğince yardımcı olur. vefalıdır. hakkında kötü düşünmek istemiyorum. ama kararsızım sizce yanılıyormuyum.

İlginçmiş ben olsam kesinlikle acaba derdim kim kime o ler indirim yapar mağaza sahibinde ona ne istediğin de gider eve fazlaca samimi bu bayanın eşi nerde ki

Bence her ay saçını başını yaptırıyormuş ya o yüzden türbanlı olduğunu belirtti , ne gerek var gibisinden bence

Bence her ay saçını başını yaptırıyormuş ya o yüzden türbanlı olduğunu belirtti , ne gerek var gibisinden bence
Hmm bu da onu ilgilendirmez aslında ama iyi niyetli bir konu değil.
Forumu takip et takip et sonra üye olup anında konu aç. Böyle konu açmak için üye olmuş yani

kesinlikle değil. türbanlı olduğunu sürekli saçlarını boyatıyor onun için belirttim.

Ağzına sağlık.

Derdiniz gerçekse, zaten hakkında böyle şeyler düşündüğün biriyle, hala görüşüp, yüzüne gülmeniz sizi iki yüzlü yapar. Bu saatten sonra bi bahane ile iletişimi kesmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…