komşum hakkında yanlışmı düşünüyorum

Türbanlı diye belirtmen çok çirkin olmuş.yani kapalılar da sac bakimi yapar mesela ben.arkadaşlarımdan açık olanlar var saçını bile taramaya üşenir.yani mevzu açıklık kapalılık değil.gereksiz ayrıntı vermissin

Bence her ay saçını başını yaptırıyormuş ya o yüzden türbanlı olduğunu belirtti , ne gerek var gibisinden bence
+1
aynen benimde aklımdan bu geçti
Helenra siz ayıklama yapıyorsunuz kusura bakmayın

konu sahibi ben hiç hoşlanmadım komşunu<dan
yavaş yavaş uzaklaşın derim

Beğenmiyorsanız arkadaşlığınızı kesersiniz. Şimdi bize kadının dedikodusunu neden yapıyorsunuz ki.
Sanki kadını biz tanıyoruz. Siz tanıyorsunuz madem rahatsızsınız kesin muhabbeti olsun bitsin.
bu arkadaşımın çok iyiliğini gördüm. bir anda yüz çeviremiyorum emin olamadım birde dışardan bir gözle emin olmak istedim

ya aslında benim sorum kapalı kadın saçını başını yaptırırmı yaptırmazmı değildiki. konular ne kadar yanlış yerlere çekiliyor.
İçinizde en ufak bi şüphe varsa arkadaşlık etmeyin. Mecbur musunuz? Yemeğinizi suyunuzu o vermiyor, kan bağınız yok. Arkadaşlık şeffaflıktır eğer bunu sağlayamıyorsanız sorgulamak araştırmak yerine kesin iletişimi.

İki yıl çok uzun bir süre, bu sürede nasıl bir insan olduğunu siz anlamadıysanız .biz buradan nasıl anlayalım?

Bir de bu kadınla çarşıda pazarda birlikte görünüp dolaşıyorsunuz yakında başınıza bir iş gelir tüm mahalle ile kardeş olduğunu düşünecek kadar saf olmayın da.

ya ben onu söylerken kapalı her ay saç boyatıyor birde eşinin durumu maddi olarak çokta iyi değil. yani maddi anlamda kötüyken kapalısın nasıl olsa her ay saç boyatması beni başka şeylerden şüphe ettirdi

Madem şüpheleniyorsaniz iliskinizi kesin. Cok mu zor? Yanimda gezidrdigim insanlari secmem lazim demissiniz ya. Bence cok daha ilerisi.. her bir ayrintiya da dikkat etmissiniz. Sizi ilgilendirmiyo bence kadinin hayati. Ortada yanlis varsa kocasi fark eder zaten.Türbanli diye ozellikle belirtmenize de gerek yoktu. Sanki turbanlilar bakimli olamaz. Tartisma icin acmis gibisiniz

herzaman değil bazen izinli oluyorum evde oluyorum 2 ayda bir belki çıkıyoruz. işte emin olamadığım için ön yargılı yaklaşmak istemiyorum
Valla sağda solda görünüyorsan yaftalanman için yeterli. Sonra beyaz eşyacılar da kardeşim diye laf atmaya başlarlar sana. Hiç bulaşma bence

konunun özü türban değilki keşke konunun özüne yoğunlaşılsa

bu arkadaşımın çok iyiliğini gördüm. bir anda yüz çeviremiyorum emin olamadım birde dışardan bir gözle emin olmak istedim
ya da birgün pat diye soruverin
nedir bu telefonun bık bık hiç durmuyor senin koca da hiç kıskanç değil herhalde vs gibi
ve rahatsız olduğunuz şeyleri belirtin bir şekilde

yani açık olsaydı her ay kuaföre bu kadar para vermesinden suphelenmeyecek miydiniz.parantez içinde açık yazmazdınız heralde.neyse kapalılar da saçlarını değiştirir boyatır belki kocası belki kendi için..

Bence her ay saçını başını yaptırıyormuş ya o yüzden türbanlı olduğunu belirtti , ne gerek var gibisinden bence
Öyle bile olsa çok saçma değil mi evli kadın sonuçta başı açık kadınlar da eşleri için yada kendini iyi hissetmek için boyatıyorlar sonuçta birde birinin namusundan şüphe duymak bu kadar kolay olmamalı bence de tartışmak için açılmış bir konu

Madem çok seviyorsun arkadaşım diyorsun, okadar da yakınsanız şüphelendiğini söyle kendisine, sana anlatırsa şayet yaptığının yanlış olduğunu anlat. Belki hata yapıyordur ve farkedemiyordur, farketmesini sağla. Eğer ki anlatırsa ve halimden memnunum derse ben bu şekilde görüşemem seninle dersin. Açık hanımların içinde nekadar edeplisi varsa, türbanlıların içinde de bi okadar edepsizi olabilir. Açıklık kapalılık ölçüt değil.
Ben seni anlıyorum
Durumu pek iyi değil ama sürekli saç yaptırıyor diyorsun evet bi saç boyatmak en az 100 lira,
Hem türbanlı hem saç bakımını eksik etmiyorsa çok iyi durumu olması lazım bence de.
Sorun öğrenin ve belki hatasından dönmesini sağlarsınız.
Hatalı diye bir insana yüz çevirmek çok acı hem de arkadaşınsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…