- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 57
- Konu Sahibi willedwoman
-
+1Bence her ay saçını başını yaptırıyormuş ya o yüzden türbanlı olduğunu belirtti , ne gerek var gibisinden bence
bu arkadaşımın çok iyiliğini gördüm. bir anda yüz çeviremiyorum emin olamadım birde dışardan bir gözle emin olmak istedimBeğenmiyorsanız arkadaşlığınızı kesersiniz. Şimdi bize kadının dedikodusunu neden yapıyorsunuz ki.
Sanki kadını biz tanıyoruz. Siz tanıyorsunuz madem rahatsızsınız kesin muhabbeti olsun bitsin.
İçinizde en ufak bi şüphe varsa arkadaşlık etmeyin. Mecbur musunuz? Yemeğinizi suyunuzu o vermiyor, kan bağınız yok. Arkadaşlık şeffaflıktır eğer bunu sağlayamıyorsanız sorgulamak araştırmak yerine kesin iletişimi.ya aslında benim sorum kapalı kadın saçını başını yaptırırmı yaptırmazmı değildiki. konular ne kadar yanlış yerlere çekiliyor.
ya ben onu söylerken kapalı her ay saç boyatıyor birde eşinin durumu maddi olarak çokta iyi değil. yani maddi anlamda kötüyken kapalısın nasıl olsa her ay saç boyatması beni başka şeylerden şüphe ettirdiTürbanlı diye belirtmen çok çirkin olmuş.yani kapalılar da sac bakimi yapar mesela ben.arkadaşlarımdan açık olanlar var saçını bile taramaya üşenir.yani mevzu açıklık kapalılık değil.gereksiz ayrıntı vermissin
herzaman değil bazen izinli oluyorum evde oluyorum 2 ayda bir belki çıkıyoruz. işte emin olamadığım için ön yargılı yaklaşmak istemiyorumBir de bu kadınla çarşıda pazarda birlikte görünüp dolaşıyorsunuzyakında başınıza bir iş gelir
Evet ozellikle belirtmis amac baska cunkuTürbanlı diye belirtmen çok çirkin olmuş.yani kapalılar da sac bakimi yapar mesela ben.arkadaşlarımdan açık olanlar var saçını bile taramaya üşenir.yani mevzu açıklık kapalılık değil.gereksiz ayrıntı vermissin
Valla sağda solda görünüyorsan yaftalanman için yeterli. Sonra beyaz eşyacılar da kardeşim diye laf atmaya başlarlar sana. Hiç bulaşma benceherzaman değil bazen izinli oluyorum evde oluyorum 2 ayda bir belki çıkıyoruz. işte emin olamadığım için ön yargılı yaklaşmak istemiyorum
konunun özü türban değilki keşke konunun özüne yoğunlaşılsaMadem şüpheleniyorsaniz iliskinizi kesin. Cok mu zor? Yanimda gezidrdigim insanlari secmem lazim demissiniz ya. Bence cok daha ilerisi.. her bir ayrintiya da dikkat etmissiniz. Sizi ilgilendirmiyo bence kadinin hayati. Ortada yanlis varsa kocasi fark eder zaten.Türbanli diye ozellikle belirtmenize de gerek yoktu. Sanki turbanlilar bakimli olamaz. Tartisma icin acmis gibisiniz
ya da birgün pat diye soruverinbu arkadaşımın çok iyiliğini gördüm. bir anda yüz çeviremiyorum emin olamadım birde dışardan bir gözle emin olmak istedim
Ozu turban degilse neden o ayrintiyi verdiniz o zaman ne gerek vardi? Valla benim de kuzenim turbanli surekli sac rengini degistirir guzellik salonlarinlarindan cikmazkonunun özü türban değilki keşke konunun özüne yoğunlaşılsa
yani açık olsaydı her ay kuaföre bu kadar para vermesinden suphelenmeyecek miydiniz.parantez içinde açık yazmazdınız heralde.neyse kapalılar da saçlarını değiştirir boyatır belki kocası belki kendi için..ya ben onu söylerken kapalı her ay saç boyatıyor birde eşinin durumu maddi olarak çokta iyi değil. yani maddi anlamda kötüyken kapalısın nasıl olsa her ay saç boyatması beni başka şeylerden şüphe ettirdi
Öyle bile olsa çok saçma değil mi evli kadın sonuçta başı açık kadınlar da eşleri için yada kendini iyi hissetmek için boyatıyorlar sonuçta birde birinin namusundan şüphe duymak bu kadar kolay olmamalı bence de tartışmak için açılmış bir konuBence her ay saçını başını yaptırıyormuş ya o yüzden türbanlı olduğunu belirtti , ne gerek var gibisinden bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?