komşum hakkında yanlışmı düşünüyorum

adam kardeşi gibi görüyormuş da

alışverişe kardeşinizin mağazasına yanınızda bir arkadaşınız ile gitseniz

çıkışta da çay içseniz kardeşiniz daha eve gitmedin mi hala neden çarşıdasın demez ki

yanında arkadaşı görmüş çay içtiklerini de görmüş demek ki, hala çarşıdasın diyor eee yanındaki oturduğunun kadın olduğunu da görüyor neden hesap soruyor

Bence önce biraz bekleyin kanıtınız olmadan günahına girmeyin. Yapabiliyosanız fotoğraf çekin telefonundan ona bakma bahanesi ile girip bi mesajlarına bakın.

Bundan 6 yıl önce bu şekilde evli bir arkadaşım vardı. Evliliğinde mutlu değildi. İsteyerek evlenmiş ama eğitimini yarım bırakmış. Okumak istiyordu. Maddi durumları da pek iyi değildi. Eski bir eve gelin olmuş bundan gocunuyordu. Bende açıkcası dışarıda falan görüştüğümüzde bir kaç adamla küçük flörtleşmelerini görmüştüm hemde hiç tanımadığı adamlardı. Bir gün bana geldi oturduk sohbet muhabbet. Benim bilgisayarımdan facebook’una girdi. Giderken çıkmayı unutmuş. Bende açtım baktım mesaj gelmiş. onu kendi hesabım diye düşündüm bi an bakayım mesaja dedim bir baktım bir adamla yazışmaları. Adam başka şehirdeymiş bayaaa bir yazışmaları var. Son mesajı ise arkadaşımın şu “aşkım arkadaşıma geldim. burda yazamam anlaşılır. eve gidince yazıcam” böyle bir konuşma. Ben şok oldum ve tez zamanda arkadaşlığımı bitirdim. Bir süre sonra facebook’ta önüme bir fotoğraf düştü. Ortak tanıdığımız beğenmiş. O yazıştığı adam kocası ve bu arkadaşım buluşmuşlar. Ne mana anlayamadım. Belki de eşinin tanıdığıydı o adam. Yoksa internetten biriyle tanıştım gel senide tanıştırayım diyemezdi kocasına heralde.

Ben kendim bir restorana gidiyorum bakıyorum eşimin tanıdığı ne yapsam da para almıyor, bir mağazaya gidiyorum bakıyorum eşimin tanıdığı çok indirimli veriyor vs vs. Ha tabi ben bu insanlarla mesajlaşmıyorum yüzlerini bile görmemişim o derece.
Ama illa kötü düşünmek gerekmiyor diyorum. Ayrıca kapalı insanlar neden saçını boyatmasın? Neden bakımlı olmasın? Ayrıca bu kadın evine sürekli beyaz eşya mı alıyor? Eşi demiyor mu nerden getiriyorsun parayı diye?
Hem siz çalışıyorsunuz da beraber ne ara çarşıya gidiyorsunuz ?
O yüzden konuya inanmadım. Üzgünüm.
Ve asla unutmayın gözünüzle görmediğiniz hiçbir şey hakkında konuşmayın. İftira öyle büyük bir günah ki başedemezsiniz!

Niye siz saçınızı herkes gördüğü için mi boyatıyorsunuz? Kadın kendi için süslenemez mi?
Cidden ne alaka yani ben açığım ama kapalı çok arkadaşım var benden çok saçı başıyla uğraşırlar kapalılar diye bakımsızmı olmaları lazım. Konu sahibi sana gelirsek madem böyle bi şüphen var görüşmezsin olur biter.

Ben de böyle bi kadınla aynı ortamda çalıştım. Çok sevecen falan filan insan kondurmuyor da. Bi sürü lafı dolaştı etrafta. Her girdiği ortamda. Çalıştığımız yerde bi adamla da aynı şekilde biseyler oldu. Patron dahil herkes öğrendi. Kocası kadından şüphelendi heralde isten çıkarttı. Eşini aldattığı adamı da patron isten attı. Bakıyorum şu anda face, watsap durumlar sanki birbirlerine cok aşık kari koca ilginçtir yahu.

Kadının özel hayatı sizi ilgilendirmez, yanlış yapıyorsa da o yanlışı kendisine yapıyordur
rahatsızsanız arkadaşlığınızı kesersiniz, yanımda kimleri gezdiriyorum diye endişe etmezsiniz

Sorun isterseniz açık açık 2 yıldır sık görüşüyor muşsunuz madem, ona göre görüşüp görüşmemek istediğinize karar verirsiniz, Bakkala bile gitmem ben olsam herkes kendisi sorumludur kendi yaptığından ama, söyle bana arkadaşını sana kim olduğunu söyleyeyim diyede bir laf var o yüzden irtibatı keserdim.

Bence her ay saçını başını yaptırıyormuş ya o yüzden türbanlı olduğunu belirtti , ne gerek var gibisinden bence
Bende türbanlıyım saçımı başımı şekilden şekile sokarım. En kısasından en uzununa, morundan mavisine... önce kendin için yapacaksın diye bas bas bağırıyoruz burda.

Neyse tam olarak istenen bu oyuna gelmeyeyim Helenra nın dediği gibi

tabiki banane ama
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim demişler. yanımda gezdirdiğim insanları seçmem gerek

Beğenmiyorsanız arkadaşlığınızı kesersiniz. Şimdi bize kadının dedikodusunu neden yapıyorsunuz ki.
Sanki kadını biz tanıyoruz. Siz tanıyorsunuz madem rahatsızsınız kesin muhabbeti olsun bitsin.

ya aslında benim sorum kapalı kadın saçını başını yaptırırmı yaptırmazmı değildiki. konular ne kadar yanlış yerlere çekiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…