- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
aynen onun için belirttimBence her ay saçını başını yaptırıyormuş ya o yüzden türbanlı olduğunu belirtti , ne gerek var gibisinden bence
tabiki banane amaSana ne !!
Niye siz saçınızı herkes gördüğü için mi boyatıyorsunuz? Kadın kendi için süslenemez mi?aynen onun için belirttim
inşallahİyi yönlü düşünelim,Belki gerçekten tanıdıklarıdır.
inan bana yanılmak istiyorum ve inşallah sen haklısındır. çünkü arkadaşımı gerçekten seviyorum.Niye siz saçınızı herkes gördüğü için mi boyatıyorsunuz? Kadın kendi için süslenemez mi?
evet bu konu için üye oldum. çünkü çok taktım kafamaHmm bu da onu ilgilendirmez aslında ama iyi niyetli bir konu değil.
Forumu takip et takip et sonra üye olup anında konu aç. Böyle konu açmak için üye olmuş yani
Şüphelenmen bile arkadaşlığını kesmen için yeterli neden. Kanıtlamak sana düşmez.inan bana yanılmak istiyorum ve inşallah sen haklısındır. çünkü arkadaşımı gerçekten seviyorum.
kesinlikle katılıyorum size +10000Bu konuyu açmak için üye oldunuz sanırım.
Özellikle türbanlı olduğunu belirtmeler kadın hakkında kötü düşünmek istemem ama şöyle ama böyle yazmalar...
Biz de yediktartışma çıksın diye açılan bir konu
Bence önce biraz bekleyin kanıtınız olmadan günahına girmeyin. Yapabiliyosanız fotoğraf çekin telefonundan ona bakma bahanesi ile girip bi mesajlarına bakın.
Cidden ne alaka yani ben açığım ama kapalı çok arkadaşım var benden çok saçı başıyla uğraşırlar kapalılar diye bakımsızmı olmaları lazım. Konu sahibi sana gelirsek madem böyle bi şüphen var görüşmezsin olur biter.Niye siz saçınızı herkes gördüğü için mi boyatıyorsunuz? Kadın kendi için süslenemez mi?
Bende türbanlıyım saçımı başımı şekilden şekile sokarım. En kısasından en uzununa, morundan mavisine... önce kendin için yapacaksın diye bas bas bağırıyoruz burda.Bence her ay saçını başını yaptırıyormuş ya o yüzden türbanlı olduğunu belirtti , ne gerek var gibisinden bence
tabiki banane ama
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim demişler. yanımda gezdirdiğim insanları seçmem gerek
ya aslında benim sorum kapalı kadın saçını başını yaptırırmı yaptırmazmı değildiki. konular ne kadar yanlış yerlere çekiliyor.Bende türbanlıyım saçımı başımı şekilden şekile sokarım. En kısasından en uzununa, morundan mavisine... önce kendin için yapacaksın diye bas bas bağırıyoruz burda.
Neyse tam olarak istenen bu oyuna gelmeyeyimHelenra nın dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?