guzelim vazgeçmemin sebebi belirttigim gibi hiç gormedim o kom$ulari, yani ya$larindan haberim yok. biz genç insanlariz, ya$larini almi$ birileri iseler devamli ne konu$abiliriz onlarla :44: tabi tani$mi$ oluruz fena olmaz.. bilemiyorumniye vazgeçtin güzel fikirmiş, al kekini git :)
aslinda olabilir..kafama yatti..Çat kapı gitmen doğru olmayabilir.Şöyle ki,başka Türk tanıdıkları yoksa,misafire alışık olmayabilirler.Nasılsa kimse gelmiyor diye dağınık,döknük filanlarsa rahatsız olurlar.
Mesela kısa ve içten bir not yazıp posta kutularına veya kapının altından atabilirsin : Merhaba,yeni taşındık,zilde adınızı gördük,sizinle tanışıp komşuluk etmeyi çok isteriz.
hayir hiç kar$ila$madikkarşılaşmadnz mı hiç? karslasrsanz söyleyebilirsinz tanısmak isterz falan die
hakli olabilirsin fakat bizim durumumuz farkli. $oyle ki, biti$ik binalarimiz ve di$ariya giri$ ve çiki$lar ozel bi kilit sistemiyle açiliyor, yani binaya yabanci birisi kesinlikle o kiliti olmadan binalara giremez.al kekini git olurmu yaaaa.....ben olsam almam eve inmisin cinmisin iyiliğemi geldin kötülüğemi geldin ne bileyim tanımadığım sen kendini o komsununyerine koy birgün zilin çalıyor elinde kek le ben geldim komsunuz olmak istiyorum diyen biri napardınyolda felan elbet karsılarsın o zaman slm verirsin tanısırsın konusursun ondan sonra kek börek işlerine girersin canıkömmm
evet guzelim ya burada kom$uluk adina bi$ey yokbende yurtdisinda yasiyorum burda komsuluk gercekten yok
söyle yapabilirsin canim öglen git kapisini cal cocugunla ben yeni tasindim buraya müsaitseniz sizi ögleden sonra yada yarin caya veya kahveye bekliyorum de bence:26:
dogru soyluyorsunuz hepiniz, herkes her an musait olmaya biliyor, ben bugun not fikrini denicem daha mantikli geldi, belki evde degillerdir, evi duzensizdir, ani zil çalmalarini sevmeyen birileridir vs..t$k ederimcanım bence kapısını çal müsaitseniz bize bekliyorum kek yaptım oturup sohbet ederiz tanışmak istiyorum dersin
sen gidersen belki müsait olmayabilir
turklerin çok oldugu bir $ehirden, turklerin çok az oldugu bir diger $ehire geçtik.vay be millet oralarda bir komsuya hasret bizde burda komsulardan kurtulmak için bin çaba gösteriyoruz
yeri belli yurdu belli guzelim, ben kotu du$unmuyorum, di$arida hiiiiiiç kar$ila$madikki 6 ay oldu, gorsem derdim.Hiç görmediğin karşılaşmadığın, sadece kapı zilinden ismini öğrendiğin birisiyle komşuluk etmek istemen bana tuhaf geldi. Ben cesaret edemezdim. İlk önce karşılaştığında konuşsan selamlaşsan sonradan komşuluk için adım atsan daha iyi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?