- 16 Haziran 2013
- 1.417
- 2.326
- 208
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Yani aklıma ilk salak geldi,küfredeyim dedim deSalak değil kurnaz bence, konu sahibinin kocasinda gözü olabilir. Evlerden ırak.
Apartman sakinleriyle ortak watsap grubu kurmak,hayatımda duyduğum en gereksiz şeylerden biri.Hiç tanımadığım adamlar kadınlarla niye numaram olsun da gruba dahil olayım.merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
gruba bir uyarı yazısı mı yazsanız. eşinizin yoğun olduğunu ve yönetici olmadığını sorusu olanların gruptan sormaları gerektiğini belirtin. bu stres ona yeter.
evebence direk eşi yazsın bunu gruba.
Yemin ediyorum yapın bunu ya! Niye bu kadar çekingen korkaksınız? Kadın bu yüzden ailesinden oldu geçenlerde. Yazın gitsin daha baştan kesin şunun önünü! Cesaretlenin biraz. Utanması gereken o. Ki bunu yaptığınızda komşular da anlayacak birinin kocanıza yürüdüğünü diğer kadınlarda ona göre önlemini alacak.eşiniz akşam gruba yazsın, lütfen şahsi meselelerinizi de gruba yazın buy grup bu sebeple açıldı diye
Değil mi ya? Biz mi çok çirkefiz yoksa bu hanımlar mı çok çekingen ben anlamadım? İnsan yuvası için her şeyi yapar yani İnşallah rabbim hepimize yuvamızı her daim muhafaza edecek güç kuvvet verir. Böyle şeyler göstermesin kimseye.Yüzsüze bak ya, oha !
Resmen eşiyle iletişime geçmeye çalışıyor.
Ben saçını başını yolmuştum, konu sahibi bir mesaja çekiniyor.
Yani bu kadarı da çok fazla bence. Nasıl böyle çekingenler bilmiyorum ki ben nefret ederim böyle işlerden. Ne hakla benim eşime yazacak ki? Çirkeflik değil doğru olan bu. Boşver.Değil mi ya? Biz mi çok çirkefiz yoksa bu hanımlar mı çok çekingen ben anlamadım? İnsan yuvası için her şeyi yapar yani İnşallah rabbim hepimize yuvamızı her daim muhafaza edecek güç kuvvet verir. Böyle şeyler göstermesin kimseye.
kesin komşusunu yolmaya gittiKonu sahibi nerdesin hu hu huuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?