Komsum iyiniyetli mi

Ben komşuma mesaj atmak varken eşine atmam. Eşine söylemem gereken birşey de varsa komşuma söylerim o iletir.
Yine aynı şekilde bir komşumuz direk eşimle iletişime geçsin istemem. Samimiyetimiz vardır işle ilgili bir konudur vs. Öyle durumlarda biraz daha esnek olabilirim belki.
Yine de ortafa bir samimiyet yoksa gereksiz.
Hangi konuda mesaj atmış eşine?

Apartman sakinleriyle ortak watsap grubu kurmak,hayatımda duyduğum en gereksiz şeylerden biri.Hiç tanımadığım adamlar kadınlarla niye numaram olsun da gruba dahil olayım.
Gerek yok.Aynı apartmanda oturmak demek,herkesle bir şekilde görüşeceksin anlamını taşımıyor.Komşu komşunun külüne muhtaç mantığı geçmiş çağlarda kaldı.
Her apartmanın yöneticisi olmalı.Bu tarz işlerle yönetici ilgilenmeli,duyuru panosu olmalı

siz bu konuya dahil olmaın.Eşiniz ya cevap vermesin ya da yöneticiyle görüşün benim bu konuda bilgim ve vaktim yok desin.Gruptan da çıkın bence.Altı üstü apartman.G6 Zirvesi değil.

ELBETTE İYİ NİYETLİ DEĞİL? Bazen insanların gerçekten basireti bağlanıyor ya. Rabbim korusun. Resmen eşinizle iletişime girmeye çalışıyor. Peki eşinize mesaj attığını nereden anladınız? Eşiniz mi söyledi yoksa siz mi gördünüz eşiniz ne diyor bu duruma?

bence direk eşi yazsın bunu gruba.
eve
eşiniz akşam gruba yazsın, lütfen şahsi meselelerinizi de gruba yazın buy grup bu sebeple açıldı diye
Yemin ediyorum yapın bunu ya! Niye bu kadar çekingen korkaksınız? Kadın bu yüzden ailesinden oldu geçenlerde. Yazın gitsin daha baştan kesin şunun önünü! Cesaretlenin biraz. Utanması gereken o. Ki bunu yaptığınızda komşular da anlayacak birinin kocanıza yürüdüğünü diğer kadınlarda ona göre önlemini alacak.

Hiç normal değil. Eşiniz mesaj atsın lütfen bana özel mesaj atmayın grup var oraya yazın rahatsız oluyorum diye

Yüzsüze bak ya, oha !
Resmen eşiyle iletişime geçmeye çalışıyor.
Ben saçını başını yolmuştum, konu sahibi bir mesaja çekiniyor.
Değil mi ya? Biz mi çok çirkefiz yoksa bu hanımlar mı çok çekingen ben anlamadım? İnsan yuvası için her şeyi yapar yani İnşallah rabbim hepimize yuvamızı her daim muhafaza edecek güç kuvvet verir. Böyle şeyler göstermesin kimseye.

Bizimde sitemizin ortak WhatsApp gurubu var insanlar birbirlerine bahçivan , marangoz , tesisatçı, ellektirikçi tavsiye ediyor . Bazıları ile özelden gene usta tavsiyeleri istediğimiz oluyor ( site şehir dışında İstanbul’a 1 saat ve biraz kasaba gibi sahil bölgesinde) ama şahsen kimsenin kocasına özelden msj atıp elektirik kesildi falan yazmadım . ( eşim işten eve geç gelir ve çok yoğun çalışır) illa acil bir durumum varsa yardıma ihtiyacım varsa ortak herkesin olduğu WhatsApp guruba yazarım herkes görür bilgisi olanda cevap yazar. Ki sizin konumunuzda mahremiyet bölgesinde falan değilsiniz şehrin göbeğindesiniz anladığım kadarıyla, daha öncede yazdım direkt engeli bassın kocanız. Bu arada sadece 1 kez üst komşuma özelden bahçe şemsiyesini nerden aldınız diye sordum adam da bana aldığı yerin telefonunu yolladı. Aynı gün gittim kapılarını çaldım karısından özür diliyerek bilgilendirme yaptım. Ama bakın tekrar yazıyorum burası kasaba gibi bir yer ve kimseyi tanımıyoruz. Kısaca tekrar yazıyorum kadın kötü niyetli engelleyin. Yüz yüze gelincede eşinizin yoğun çalıştığını rahatsız olduğunu bir sorun varsa sizle iletişime geçebileceğini söyleyin

Yani bu kadarı da çok fazla bence. Nasıl böyle çekingenler bilmiyorum ki ben nefret ederim böyle işlerden. Ne hakla benim eşime yazacak ki? Çirkeflik değil doğru olan bu. Boşver.

Eşim evde yok elk gitti sigortadanmi ..esiniz elektirikcimi sigortacimi sucumu ..soru bir esinizin nosunu nasıl almış iki nasıl bir rahatlıkla boyle msj atıyor eşinize .....komsunuza deyinki bir daha evinle ilgili sorun olursa nana msj at eşime degil sucumu elektrikcimi eşim deyi verin

Bu tip komşu bozuntularina ayar oluyorum.. kocan tesisatçı sanki hoş olsa ne olur, memlekette başka ev sorunlarını soracak adam mi kalmamis?

Beni binadaki herkes sever, sanırım küçük kızları gibi seviyorlar öyle muamele görüyorum çünkü :) ama hiç birinin ne eşine selam vermişliğim var ne de başka şey kimsenin numarası da yoktur bayanların dahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…