Komsum iyiniyetli mi

Apartmanca whatsapp grubu kurmak bence pek iyi degil. Mesela 16 daireli binada ben 3 kisiyle gorusuyorum. Geri kalanlardan adini bile bilmediklerim var. Zaten binanin yarisi da emekli amca+teyze oldugu icin fazla diyalogumuz yok. Sonra surekli kiracilar degisiyor, onu mu takip edecegiz =))

Eş kişisi bu mesajlara hiç cevap vermemiş mi yani?

hani nezaketen bir ikisini düzgün cevapladıktan sonra, ya ben ne biliyim, yöneticimiyim, evde olan birine sorsasanıza deseydi, kadın bu cesareti bulamazdı.

Cevap veriyorum: Değil. Normal değil. Net.

gruba bir uyarı yazısı mı yazsanız. eşinizin yoğun olduğunu ve yönetici olmadığını sorusu olanların gruptan sormaları gerektiğini belirtin. bu stres ona yeter.
Hatta isim vererek, x hanım eşime yazmış, eşim yönetici bile değil. Lütfen gereksiz şeylerle birbirimizi özelden rahatsız etmeyelim vb. desin.

Eşin tepkisini koymalı bence. Yok eğer ki o tepki koyamıyorsa sen komşuna eşi de yanındayken söylemelisin. Böylece anlar ancak. Kocası yanındayken, canım eşime mesaj atmıştın yoğun olduğu için cevap verememiş ama ne yaptınız çözüldü mü sorununuz diyebilirsin mesela

Komsunuzun davranisi yanlis esinize mesaj atmamali. Illaki esinizin halletmesi gereken bir sikinti varsa bile size mesaj atmali eşinize iletmenizi istemeli... bu durumda eşiniz kesinlikle cevap vermemeli kadinla muhattap olmamali onun yerine siz cevap verin soguk bir sekilde ama soguk davranin ki bunun devami gelmesin ayrica bence mesafe koyun ne siz gidin ne de onun gelmesine imkan saglamayin gorunce selam selam okdr olsun.

X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
Aaa ne münasebet, saçmalamış. Bence arayın eşim çalışıyor senin mesajlarına cevap vermez bana sor diyin

Ayrica bencede esi yanindayken o kadina de ki benim eşime mesaj yazmissin ama eşim musait olmuyor herzmn cevap veremez bir sikintin olunca eşime degil bana ulasabilirsin ben ona iletirim de. Ama bunu mutlaka koacasida duysun bak farketmissin önlemini hemen al yoksa cok.pisman olabilirsinz

Hadi kadın kadına komşu watsap grubunu anlamaya çalışıyorum,gün yaparsınız,çaya kahveye çağırırsınız vs.
Eşleri ne diye kattınızki.
Ne münasebet yaa eşime nasıl mesaj yazar bi komşu kadın!
Valla artık çizgimden çıktım,herkes bi kendine gelsin yahu,nedir bu ona buna askıntı olma olayı.
Komşular da sapıttı.
Bi daha atarsa siz cevap verin.
Ya da basın engeli.
Sonra da eşime yazma bana yaz bişey olursa deyin geçin.kendi utansın.
Ayrıca yönetici de değilsiniz,öyle mesajları size bile atmasın yani.
Pfff ne salak insanlar var valla çıldırcam

Bu önlemlerinize ragmen hala devam eder muhattap olursa mesaj atarsa bence de direkt gruptan yazin isim vererek x hanim esime mesaj yazmayin diye belirtin

Salak değil kurnaz bence, konu sahibinin kocasinda gözü olabilir. Evlerden ırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…