- 2 Ekim 2015
- 1.295
- 1.296
- 133
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Kaydet ve söyle evinizin işleriyle ilgilenen benim kocam tamirci değil de anlarsa... Kadına da gözdağı vermiş olursunBen de onun kocasini ayakustu gordum numarasini kaydetme geregi duymadim..
değilsin değilsinkomşu whatsapp grubu mu?
bunu normal bulmayan sadece ben olamam değil mi?
Cevap veriyorum: Değil. Normal değil. Net.merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
E o zamn ne alaka? Tesisatçı mi eşiniz?Yok canim apartman yoneticisi falan degil.
Niye yazsın ki konu sahibine? Yönetici değillermiş ki canım.SİZ DİREK KOMŞUNUZA ŞÖYLE SÖYLEYİN, EŞİM ÇOK HOŞLANMIYOR KADINLARLA İKİLİ MUHABBETTEN Bİ SIKINTI OLURSA BANA YAZ SEN. DEYİN
Biz de kurduk ama sade hanimlar var beylerin ne işi var.oda bu haftaki temizlik sirasi kimdeydi cardakta cay icecegiz gelin hanimlar gibi gibi.komşu whatsapp grubu mu?
bunu normal bulmayan sadece ben olamam değil mi?
Hatta isim vererek, x hanım eşime yazmış, eşim yönetici bile değil. Lütfen gereksiz şeylerle birbirimizi özelden rahatsız etmeyelim vb. desin.gruba bir uyarı yazısı mı yazsanız. eşinizin yoğun olduğunu ve yönetici olmadığını sorusu olanların gruptan sormaları gerektiğini belirtin. bu stres ona yeter.
Aaa ne münasebet, saçmalamış. Bence arayın eşim çalışıyor senin mesajlarına cevap vermez bana sor diyinX bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
Salak değil kurnaz bence, konu sahibinin kocasinda gözü olabilir. Evlerden ırak.Hadi kadın kadına komşu watsap grubunu anlamaya çalışıyorum,gün yaparsınız,çaya kahveye çağırırsınız vs.
Eşleri ne diye kattınızki.
Ne münasebet yaa eşime nasıl mesaj yazar bi komşu kadın!
Valla artık çizgimden çıktım,herkes bi kendine gelsin yahu,nedir bu ona buna askıntı olma olayı.
Komşular da sapıttı.
Bi daha atarsa siz cevap verin.
Ya da basın engeli.
Sonra da eşime yazma bana yaz bişey olursa deyin geçin.kendi utansın.
Ayrıca yönetici de değilsiniz,öyle mesajları size bile atmasın yani.
Pfff ne salak insanlar var valla çıldırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?