- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
İlkini esim soyledi ben de cok onemsemedim basta. bina 15 katli biz altli ustluyuz. Hoslanmadim ama bir sey demedim. En son kadin kendisi soyledi. Beni aradi boyle bir durum var x beye de mesaj attim ama cvp vermedi Hallettim ben diye. Cok sinir oldum ama basiretim baglandi kalakaldim bi sey diyrmedim. Sonra esimle konustum. Sinir oldum sana yazmis dedim. Haklisin canim Toplantidaydim gormedim ne alaka niye bana sormus dedi.ELBETTE İYİ NİYETLİ DEĞİL? Bazen insanların gerçekten basireti bağlanıyor ya. Rabbim korusun. Resmen eşinizle iletişime girmeye çalışıyor. Peki eşinize mesaj attığını nereden anladınız? Eşiniz mi söyledi yoksa siz mi gördünüz eşiniz ne diyor bu duruma?
Bak canım , eşinin aklında yoksa bile kadında var sa şayet düğündüğümüz gibi şeyler etkilenir eşin.İlkini esim soyledi ben de cok onemsemedim basta. bina 15 katli biz altli ustluyuz. Hoslanmadim ama bir sey demedim. En son kadin kendisi soyledi. Beni aradi boyle bir durum var x beye de mesaj attim ama cvp vermedi Hallettim ben diye. Cok sinir oldum ama basiretim baglandi kalakaldim bi sey diyrmedim. Sonra esimle konustum. Sinir oldum sana yazmis dedim. Haklisin canim Toplantidaydim gormedim ne alaka niye bana sormus dedi.
merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
kadınla yüz yüze konuşmuş , orda cevabını vermeyip araması yersiz olur.Ben arardim! Ne münasebet canım ben varken sen esime nasil ne diye msj atarsin, ne demis msjda?
kesin komşusunu yolmaya gitti
Bu komşu evlimi ?ve kaç yasindamerhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
evliymişBu komşu evlimi ?ve kaç yasinda
kadınla yüz yüze konuşmuş , orda cevabını vermeyip araması yersiz olur.
dicek kurup kurup beni arıyor diye.
en güzeli gruptan yazması
Evli 32 yasinda.Bu komşu evlimi ?ve kaç yasinda
Ben kesinlikle normal karşılaşmazdim. Ha o bayan ve eşi aile dostumuzdur olabilir belki yazabilir oda belki. Komşunuz art niyetli mıdır değil midir bilmem ama hiç normal bir durum değilevliymiş
Eşinize bu kadar sinir olduğunuzu belli etmeyin konunun içine çok dahil etmeyin. Bana kalırsa yapmanız gereken tek şey şimdilik o gruba" sorunlarınızı buradan halledin lütfen " yazmaktır. Ancak bunu eşinizin telefonundan mı yoksa kendi telefonundan mı yapacağınızdan emin olamıyorum. Eşinizin o gruptan bir süreliğine çıkması daha sağlıklı olacaktır. Zaten siz gruba dahil olduğunuz sürece her şeyden haberdar olabilirsiniz apartman yönetimiyle ilgili. Bütün bunlardan sonra kadının tepkilerini izleyip bizi de haberdar edin lütfen. Sakın eşimi deneyeyim gibi kafalara girmeyin. Bir kadın eşini yanında tutmak için en azından elinden geleni yapmıyorsa zaten kendisi elleriyle başkasına vermiş olur diye düşünüyorum Allah yardımcınız olsun. Kafanızda kurupta hayallerinizde " ya boşanırsak " raddesine kadar getirmeyin kendizi. Olay henüz küçükken bitirin. Arkanızdayız. Saygılar.İlkini esim soyledi ben de cok onemsemedim basta. bina 15 katli biz altli ustluyuz. Hoslanmadim ama bir sey demedim. En son kadin kendisi soyledi. Beni aradi boyle bir durum var x beye de mesaj attim ama cvp vermedi Hallettim ben diye. Cok sinir oldum ama basiretim baglandi kalakaldim bi sey diyrmedim. Sonra esimle konustum. Sinir oldum sana yazmis dedim. Haklisin canim Toplantidaydim gormedim ne alaka niye bana sormus dedi.
yahu açıklamaya ne hacet kimse kimsenin sorununu çözmek zorunda da değil, eşi yoğun olmasa bile mesajına katlatmak zorunda da değil. ne hakla mesajı yazarSorununuz olduğu zaman bana yazın eşim yoğun oluyor. diye mesaj atın .
Kesinlikle.yahu açıklamaya ne hacet kimse kimsenin sorununu çözmek zorunda da değil, eşi yoğun olmasa bile mesajına katlatmak zorunda da değil. ne hakla mesajı yazar
Tabi ki orası öyle ama zaten kadın mesajı alır o zaman .yahu açıklamaya ne hacet kimse kimsenin sorununu çözmek zorunda da değil, eşi yoğun olmasa bile mesajına katlatmak zorunda da değil. ne hakla mesajı yazar
Vallahi aynen öyle demek lazımKesinlikle.
Adam isterse yedi yirmidört evde yatıyor olsun,yine de atamaz.
Çüşşş demek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?