Komsum iyiniyetli mi

İlkini esim soyledi ben de cok onemsemedim basta. bina 15 katli biz altli ustluyuz. Hoslanmadim ama bir sey demedim. En son kadin kendisi soyledi. Beni aradi boyle bir durum var x beye de mesaj attim ama cvp vermedi Hallettim ben diye. Cok sinir oldum ama basiretim baglandi kalakaldim bi sey diyrmedim. Sonra esimle konustum. Sinir oldum sana yazmis dedim. Haklisin canim Toplantidaydim gormedim ne alaka niye bana sormus dedi.

Bak canım , eşinin aklında yoksa bile kadında var sa şayet düğündüğümüz gibi şeyler etkilenir eşin.
Sen direk eşinden engelle kapansın konu

dediğim gibi gruptan da yaz, şahsi işleriniz için özelden yazmayın ne hakla gruptan numarayı alır da listesine ekler.
kadını geçtim kocası ne güne duruyor.

Ben arardim! Ne münasebet canım ben varken sen esime nasil ne diye msj atarsin, ne demis msjda?

Yahu benim evli kaynimin numarasi yok bende aile grubu vardi bi zamanlar alip kaydetmedim ne diye kaydedeyim eltime ulasirim her daim konuşuyorum zaten, milletteki rahatlığa bak ya, o kadin kocaniza gözünü dikmis gözü cikasica

Bu komşu evlimi ?ve kaç yasinda

Eşinize bu kadar sinir olduğunuzu belli etmeyin konunun içine çok dahil etmeyin. Bana kalırsa yapmanız gereken tek şey şimdilik o gruba" sorunlarınızı buradan halledin lütfen " yazmaktır. Ancak bunu eşinizin telefonundan mı yoksa kendi telefonundan mı yapacağınızdan emin olamıyorum. Eşinizin o gruptan bir süreliğine çıkması daha sağlıklı olacaktır. Zaten siz gruba dahil olduğunuz sürece her şeyden haberdar olabilirsiniz apartman yönetimiyle ilgili. Bütün bunlardan sonra kadının tepkilerini izleyip bizi de haberdar edin lütfen. Sakın eşimi deneyeyim gibi kafalara girmeyin. Bir kadın eşini yanında tutmak için en azından elinden geleni yapmıyorsa zaten kendisi elleriyle başkasına vermiş olur diye düşünüyorum Allah yardımcınız olsun. Kafanızda kurupta hayallerinizde " ya boşanırsak " raddesine kadar getirmeyin kendizi. Olay henüz küçükken bitirin. Arkanızdayız. Saygılar.

çok fena taktikler geliyor aklıma

acaba, bu komşunuz olan kadının eşine mesaj atıp: " x hanım elektrik gitti diye eşime mesaj atmıştı, adamcağız yardımcı olamadı, noldu o iş, bir sıkıntı yoktur inşallah" falan gibi. x hanım buradaki anafikri hemen kapar zannımca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…