- Konu Sahibi Hellohappiness
-
çok fena taktikler geliyor aklıma
acaba, bu komşunuz olan kadının eşine mesaj atıp: " x hanım elektrik gitti diye eşime mesaj atmıştı, adamcağız yardımcı olamadı, noldu o iş, bir sıkıntı yoktur inşallah" falan gibi. x hanım buradaki anafikri hemen kapar zannımca.
bak canım böyle insanlar kibarlıktan anlamaz, kaldı ki kadın zatenTabi ki orası öyle ama zaten kadın mesajı alır o zaman .
Kibarca uzak dur demek .
Bence mesaj atmaya cesaret etmiş bir kadın öyle mesajı alıpta uzaklaşacak değildir. Direk eşinin adına kadına uzaklaştırma uygulamak gerekir. Belki görmüşsünüzdür geçenlerde bir konu vardı kadın kızı evine almamasına , terslemesine rağmen kocasını kandırıp boşanmalarına sebep olan bir kız vardı. Bir kere cesaretini toplayıp adımı atmış bu. Ciddi caydırıcı bir şey yapmak lazım.Tabi ki orası öyle ama zaten kadın mesajı alır o zaman .
Kibarca uzak dur demek .
Bana hiç masum gelmediX bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
ay yok ya kendi hoşlanmadığı şeyi de başkasına yapmasın.çok fena taktikler geliyor aklıma
acaba, bu komşunuz olan kadının eşine mesaj atıp: " x hanım elektrik gitti diye eşime mesaj atmıştı, adamcağız yardımcı olamadı, noldu o iş, bir sıkıntı yoktur inşallah" falan gibi. x hanım buradaki anafikri hemen kapar zannımca.
evet linkini attık bu gruba , o konu aklıma geldikçe bu olayı masum bulamıyorum.Bence mesaj atmaya cesaret etmiş bir kadın öyle mesajı alıpta uzaklaşacak değildir. Direk eşinin adına kadına uzaklaştırma uygulamak gerekir. Belki görmüşsünüzdür geçenlerde bir konu vardı kadın kızı evine almamasına , terslemesine rağmen kocasını kandırıp boşanmalarına sebep olan bir kız vardı. Bir kere cesaretini toplayıp adımı atmış bu. Ciddi caydırıcı bir şey yapmak lazım.
Haklısınız ben ilk adım olarak kibarca denesin dedim ama evet o konuyu hatırlıyorum .Bence mesaj atmaya cesaret etmiş bir kadın öyle mesajı alıpta uzaklaşacak değildir. Direk eşinin adına kadına uzaklaştırma uygulamak gerekir. Belki görmüşsünüzdür geçenlerde bir konu vardı kadın kızı evine almamasına , terslemesine rağmen kocasını kandırıp boşanmalarına sebep olan bir kız vardı. Bir kere cesaretini toplayıp adımı atmış bu. Ciddi caydırıcı bir şey yapmak lazım.
Evet en iyisi bu olur haklısınız .bak canım böyle insanlar kibarlıktan anlamaz, kaldı ki kadın zatenHellohappiness hanım a söylemiş eşinize mesaj attım cevap vermedi şeklinde kadın sinirden cevap verememiş bile , şimdi kalkıp mesaj atması yersiz ve saçma olur, eve gidip düşünüp mü cevap veriyorsun diye. En güzeli eşinin gruba yazması ''şahsi işlerinizi buradan yazın özelden değil, ben yönetici de değilim, bayanların özelden mesaj atması hoş değil '' diye.
X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
sana devlet baksın yazacaksın aslında buna ama işteyol, su, elektrik istiyor bu kadın. "nerde bu devlet" diyesim geldi.
Kadının en büyük düşmanı yine kadın işte,Bir de edepsiz komsular cikti basimiza ya bu nedir duyuyoruz bu aralar hep.komsu allah kahretsin boyle kadinlari
merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim
Merhaba dünkü konunu çok yadirgamadim ancak bugünkü konunu da okuyunca şaşırdım, yanlış anlama kimsenin komşu muhabbetlerini eleştirecek değilim lakin bana bu tarz samimiyetler hoş gelmiyor, çok yakından tanimadigin bir komsunla dışarı çıkıp kahve iciyorsun bir de whatup gurubu kuruyorsunuz, oraya da dahil oluyorsun, bu şu demektir' ben sizle görüşmek istiyorum'.. sonrada eşine mesaj yazıyor... icerigi ne olursa olsun farketmez! ne bekliyorsun ki bu tarz samimiyet kurdugun insanı yeterince tanıyor musun? Kimdir necidir? Değer yargıları nedir?? Art niyet arama ancak kendini bir analiz et çok çabuk samimi oluyorsun doğru bisey değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?