Komsum iyiniyetli mi

Ağzım açık kaldi

Ağzım açık kaldi

Ben de onun kocasini ayakustu gordum numarasini kaydetme geregi duymadim..
Elektrik gitti eşim yok demiş eşini ayartmaya çalıştığı nasıl belli gelmek isterse diye üçkağıtçı ifşa et whatsapp grubunda. Whatsapp grubuna da sorabilir elektrik kesintisi sizde de var mı diye. Uzak dur bacım çoğu insanlar artık çok ahlaksız...

X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
Bence bu kadından uzakdur ortak alana yazık herkese sorulacak konular ben hiç kıskanç değilim ama fena halde rahatsız edici bu davranış .Ne demesini bekliyor eşinin ben akşam sizin eve gelip sigortalara bakıyım vs demesini mi?

Ağzım açık kaldi

Ağzım açık kaldi
Sonrasında bu bayan başka bir komşunun kocasını arabasına davet ettiği " işinize bırakayım komşum" dediği ortaya çıktı.Yalniz kadının kendi kocası da aynı yerde çalışıyor ve adam işe yürüyerek gidiyorVar yani böyle şaşırmış hatunlar

Eşiniz cevap yazmadıysa eğer siz genel gruptan "x hanım eşime mesaj ile sormuşsunuz elektrik,su ile ilgili mevzuları o da benden size iletmemi istedi,elektrik ya da su konusunda bilgimiz yok." yazın ve bırakın insanların önüne ...
Terbiyesiz kadın ya asabım bozuluyor resmen böyle şeyleri okuyunca.

Kadının ağzına s.ç.rdım ,ben.

Kadın da ki cesarete ;siz de ki sakinliğe hayran kaldım.

Eşinizden numarasınıda WhatsAppıni da engelleyin en temiz iş..
Bu arada eşime değil bana sorsun demişsiniz ne alaka size bile sormasın siz onların özel yardımcıları misiniz?
Akşam gelince kocasına sorsun.Kafa basmıyorsa tamirci çağırsın.

Eşinizden numarasınıda WhatsAppıni da engelleyin en temiz iş..
Bu arada eşime değil bana sorsun demişsiniz ne alaka size bile sormasın siz onların özel yardımcıları misiniz?
Akşam gelince kocasına sorsun.Kafa basmıyorsa tamirci çağırsın.

Bizim apartmanda iki tane WhatsApp grubu var. Birinde erkekler diğerinde kadınlar ekli. Erkeklerin grubunda apartman sorunları konuşuluyor, kadınların grubunda çay daveti, eğlenceli Videolar hal hatır soruluyor. Kimse kimseye özelden mesaj atmıyor. Kadınlar apartmanla ilgili sorun varsa yöneticinin eşine soruyor.

En güzeli eşinizi gruptan çıkartmak ve eşinizin telinden kadını engellemek bu arada sosyal medyadan da engellemeyi unutmayın diğer konudaki kız bekardı bu kadın evli ben olsam açık ve net yüzüne bir daha bu tarz bir şey olursa elimde ekran görüntüleri var ben de onları hem gruba hem de eşine atarım de ama bilmiyorum evli bir kadın böyle bir mesaj yazacak kadar neyine güvenmiş çok ilginç diğer konu daki gibi çıkmasın buda hadi o kız bekardı bu kadın evli birde yahu nasıl cesaret etmiş

Bizim de apartman grubumuz var, erkek kadın karışığız. Kimsenin de kimseye musallat olduğunu sanmıyorum. Lütfen bu kadar bağnaz olmayalım.
İsteyen çıkabilir tabi de bence gerekli bir grup, gürültü, temizlik, aidat, su kesintisi vb duyurular yapılıyor, özel günlerde de bayram vs birbirimizi oradan kutlarız. Bu kadar. Zaten ayda bir maksimum iki yazışma döner.
Konu sahibinin konusunda ise evet bir tuhaflık var, apartman yöneticisi değilse kocanız kendi kocası dururken sizin kocanıza yazması bir iletişime geçme çabası.

Elbetteki garip bir durum ,apartman sakinlerinin birbiriyle iletişim kurması için kurulmuş bir gurup varsa bu kadın niye oraya yazmıyor, zaten bunun için açılmadı mı ,niye sadece eşinize yazıyor,art niyet ararım ben olsam

Allah rızası için biri şu konunun linkini paylaşaın kaç gündür böyle konular olduğunda o olay dile getiriliyor meraktan çıldırcam

Apartmanda WhatsApp grubu da neymiş. Neyi konuşuyorsunuz ? Apartmanı şununla silersek daha parlak olur, böyle yaparsak herkesin ağzı açık kalır. Kusura bakmayın da çok gereksiz. grupta o kadının yaptığı da ulen suyun akmıyorsa kocanı ara. Kadın yanmış belli :) Canım istemsizce gülüyorum aman kocalara dikkat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…