- 2 Ekim 2015
- 1.295
- 1.296
- 133
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
bu başkaMerhaba dünkü konumu y
Yıllar önce ilk tasindigimda giriş katında bir bayan vardı.Esime; "sizinle ne güzel selamlaşiyoruz.Sizinle kurduğumuz sohbeti eşiniz ile kuramıyorum ,bana selam vermeden geçiyor "demiş.Ben binaya sonradan tasinandim ve bana "hayırlı olsun vs."dememiş bir hatun bu.Ust kat komsusu ve apartmanda ki alt kat komsumla sohbetimiz vardı.Gittim üst katına kadın alt katta kocası ile balkondayken ağzıma geleni saydım."terbiyesiz erkek düşkünü ,kocamla kurduğun sohbeti benimle kuramiyorsun çünkü senin aradığın bende yok" diye Barım Barım bağırdım.Tek istediğim o gün ne oluyor diye çıkması yanıma gelmesiydi.Gelmedi.
Elektrik gitti eşim yok demiş eşini ayartmaya çalıştığı nasıl belli gelmek isterse diye üçkağıtçı ifşa et whatsapp grubunda. Whatsapp grubuna da sorabilir elektrik kesintisi sizde de var mı diye. Uzak dur bacım çoğu insanlar artık çok ahlaksız...Ben de onun kocasini ayakustu gordum numarasini kaydetme geregi duymadim..
Bence bu kadından uzakdur ortak alana yazık herkese sorulacak konular ben hiç kıskanç değilim ama fena halde rahatsız edici bu davranış .Ne demesini bekliyor eşinin ben akşam sizin eve gelip sigortalara bakıyım vs demesini mi?X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
Sonrasında bu bayan başka bir komşunun kocasını arabasına davet ettiği " işinize bırakayım komşum" dediği ortaya çıktı.Yalniz kadının kendi kocası da aynı yerde çalışıyor ve adam işe yürüyerek gidiyorAğzım açık kaldi
Ağzım açık kaldi
merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
Eşinizden numarasınıda WhatsAppıni da engelleyin en temiz iş..Ben de onun kocasini ayakustu gordum numarasini kaydetme geregi duymadim..
Eşinizden numarasınıda WhatsAppıni da engelleyin en temiz iş..Ben de onun kocasini ayakustu gordum numarasini kaydetme geregi duymadim..
Aynen bu da yeni moda.Bir şeyin de suyunu çıkarmasak. .Apartmanda whatsapp grubu kurulmasının amacı nedir.
Aşırı saçma komşuluk mu kaldı bu devirde.
Ne konuşuluyor ki grupta amaç ne yani?
Allah rızası için biri şu konunun linkini paylaşaın kaç gündür böyle konular olduğunda o olay dile getiriliyor meraktan çıldırcamBuradaki son komşunun kardeşi konusundan sonra herkesten işkilleniyorum, töbe bismillah
Açık olun, net tavır koyun
Bir şey sormak istiyorsanız bir grup oluşturduk oraya yazın, lütfen eşime özel olarak yazmayın deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?