Komsum iyiniyetli mi

Ne var apartman whatsapp grubu kurulmasında?

Herkes rezidansta sitede oturmuyor. Bizim apartman 8 dairelik ve whatsapp grubu var. 4 senedir anormal bir durum da olmadı.

sizi galeyana getirmek istemem ama ne münasebet eşinize böyle bir mesaj atma cesareti gösteriyor ki. bence önleminizi alın. komple kesin ilişkinizi hatta ordan taşının derim

kendi gruplarımız yetiyor bi de apartman için hiç gerek yok bence fotoğraflı hayırlı cumalar filan

Bizim komsulara asansörde selam versen almazlar.Siz masallah çığır acmissiniz
Bizim karsidaki kuş beyinli de beni görünce selam vermiyor esim olursa veya yalnizsa selam veriyordu
Bir kez daha görürsem olay çıkarcam .Esim yanit vermese de selam veriyo

X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
Bu kadin iyi niyetli degil bu sorular cok sacma bence esinizin telefonundan engelleyin ve gorusmeyin

Böle kadın erkek whatup grupları hoş değil bence.. herkes birbirinin numarasına kolayca ulaşıyor..

gayet art niyetli bi durum.. bi dahaki msjından sonra ortak gruba yazın burdan sorununuzu sorabilirsiniz eşime özelden yazmanıza gerek yok diye..

Son düzenleme:
Asla normal değil canım. Hatta sen eşime mesaj atmışsın, eşim çok şaşırdı, kendisi böyle şeylerden hoşlanmaz de...yada sen eşini ayaküstü gördüğünü sanıyorsundur...

Benim esim yonetici wapsat grublari yok bisey olunca erkekler esimi arar bayanlarda bana sorarlar yada esime denk gelirlerse sorarlar ... bizde herkes birbirne abi abla diyor kim buyuk kim kucuk belli değil :) 8 yıldır ayni yerdeyim seviyeyi saygımız hep ayni

Apartman whatsapp grubu nedir ya hadi var diyelim kızlı erkekli neden? Ay zirta birta grup kuranları da hiç anlamam.bir skinti olunca git kapısını çal.sonu b.ka sarıyor böyle işte

Ben de herkesle ayni gorusteyim, komsu art niyetli.Bizde komsuculuk hiç yok ya ohh miss, merhaba merhaba o kadar.
Eski evimde benim de oyleydi. Calistigim icin bi eksikligini de hissetmedim. Ama burda kizim dunyaya geldi, simdi evdeyim de.. zaten kizimla ilgilenmekten sosyallesmeye vaktim yok ama uzmanlar bebeklerin de sosyallesmesini yeni yuzler gormesini onerdigi icin whatsapp grubuna ve insanlarla yakinlasmaya sicak baktim. Nerden bileyim kadinin birinin esime musallat olacagini..

Resmen de musallatlık durum yazmak için fırsat kolluyor.

A aaa millet iyice sıyırmış. Ne alaka ne diye sizin kocanıza ikide bir yazıp duruyor? Böylelerine iyi bir ayar çekmek lazım..!

En iyisi ne mi, gruptan " X Hanım elektrik,su vs kesilince devamlı eşime özelden yazmanızın bir anlamı yok. Whatsapp grubuna yazın ki daha çok insandan bilgi alın." falan yazmak gerek ki rencide olsunlar insanlara. Pis insanlar ya

Niyetini kim bilebilir ama ülke şartları gelenek görenekler itibariyle çok rahat bir şekilde yetişmemiş ise abes görülebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…