- 15 Aralık 2017
- 382
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Vallahi çok utandım ya yarın kahveye çağıracağımSen böyle devam edersen daha çooook utanirsin gibime geliyor...
Bırak artık şu adami sende rahatla bizde
Keşke eşi eşinize sorsa bunu da eşiniz utansa, sen kafana takma utanması gereken eşin.
Kadın gerçekten iyi niyetliydi bi sorun var mı yapabileceğim bişey olursa lütfen kapımı çal dedi gerçekten rezalet yaRezalet ya insan icinde
Ay o utanir mi allah askinaUmarim esinde utanir..
Umarim esinde utanir..
Topluma kazandırılması gereken çok insan var ne yazık ki .
Boşverin sizin utanacak bi durumunuz yok
Konu komşuya da rezil olduk bunun yüzünden ne kadar rahatsız etti kim bilir insanları özellikle derim hep kavga bile etsek sesini alçalt diyeAy o utanir mi allah askina
Affedersiniz merzifon esegi gibi anira anira bagiran adam utanmaz
Bir de bana sorun ağlıyorum ya tutamıyorum kendimi böyle sorunca kadına sarılasım geldiÜzüldüm adınıza
Ay o utanir mi allah askina
Affedersiniz merzifon esegi gibi anira anira bagiran adam utanmaz
Mahcup oldum ama ne yapayım özür dilerim yarın rahatsız ettiğimiz içinAh ah tek derdiniz komşulara rezil olmak utanmak olsun , adam sizi ağlatmış bağırmış yarın komşuyu kahveye çağırmayı düşünün.
Konu komşuya da rezil olduk bunun yüzünden ne kadar rahatsız etti kim bilir insanları özellikle derim hep kavga bile etsek sesini alçalt diye
Hayır konuyu karıştırdınız galiba ben dün misafirleri beklerken benim misafirleri kv kendine davet etmiş eşim babam gelmiş annelere gidicez dedi saat 9.30 oldu akşam gitmeyelim diye mesaj attı gitmedik bugün gidicezE siz dün kaynanaya gitmediniz mi? Eşiniz de işten çıkıp kaynanaya geçmemiş miydi? Anlamadım ne ara bağırdınız ki? Sabah da siz uyurken adliyeye falan gitmişti zaten.
Benim de ust komsum da maalesef sizin gibi once adamin hoykurmesi itis kakis sonra aglama sesi
Utanilacak bi durum yok o utansin.
Onda ne utanma ne utanacak yüz varEsine bunu soyle utanir diyecem belki ama hic sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?