Komşum kapıyı çaldı çok utandım

O değil de nicki görünce aklıma koton'un gelişi

Ve umarım eşinde utanır.

Bu ne öfkeesinize..Boyle kim evli kalmak ister.Bence onuda anlamaya calisin.Sunu dusun o buraya yazsa sizin hakkinizda icini dokse kim bilir neler saydirir.Bence esini cok fazla harciyosun burda.Biraz sakinnn.Guluyorumda gordukce yazilarini bi yandan adamlara neler saydiriyoruz burda :) Mutlu olmak icin bekle..

Tüm konularına göz attım içeriğine tam bakamasam da beş aylık evlisin eşler birbirini yeni tanır bu donemde sorunlar çıkması normal
İki Farklı ailenin ili Farklı kültürüsünüz

İns biran evvel tatsızlıklar son bulur

bence eşinde sende utanmalısın eski konularını bildiğim için söylüorum eşinede sanada yazık ayrıl kadın sığınma evine felan git eşinde send kurtulun birbirinizden yani

Hala ağlamalar ,bağırmalar,kavgalar devam ediyorsa bu kısacık olan 5 ay evliliğinizin gidişatı hiç iyiye gitmiyor demektir.
KOlaylıklar....

Mahcup oldum ama ne yapayım özür dilerim yarın rahatsız ettiğimiz için

ya konu senin birilerini rahatsız etmen değil. sana o koca ile devam etmemen gerektiği yazılıyor inatla komşumu rahatsız ettim diyorsun. git komşundan özür dile kocanı da al baş tacı et. konu açıyorsun sana uzanmaya çalışan yardım ellerini görmezlikten geliyorsun.

Keşke eşi eşinize sorsa bunu da eşiniz utansa, sen kafana takma utanması gereken eşin.

evet eşi söylerse biraz fazla ses geliyordu sıkıntı mı var diye, tabi ki yalan diyecek ama milletten utanır böyleleri belki biraz dikkat eder

ama daha önemlisi siz komşuyu düşünmeyip kendinizi düşünmeye ne zaman başlayacaksınız?

eskiden utanırdım simdi utanmıyorum cünkü aile arasında olur öyle seyler .azende ses yükseliyor bende duyuyuorum komsuları .

esinle senin aranda böyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…