Polise gittimPolis çağırsaydın. Hakaret küfür vs. Tam polislik vaka
Polis çağırmak aklıma gelmedi. Sadece eve kapanıp ağladım .Bir iki saat sonra polise gidebildim. İfademi aldılar sadeceAkşam oldu mu Polisle birlikte eve gelecektiniz. Madem tepkinizi vermişsiniz hakkını verecektiniz.
Fevri olurlar diye korkuyorumSoylemeniz daha iyi olur duzgunce anlatin...ve nisanliniza degil ailenize anlatin....
Yönetim adamdan çekiniyor. Ses çıkaran yok.Açıkçası ne olursa olsun insanların eşyalarını tekmeleyemezsiniz. Yönetime şikayet edebilirdiniz fotoğraflarını çekip.
Şikayetinizde haklısınız evet ama tavır doğru gelmedi bana.
böyle şeylere polis mi geliyor?Polis çağırsaydın. Hakaret küfür vs. Tam polislik vaka
İnsan derken?Açıkçası ne olursa olsun insanların eşyalarını tekmeleyemezsiniz. Yönetime şikayet edebilirdiniz fotoğraflarını çekip.
Ortak alan herkese ait bence hak etmişAçıkçası ne olursa olsun insanların eşyalarını tekmeleyemezsiniz. Yönetime şikayet edebilirdiniz fotoğraflarını çekip.
Polisten daha iyi bir çözüm kendi adaletini sağlamak. Nişanlım ve kardeşi adamı sindirdiler. Defalarca özür diledi. Bir daha tek çöpü dışarıda olmayacakmış. Kendi adaletini çalıştıranın devlete ihtiyacı yok. Buna üzüldüm.böyle şeylere polis mi geliyor?
polisi ararsan ve komşum küfretti dersen %99 ihtimalle güler, karakola (polis merkezine, neyse) gidin ifade verin derler
anca tehdit bıçak çekme, net şiddet bişey olursa, belki.
ben buradaki çoğu şeyi anlamadığım gibi bunu da anlmıyorum. bi sürü konuda polis çağırın deniyor. polisin gelip müdahele ettiğini gerçekten hiç gördünüz mü de veriyorsunuz böyle önerileri ? size değil genele de soruyorum
Ankaranın ortasında (Kızılay) 20 kişinin birbirine girdiği kavgada polis çağırdık, ha zaten polis ekibi sokağın başındaydı, çekirdekle kolayla izlediler.
biz başka ülkede yaşıyoruz herhalde.
Nişanlım ve arkadaşı adamın evini bastılar. Artık o uslu bir komşu. O da tekmelediğim için hak verdiAçıkçası ne olursa olsun insanların eşyalarını tekmeleyemezsiniz. Yönetime şikayet edebilirdiniz fotoğraflarını çekip.
Takıntılı mısınız nesiniz yahu, aynı mesajı 3 kere alıntıladınız. Nasıl bitmek tükenmek bilmeyen bir hırsınız var sizin. Selam veren bela alıyor başına.Nişanlım ve arkadaşı adamın evini bastılar. Artık o uslu bir komşu. O da tekmelediğim için hak verdi
Aynısını yaptık ev sahibine şikayet ettik oda uyarı yaptı ama bizimki komşu da bi degişme yok otomatik lamba yanmıyor o yüzden kaç defa söyledim söyledik ama arsız insan olunca böyle oluyor az önce dışardan geldik yine aynı sanki inadına yapıyor gibiAçıkçası ne olursa olsun insanların eşyalarını tekmeleyemezsiniz. Yönetime şikayet edebilirdiniz fotoğraflarını çekip.
Sertlik sorunu çözüyor. Şiddet görünce pamuk gibi oldularAynısını yaptık ev sahibine şikayet ettik oda uyarı yaptı ama bizimki komşu da bi degişme yok otomatik lamba yanmıyor o yüzden kaç defa söyledim söyledik ama arsız insan olunca böyle oluyor az önce dışardan geldik yine aynı sanki inadına yapıyor gibi
Şiddet derken ne oldu?Sertlik sorunu çözüyor. Şiddet görünce pamuk gibi oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?