Komşum küfür etti

gizlikale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2025
157
-137
11
Kapısının önüne sürekli ayakkabı, eşya , çuval vs bile koyup geçişi engelleyen bir komşum var. Kaç kez abi eşyaları depoya indir , geçemiyorum dedim.
Sen önce kedilere koyduğun mama kaplarını topla dedi. Daha önce neden mama vs koyuyorsun diyen biri değil. Üste çıkmak için bahane.
Bugün merdivenin oraya masa koymuş. Üstünde de ıvır zıvır. Sinirlendim eşyaları tekmeledim, ayakkabıları merdivene yuvarlandı.
O esnada gördü ,senin derdin ne ruh hastası dedi. Oradaki demir çubuğa hamle yapmaya yeltendi.
Yalnız yaşıyorum diye cesaretlenme nişanlımı, kardeşlerimi toplarım buraya dedim.
Senin de nişanlının da kardeşlerinin de a... koyayım dedi. Onlar da seninkine dedim geri çıktım. Evi girerken arkamdan tekrar küfürler yağdırdı. Olay büyümesin diye sustum. Çok kötüyüm.
Kimseye söyleyemem, nişanlım çok sinirli. Kadın olduğum için aciz hissediyorum, çünkü dişlerini kıramadım.

Açıkçası ne olursa olsun insanların eşyalarını tekmeleyemezsiniz. Yönetime şikayet edebilirdiniz fotoğraflarını çekip.
Şikayetinizde haklısınız evet ama tavır doğru gelmedi bana.
Yönetim adamdan çekiniyor. Ses çıkaran yok.

Polis çağırsaydın. Hakaret küfür vs. Tam polislik vaka
böyle şeylere polis mi geliyor?

polisi ararsan ve komşum küfretti dersen %99 ihtimalle güler, karakola (polis merkezine, neyse) gidin ifade verin derler

anca tehdit bıçak çekme, net şiddet bişey olursa, belki.

ben buradaki çoğu şeyi anlamadığım gibi bunu da anlmıyorum. bi sürü konuda polis çağırın deniyor. polisin gelip müdahele ettiğini gerçekten hiç gördünüz mü de veriyorsunuz böyle önerileri ? size değil genele de soruyorum

Ankaranın ortasında (Kızılay) 20 kişinin birbirine girdiği kavgada polis çağırdık, ha zaten polis ekibi sokağın başındaydı, çekirdekle kolayla izlediler.
biz başka ülkede yaşıyoruz herhalde.

Açıkçası ne olursa olsun insanların eşyalarını tekmeleyemezsiniz. Yönetime şikayet edebilirdiniz fotoğraflarını çekip.
İnsan derken?

Ortak alan herkese ait bence hak etmiş

Polisten daha iyi bir çözüm kendi adaletini sağlamak. Nişanlım ve kardeşi adamı sindirdiler. Defalarca özür diledi. Bir daha tek çöpü dışarıda olmayacakmış. Kendi adaletini çalıştıranın devlete ihtiyacı yok. Buna üzüldüm.

Nişanlım ve arkadaşı adamın evini bastılar. Artık o uslu bir komşu. O da tekmelediğim için hak verdi

Nişanlım ve arkadaşı adamın evini bastılar. Artık o uslu bir komşu. O da tekmelediğim için hak verdi
Takıntılı mısınız nesiniz yahu, aynı mesajı 3 kere alıntıladınız. Nasıl bitmek tükenmek bilmeyen bir hırsınız var sizin. Selam veren bela alıyor başına.
Dağda yaşıyorsanız demek tekme atan kadının evi basan nişanlısı oluyor. Normal insanlar böyle yaşamıyorlar çünkü.
Yaptığınız haneye tecavüz farkında mısınız?
Allah siz ve sizin gibilerden bizleri çoluğumuzu çocuğumuzu uzak tutsun.

Aynısını yaptık ev sahibine şikayet ettik oda uyarı yaptı ama bizimki komşu da bi degişme yok otomatik lamba yanmıyor o yüzden kaç defa söyledim söyledik ama arsız insan olunca böyle oluyor az önce dışardan geldik yine aynı sanki inadına yapıyor gibi

Sertlik sorunu çözüyor. Şiddet görünce pamuk gibi oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…