Komşum küfür etti

Sertlik sorunu çözüyor. Şiddet görünce pamuk gibi oldular
Adam da memleketten arkadaş ahbap vs toplat, onlar da nişanlınızla arkadaşınızın evini basar. Şiddet sadece sizin kullanımınıza mı tahsis edildi? Evet ortak alanları kimse sahiplenemez, kafasına göre eşya koyamaz ama siz de tekmeleyip zarar veremezsiniz. Şiddetten zevk mi alıyorsunuz, erkekler yumruklaşınca egonuz mu okşanıyor? O nişanlı sizin de ağzınızı burnunuzu kırmasın dikkat edin.

Yorum yaptım ama bence ne polise gittiniz ne de nişanlınıza adam dövdürdünüz. Kendinize yediremediğiniz için burada senaryo yazıyorsunuz. Aynı gün hem polise gidiliyor hem de kavgaya adam çağrılıp ev basılıyor. Aynen öyle olmuştur.

Bu tarz bir durum karşısında önce yöneticiye şikayet etmeliydiniz sonuç alamıyorsanız zabıtaya bildirmeliydiniz. İnsanların eşyalarına tekme atmak da sizi haksız duruma düşürmüş. kapı önüne konulan ayakkabı, toplama saatinden önce çöp koymak vs kabahatler kanununa göre para cezası olan davranışlardır. Aynı şekilde mama kabı da bu kanuna göre yasaktır diye tahmin ediyorum her ne kadar niyetiniz iyi olsa da kedileri düşünüyor olsanız da. Çünkü bu kez de karşı tarafa misilleme hakkı vermiş oluyorsunuz. Hakarete varan bir tartışma yaşadığınızda da polisi aramalıydınız.

Apartman içinde ortak kullanım alanında komşuların iznini almadan mama su kabı koymaya hakkımız var mı? Ben de evcil hayvan sahibiyim, asla apartman içine su mama kabı koymam. Konu sahibi bunu yapıyorsa komşunun koyduğu eşyaya da laf söylemesin. Neye göre kime göre yer işgal edilecek?

Ben nedense nişanlısının ev bastığına zerre inanmadım. Burda bazı üyeler tepki gelince kuyruğu dik tutmak için “şöyle yaptım, böyle yaptım, hepinizi, kapak olsun” tarzında cevaplar yazıyor. Bu da öyle bir şeymiş gibi geldi bana. Üyelerle didişince ev bastık demiş bence. Nasılsa yanında değiliz nerden bilicez, sallamak serbest.

Umarım aynı nişanlı evlendıkten sonra da sizi aynı pusturduğunda gelip burda konu açıp 2 saat ağladım yazmazsınız !
Siz erkek olsanız, nişanlınız biri tarafından zorbalık görse ,küfür edilse onurunuza dokunmaz mıydı? Erkekler için çok onur kırıcı. Adam gibi adam kalkıp kadına küfür etmez

Valla ister inanın ister inanmayın kedi gibi oldu hatta onca kötü muameleye rağmen çay koymaya ,yemek yapmaya bile çalıştı karısı. Bununla gurur duymuyorum. Bir kadının kapıya gelip tehditler ve hakaretler savuran insanlara çay koymaya kalkması içimi burktu çünkü benim de onurum zedelendi. Empati yapıyorum.
Ama ben orada yalnız yaşıyorum ve gözdağı gerekliydi.

Eğer orada bir kişi bile mama ve su kabına laf etseydi kaldırırdım. Çünkü hayvanlara eriyorum ama insandan daha üstün tutan ayarsızlardan değilim. Dengeli severim kimseye rahatsızlık vermem.
Adam rahatsız değildi ,söylese kaldırırdım. Bahane olarak kullanıyor.

Polisler ilgilenmedi bile. Umursamadıklarını pehhh bunun için mi geldin dercesine tavırlarını görünce nişanlımı aradım. Gelmediler bile ben gittim

Ben adamın artık uslu bir komşu(!) Olduğuna da,nişanlısının sıkıştırdığına da inanmadım. Karizmayı toplamak için konu sahibinin bu gelişmeyi uydurduğunu düşünüyorum.
Valla öyle oldu. Ama ben başkasının gücüyle mutlu olan biri değilim. Tatmin olmadım. Çünkü nişanlım olmasa çaresiz hissedecektim. O da intikam için gelmedi, bir daha yapmasın diye geldi

bu devirde nasıl bu kadar cüretkar olabiliyorsunuz. Konu hakkında siz haklısınız bu arada ama o adamdan site yönetimi herkes cekindiğine göre ya nişanlınızı bıçaklasaydı öldürseydi ya komşunuz uyusturucu kartelinden biri gibiyse ve tehlikeliyse. Hem kendinizi hem nişanlınızı hiç düşünmediniz. Önemli olan aileni koruyabilmektir bu yüzden bazı şeyleri görmemezlikten gelirsiniz. Çünkü burası isviçre değil haberleri izlemiyorsunuz sanırım millet gözünün üstünde kaşın var diyerek birbirini öldürüyor. Gereksiz cesursunuz ileride nişanlınız olan kişi eşiniz olucak ve onun başını çok belaya sokacak gibi duruyorsunuz.

Ertesi gün geldiler aynı gün değil. Aynı gün polise gittim. Lakayt umursamaz olduklarını görünce nişanlımı aradım. Şehir dışı olduğu için Ertesi gün geldi.

Siz erkek olsanız, nişanlınız biri tarafından zorbalık görse ,küfür edilse onurunuza dokunmaz mıydı? Erkekler için çok onur kırıcı. Adam gibi adam kalkıp kadına küfür etmez
Kimsenın malını tekmelemem kendimi o konuma düşürmem , yönetime şikayet ederim

Kadında kendine yakışır davranmalı

Kimsenın malını tekmelemem kendimi o konuma düşürmem , yönetime şikayet ederim

Kadında kendine yakışır davranmalı
Hayat bu bazen kontrolü kaybedebiliyoruz. Öncesinde kardeşimle tartışmıştım. Sinirlerim alt üst olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…