Komşum küfür etti

Herkesin ezik olduğu bir eşik var. O da kadına küfür ederken yürekliydi ama iki erkeğe fena pustu. Olur öyle.
Zarar görme kaygısı. Tekme atarken küfür edeceğini hesaplayamadım. O da küfür ederken iki kişinin onu sıkıştıracağını hesap edemedi.

Çok zekisin maşallah.

Tekme attığınızda küfür etmemiş zaten hamle yapcağını düşünüp hayatımdaki erkekleri yığarım dediğinizde küfür etmiş. Siz zaten onlara güvenipte çirkinleşmişsiniz en başından öyle olmasaydı küfürleri yuta yuta gitmezdiniz.
Çok zekisin maşallah.
Olayları çözme yeteneğiniz de sizin zeka seviyenizi gösteriyor maşallah

Neresinden tutarsan elinde kalıyor. Ne olursa olsun bir başkasının eşyasına zarar veremezsiniz bu suçtur. Benim de masamı ayakkabılarımı tekmelese biri benim de tepem atar, muhtemelen siz de aynı tepkiyi verirdiniz, belki daha fazlasını… adam küfür etmekte hatalı ama sinirle bağırmasını anlıyorum. Sizin nişanlınız madem o kadar “erkek” ti neden tek başına gitmedi? 1 adamı 2 kişi sıkıştırınca ezik olan adam değil nişanlınız ve kardeşiniz olmuş. Ayrıca onların yaptığı daha büyük suç ev basmışlar haneye tecavüz oluyor. Siz komple şehir eşkiyalığına soyunmuşsunuz, biri komşusunun eşyalarını tekmeler diğerleri evi basıp adamı tehdit eder ama bir gün sert kayaya çarparsınız dikkat edin.

Nişanlım ve arkadaşı adamın evini bastılar. Artık o uslu bir komşu. O da tekmelediğim için hak verdi
Sertlik sorunu çözüyor. Şiddet görünce pamuk gibi oldular
elin adaminin evini basip sıkıştırip şiddet gosteren nisanlinla övün errrrkkeekimmm diye. ayni kabadayiligi yarin sana yapinca kkya gelip aglama ama

şimdi bu adam güçsüz ezik olduğu için özür diledi. Sizin iki delikanlıyı tokatlayacak ve size zarar verecek bir fırsat bulursa o zaman o mu güçlü muktedir olacak. Yani en zorba en hain en aşağılık kimse o mu haklı? ev basmak ne demek ? siz nişanlınıza güvenmeseniz o tekmeyi atar mıydınız ? atamazdınız, şiddeti ateşleyen sizsiniz. hayatınızdaki her sorunu böyle çözeceksiniz sizi temin ediyorum bu şekilde illa ki biri mok yoluna gider. Garanti veriyorum hatta.

Açıkçası ben birinin eşyalarını tekmelerken korkarım yani o insanın tepkisinden hele bir de yalnız yaşıyorsam karşımdaki de böyle tuhaf bir adamsa daha da kötü sonuçta komşu yani uzakta da oturmuyor kimse de benim eşyamı tekmeleyemez bir kere benim bebek arabami almış adamın biri eşim görevdeyken düşürmüş vura vura sinirden ağlamıştım oturup karısına söylemiştim Bir daha yapmadılar ama hiç hoş bir davranış değil

Nişanlım ve arkadaşı adamın evini bastılar. Artık o uslu bir komşu. O da tekmelediğim için hak verdi
Kardeşin ya da nışanlın yanlış bir hareket sonucunda katil olsaydılar böyle uslu konuşabilecek miydin? Bir yumrukla insan ölüyor, Bir ittirmeyle kafasını çarpıyor insanlar! Ürpertici Bir rahatlıkla yazmışsınız.

Polis çağırmak aklıma gelmedi. Sadece eve kapanıp ağladım .Bir iki saat sonra polise gidebildim. İfademi aldılar sadece
Eve kapanip aglamak niye ? 2 saat niye kendinize gelemediniz bu kadar dramatize edecek ne var yani o an agzinin payini verip polisi aradim.

Son düzenleme:
Sertlik sorunu çözüyor. Şiddet görünce pamuk gibi oldular
İnşallah kardeşinle nışanlının başına senin yüzünden Bir şey gelmez. Komşunun yerinde olsaydım Haneye tecavüz ve tehditten polisi arar sizi de mahkemelik ederdim ! Haklıyken nasıl haksız olunur canlı örnek.

Bizim insanimizi anlayamiyorum gercekten su konuda bile konu sahibi suclu bulunuyor.
Konu sahibi defalarca uyarmasina ragmen komsu hakki olmayan yerleri isgal edip huzur kaciracak , kedilere mama verilmesinden dahi rahatsiz olup piskin piskin davranislarina devam edecek yolun ortasina masa koymus ne yapaysaydi konu sahibi ustunden mi atlatacakti tekme atmis az bile yapmis hayret gercekten . Hayvan sevgisi olmayana her sey mustehak benim icin iyi yapmis kardesin nisanlin eline saglik

Erkeekkkk yaaaa
Madem oluyordu kavga etmeden insan gibi söyleseydinde uyarsalardı ilk başta ama tabi o eşyaları illa tekmelemen lazımdı pardon

Kendi adaletini çalıştıranın devlete ihtiyacı yok.
Bu sözünüz çok ürpertici farkında mısınız?
Adaleti insanlar öyle rastgele verseydi zaten hır gür bitmezdi. Adamın evine gidip korkutmalari da sınır bilmemezlik resmen. Bir tane akıllı yok mu orda. İnsanlar kavga anında neler yapıyor bunlar erkek bide kendinize gelin ya

Ne biçim hayatlar yaşıyorsunuz?
Bir de kadın olduğum için aciz hissediyorum çünkü dişlerini kıramadim demişsiniz. Bu nasıl çarpık bir bakış açısı? Erkekliği şiddetle bağdaştirarak yüceltiyorsunuz ya dikkat edin nişanliniz evlenince gücünü ve erkekliğini size şiddet uygulayarak göstermesin. Erkeklik öyle bir şey değil kadınlık da acizlik değil.

Bizim yaklaşık bir aydır kapımızda birileri sigara söndürüyor aynı katta 4 daireyiz tahmin ettiğimiz biri var onlar da belalı iki güne bir kapılarına polis geliyor (aile içi sıkıntıları var sürekli) açıkçası dediğiniz gibi çekindim ben eşime de belli etmedim ama ayağımla her gördüğümde o tarafa ittirdim izmariti en son site grubuna birileri sigara ile ilgili bir sürü şikayet yazınca ben de eşime söyleyerek yazdım adam grupta görünce yapmadı bi daha..Direkt adamla muhatap olmak evet korkuttu bazen insanın maalesef ki böyle belalı tiplerden korkması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…