Komşum küfür etti

Hemen söylemedim ama polisler yardımcı olmayınca kendimi çok yalnız hissettim. Polisler lakayt olmasaydı, hakkımızı arayabilsek belki ihtiyaç duymazdım

Hıc düşündünüz mü merdıvenden itseydi sizi ve omiriliğinize zarar gelseydi değer miydi sizce yatağa bağlı kalmaya bir ömür ?
Düşünemedim. Adam çok kötü yükseldi. Dövsem mi dövmesem mi ikiliminde kaldığını yüzünden anlayabiliyordum. Sessizce kışkırtmamaya, eve girmeye çalıştım. Çok kötüydü.

evde adamın karısı varken mi adamın evini bastınız ? erkkkkekkkkk mi şimdi bu ? erkkekkkkk gibi erkekkkkk , utanacağınıza gelip burada kabadayılık yapıyorsunuz burada da racon kesiyorsunuz
Karısı olduğunu bilmiyorduk ki..Sadece kapıya gittik

Size ne batıyor hayırdır? Adam dövmeye kalkıyordu, küfür edip dövdürsem mi hoşunuza gidecekti? Adam da kendinden daha güçlüyü görünce küfür yuttu. Nişanlım adamın annesinden girip sülalesinden çıktı. Gıkını çıkaramadı. Kapıdaki nesneye davranınca ailem gelir dedim. Zaten onu yapmaya çalışıyordu.

Hemen söylemedim ama polisler yardımcı olmayınca kendimi çok yalnız hissettim. Polisler lakayt olmasaydı, hakkımızı arayabilsek belki ihtiyaç duymazdım
yani şöyle olmalıydı esasında siz onun eşyalarını hiç tekmelemeliydiniz. Çünkü işlerin sonunda aileniz sizi korumak için her türlü başlarına bela alıcaklardı. Sizin aslında basınız belaya girdikten sonra çağırmanız cok normal ama olayı başlatmamalıydınız. Mümkün mertebe bazı şeyleri takmamayı öğrenmelisiniz hayatında sevdiği kişiler olan insanlar böyle yapar. Keşke bu olay size bir ders olarak kalabilse.

Erkeekkkk yaaaa
Madem oluyordu kavga etmeden insan gibi söyleseydinde uyarsalardı ilk başta ama tabi o eşyaları illa tekmelemen lazımdı pardon
Tekmeleyip binadan uçurdum sanki ayağımla kenara ittim. O hırt gereksiz yükseldi

Kapıyı kırıp içeri mi daldılar? Sadece kapısına gidip biraz anladığı dilden konuştular içeriye adam davet etti.

Belki adam da sizin gibi yatağına kapanıp 2 saat ağlamıştır ve sonra da intikam için adam topluyordur. Nişanlınız da bayağı tırsakmış, teke tek gidememiş kapısına. Arkadaşı dövmeye eşlik etmese siz hala ağlıyor olurdunuz. Bir de adamın dişlerini dökemedim diye üzülmüşsünüz
Neyse siz etrafınızda devamlı bir arkadaş bulundurun. Biri size höt dese hemen arkadaşınız gider döver. Detay üstüne detay ekleniyor, mangalda kül bırakılmıyor. Klavye delikanlılığı bu olsa gerek.

O eşyaların fotoğrafını çekip belediyeye veya ilgili kuruma mail atmak yerine tekmelemek sizi haklı yapmıyor.

İki erkeğin bir adamı sıkıştırmasıyla bir erkeğin kadını sıkıştırması aynı şey. Orantısız güce orantısız güç .

50 kere yönetime söyledim. İşe yaramadı. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Herkes rahatsız ondan. Valla keşke orada olsaydınız. Görürdünüz gerçek mi değil mi

Arayamaz ,suçlu çünkü

Yorum sahibi ezik niye adama küfür edemedin de nişanlını çağırdın demiş ona istinaden yazdım. Küfür edebilirdim ama aniden vurur ,merdivenden iter diye edemedim. O adam da korktuğu için ses çıkarmadı. Benim itirazım yorum sahibine. Adamın ezikliğine değil benim ezikliğime takmış salak.

İki erkeğin bir adamı sıkıştırmasıyla bir erkeğin kadını sıkıştırması aynı şey. Orantısız güce orantısız güç .
İki erkek niye bir erkeği sıkıştırıyor? Teke tek yemiyor mu? Arkadaş bulamasaydı sizi savunmaya gidemeyecekti yani. Aşkım kusura bakma, biri gelseydi hemen gider döverdik ama tek gidemem korkarım mı diyecekti? Böyle korkak tırsak tiplere güvenip yola çıkmayın. Ayrıca astık kestik yazmayın artık. Komikti ama kabak tadı vermeye başladı. Önce masaya tekme attım yazdınız sonra ayağımla ittim diye kıvırdınız. Hayaller intikam almak, gerçekler yatağa kapanıp ağlamak.

Yatağa kapanıp ağladım. Çünkü haber vermekle vermemek arasında direndim.başlarını belaya sokmak istemedim. Benim fevri hareketim yüzünden kimse zarar görsün istemedim. Sonra polise gittim ,polis umursamaz davranınca nişanlımı aradım. .sonra da intikam aldım. Başka? İntikam anlayışınız ne acaba? Karısının yanında küfür yedi ,sindi . Karısı çay koymaya çalıştı. Daha ne olacaktı ,öldürecek miydik intikam için?

Siz söylenen hiçbir şeyi anlayamazsınız sizin beyniniz böyle işliyor çünkü, höt höt hareketler yaşam tarzınız kullandığınız her kelimeyle parçalarınızdan varoşluk akıyor. Kedi gibi kuyruğunu kıstırıp gitmiceksin adama efelenmeyi biliyorsan sonra da öyle oturur ağlarsın içinde patlar işte yazık salak kim belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…