Kiskaniyo seni hiç umursama etrafindan da uzaklaştır
Bu sefer diğerlerinden de uzaklaşırım diye korkuyorum kafam karıştıKiskaniyo seni hiç umursama etrafindan da uzaklaştır
Aslındahic umursamam,
yani iyi arkadasim, aramizda yanlis anlama var deseniz, gidin konusun, ilk adimi kimin attiginin onemi yok derim de,
zaten cok da hazetmiyorsunuz,
neden kafaya takip caninizi sikasiniz ki.
Az gorustugunuz bir komsunuz olarak kalsin, daha fazla hayatinizda yer isgal etmesin.
O böyle yaptığı için hazetmiyorum yoksa herhangi Bi problemim yok benim ama kendisi hep problem çıkarmak için uğraşıyor gibi geliyo banahic umursamam,
yani iyi arkadasim, aramizda yanlis anlama var deseniz, gidin konusun, ilk adimi kimin attiginin onemi yok derim de,
zaten cok da hazetmiyorsunuz,
neden kafaya takip caninizi sikasiniz ki.
Az gorustugunuz bir komsunuz olarak kalsin, daha fazla hayatinizda yer isgal etmesin.
Bizimde çocuklarımız yaşıt hemde ikişer tane üçük çocuklar onun 3 yaşında benim 2,5 onunki benim çocuğun elinden oyuncak alır kaçar iter kakar bişey demiyorum çocuktur anlamaz diye benimki geçen onun elindekini istedi hemen yanına aaldı çocuğu korumayaBizimde vardı böyle komşu digerleri onu çagırırız buluştunuz beni geç çagırdınız der bir kahve içicez içmemişk yani evine hiç kabul etmez hep bir küsme surat asma hele birde yaşıt çocuklarımız var sınavları eve kadar gelip sorma okulda bile benim çocugumun durumunu sorma bezmiştim ay aklıma geldi şimdi hiç konuşmuyoruz oh kafam rahat çekmek zorunda degilsiniz hiç umursamayın
Böyle insanlar hayattan bezdirir evet. Bizimki eve gelen misafire bile karışırdı.Bizimde vardı böyle komşu digerleri onu çagırırız buluştunuz beni geç çagırdınız der bir kahve içicez içmemişk yani evine hiç kabul etmez hep bir küsme surat asma hele birde yaşıt çocuklarımız var sınavları eve kadar gelip sorma okulda bile benim çocugumun durumunu sorma bezmiştim ay aklıma geldi şimdi hiç konuşmuyoruz oh kafam rahat çekmek zorunda degilsiniz hiç umursamayın
İşin kötüsü ikimizde ev sahibiyiz yani ömürlükBöyle insanlar hayattan bezdirir evet. Bizimki eve gelen misafire bile karışırdı.İyi ki hayatımızdan çıktı.
Demek ki herkesin başında var bunlardanBizimde var böyle arkadaş grubumuzda hiç kimse umursamiyor
Size nasıl davranıyorsa öyle davranın. Şimdiye kadar ben herkese öyle yaptım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım bin şükürİşin kötüsü ikimizde ev sahibiyiz yani ömürlüknapıcam bilmiyorum
Olmazmi ya bide kendini kaf dağında görürler bizde aynen kanka diyip gecistiriyoruzDemek ki herkesin başında var bunlardan
Size nasıl davranıyorsa öyle davranın. Şimdiye kadar ben herkese öyle yaptım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım bin şükür
Aynı bizimkide aynı o herşeyin iyisini bilir, o en hamarat, o en iyi çocuk bakar, en süperOlmazmi ya bide kendini kaf dağında görürler bizde aynen kanka diyip gecistiriyoruz
Kendi haline bırakın kendi küçük dünyasında mutlu olsunAynı bizimkide aynı o herşeyin iyisini bilir, o en hamarat, o en iyi çocuk bakar, en süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?