Komşum neden böyle yapıyor

Hiç takmayın böyle insanları hayatınızdan çıkarın parazit gibiler ben çıkardım kafam çok rahat gereksiz yer kaplıyordu hayatımda.
Evet en iyisi bu galiba yoksa kafamı onunla meşgul ediyorum boşuna ama ben diğer sevdiğim komşulardan da soyutlanmak istemiyorum onun yüzünden

İşin kötüsü ikimizde ev sahibiyiz yani ömürlük 😔 napıcam bilmiyorum
Ay canım ozaman hiç çekme ben onu yıllarca çektim iyi niyetimden küser ben hemen giderim sorarım öyle kızıyorumki kendime en son neye küstü bilmiyorum çünkü ç sormadım sormamda yeter asla memnun edemesin böylelerini hm birde karne günü kapı açık merdivende beklerdi çocukların karnelerine bakmak için ♥️

Evet en iyisi bu galiba yoksa kafamı onunla meşgul ediyorum boşuna ama ben diğer sevdiğim komşulardan da soyutlanmak istemiyorum onun yüzünden
Siz yine diğer komşularınızla görüşün o olmayı versin bırakın o triplere girip dursun orda.

komşu'nun tavirlari kafama takacağım en son şey sanırım..

bu yüzden komsum yok :KK53:

Ya ben de mi bir gariplik var anlamadım. Hayatta kimseyle komşuluk yapmam. Annemin var komşuları herkesin sevmediği bir iki tip vardı elediler onları görüşmüyorlar şimdi. Belki diğerleri de o kadından hoşlanmıyordur? Bir ağızlarını ara, kimse sevmiyorsa onu dışlarsınız?

Bir de ne olur o kadın gibi çocuğunuzu savunun. Çocuğun kafasında onu annesi koruyor ben annemin umrunda değilim düşüncesi oluşmasın...
Ay canım ozaman hiç çekme ben onu yıllarca çektim iyi niyetimden küser ben hemen giderim sorarım öyle kızıyorumki kendime en son neye küstü bilmiyorum çünkü ç sormadım sormamda yeter asla memnun edemesin böylelerini hm birde karne günü kapı açık merdivende beklerdi çocukların karnelerine bakmak için ♥️
Sizinkide Bi değişikmiş çok zor böyle insanlarla

Fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Hiç sevmen öyle komşu momşu olaylarını. Ne kahveye gider ne çağırırım. Sonra böyle o beni kıskanıyor, şu çağırmıyor öbürü fesat diye saçmalıyor insan. Halbuki bu insanlara kafa patlatmak bile zaman ve enerji israfı. O zamanı kendinize, evinize, çocuğunuza, hobinize vs ayırın. Kendinize çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz.
Haklısınız fakat bazen insan Bi kahve içmek için dertleşmek için Bi arkadaş arıyo yani ben böyle düşünüyorum yoksa her dakika komşuculuk olayı değil zaten

Ya ben de mi bir gariplik var anlamadım. Hayatta kimseyle komşuluk yapmam. Annemin var komşuları herkesin sevmediği bir iki tip vardı elediler onları görüşmüyorlar şimdi. Belki diğerleri de o kadından hoşlanmıyordur? Bir ağızlarını ara, kimse sevmiyorsa onu dışlarsınız?

Bir de ne olur o kadın gibi çocuğunuzu savunun. Çocuğun kafasında onu annesi koruyor ben annemin umrunda değilim düşüncesi oluşmasın...
Haklısınız Çocuk konusunda tavrımı değiştirdim zaten o böyle yaptıktan sonra bende müdahale ediyorum artık elinden zorla alınca geri istiyorum yada bir araya geldiklerinde yalnız bırakmıyorum başka odada

Bunlar yaşça büyümüş ama olgunlasmamis, kendini hic yetistirememis insanlar. Fesatlik, kibir hirs her insanda az da olsa olur, kimisi kendini törpüler kimisi de boyle saklayamaz kimseden

Bunlar yaşça büyümüş ama olgunlasmamis, kendini hic yetistirememis insanlar. Fesatlik, kibir hirs her insanda az da olsa olur, kimisi kendini törpüler kimisi de boyle saklayamaz kimseden
Evet öyle Malesef çok açık veriyor bazen ama neden böyle anlam veremiyorum

Ama kapı komşum sonuçta illaki karşılaşıyoruz gidip geliniyor birbirimize gitmesek bile diğer iyi olan komşularda karşılaşıyoruz
O zaman sinirlari kesin cizgilerle belirlemek lazim rahatsiz oldugun durumlarda net ve kisa cumlelerle uyarman lazim

Kapıda karşılaşınca merhaba-merhaba. O kadar.
Diğerleri de onu tercih ederse buyursunlar. Başka dostlar edinirim hiç de canımı sıkmam.

Zaman kaybı derim. Faydasız insan= gereksiz zaman, enerji, gereksiz stres. Böyle mala bağlamak en iyisi. Çağırmayın kahveye,
+ “neden çağırmadın?”
- Aa, öyle mi? Hiç farkında değilim? Öylemi olmuş?
+ “ bır bır bır vs vs- tahmini konuşmalar, artık ne söyleyecekse-
- 1- Eğer evine gitmeye devam edecekseniz:
Canım sen çağırmadığında ben darılıyor muyum? Olur böyle şeyler diyorum, canın sağ olsun diyorum vs vs. Hadi görüşürüz ✌ sonra görünce aşırı samimi, görmeyince hiç arayıp sormam veya
2- Artık ne uğraşayım diyorsanız : Ay canım hiç zamanım yok, sen çağırırsın gelirim. Benim senin lafın mı olur. Her zaman beklerim diyip arazi olurum.

Zaman kaybı derim. Faydasız insan= gereksiz zaman, enerji, gereksiz stres. Böyle mala bağlamak en iyisi. Çağırmayın kahveye,
+ “neden çağırmadın?”
- Aa, öyle mi? Hiç farkında değilim? Öylemi olmuş?
+ “ bır bır bır vs vs- tahmini konuşmalar, artık ne söyleyecekse-
- 1- Eğer evine gitmeye devam edecekseniz:
Canım sen çağırmadığında ben darılıyor muyum? Olur böyle şeyler diyorum, canın sağ olsun diyorum vs vs. Hadi görüşürüz ✌ sonra görünce aşırı samimi, görmeyince hiç arayıp sormam veya
2- Artık ne uğraşayım diyorsanız : Ay canım hiç zamanım yok, sen çağırırsın gelirim. Benim senin lafın mı olur. Her zaman beklerim diyip arazi olurum.
2. Çok mantıklı geldi teşekkürler

Sizi taklit etsin, çağırsın, çağırmasın.. siz bildiğinizi okuyun. Bana göre hava hoş çağırırsan gelirim çağırmazsan derdim değilsin sana gelmesem de olur havasında olun.. her zaman kazanırsınız. Onun herhangi bir hareketinin sizde karşılığı olmadığını gösterin.

Back
X