Komsum perdemi calmis

Zaten faturasi duruyor
4 bin para verdik onlara
Atmadim yarin bir gun yirtilir birsey olur diye
Esim gelince isteyecek
Faturasinida vericem gostersin

Apartman degil
Mustakil ev

Zaten faturasi duruyor
4 bin para verdik onlara
Atmadim yarin bir gun yirtilir birsey olur diye
Esim gelince isteyecek
Faturasinida vericem gostersin
Perdenin diger esini de alsin gitsin göstersin. Kocasi evdeyken gitsin kadin yalnizken olmaz. Kocasinin yaninda ne diyecek bakalim.

Burada evler ikiz evler diye olan dubleks vahceli evler hepsinin dogal olarak olculeri ayni ve apartman degil ki bahceme astim
Arti olarak lerdeyi ben ozel yaptirdim
Katologtan veya parekende almadim
Insan malini tanimaz mi

Sitede oturan birinin ( maddi durumu iyidir yada orta hallidir diye düşünüyorum) perde çalması kulağa çok komik geliyor :) attın zannetmiş olmasın perdeleri?

Gözünün içine sokarcasına eşyanı çalmasına hiç ses çıkartmazsan sana pislik yapmaya devam eder. Bu tipler böyledir. Ses çıkartmayacağını düşündüklerine kötülük yapmaktan zevk alır. O yüzden karşısına dikil, olmazsa polis çağır.

Kadinin vine gidip perdemi dun yikamistim bugun bulamiyorum, sen buralardan perde alan birini gordun mu diye sorabilirsiniz bence.
Hemen çaldın diyerek imada bulunmayin belki atıldı zannetmistir.

Şaka gibi.

Gidin söyleyin bakalim.canım attım sandın sen herhalde ama ben onu kurusun diye asmistim diyin bakalım ne diyecek .

Copten koltuk tutup getirmis biri bu
İşte sizinkini de atıyorsunuz sandı belki de. Gidin konuşun ne var bunda?

Vermiyorum derse, inkar ederse; şikayet edeceğim, perdeciyi de şahit göstereceğim dersiniz. Özel yapım olduğuna göre perdeci gerçekten bilir yaptığı ürünü.

Böyle insanlar var ne yazıkki benimde karşı komşum oğlumun dışarıda sürmesi için aldığımız arabasını evine sokmuştu seslere eşimle oğlum geldi diye bakmasam üstüne konacaktı belkide
Dışarı çıkmışlardı arabadan sıkılınca eşim apartmanın içine koymuş arabayı bununda oğlumla akran çocuğu var seslere kapı deliğinden bi baktım araba oğlumun üstündeki çocuk başka yanında ki adam başka kapının önünde bırakıcak sandım adam ayakkabılarını çıkarıp içeri girdi arabayıda alıp kapıyı kapadı günahlarını almıyım dedim ama biliyorum ki bizim
eşimi aradım araba nerde dedim apartmanın içine koydum dedi
Durumu anlattım geldiler hemen gittim çaldım kapıyı bayan açtı kapıyı buyurun diyor dedim kırmızı arabamızı almaya geldim kadın renk attı neymiş çocuk durmamışta bilmem ne Bu nasıl bi cürettir o zaman hepimiz çocuğumuz istedi diye başkasının malına el koyalım
Ben olsam gider isterdim valla insanları anlamak çok zor gerçekten de olaysız alırsınız inşallah perdenizi

Ya çok komik anlatmışsınız kahkahayla güldüm, siz çok yaşayın e mi

Gidip kapısına o benim desen ben yaptırdım ne münasebet benim der. Güvenlik kamerası vs yok mu?
Yoksa geçmiş olsun.

Ya bu KK beni her gün daha çok şaşırtıyor insanlar konusunda. Kendiniz gitmeyin, bebeğiniz var sonuçta Allah bağışlasın. Kadın için ne yazacağımı bilemedim göstere göstere nasıl asmış, pes.

Çok ilginç gerçekten. Başkasının adına utanmak böyle bir şey galiba . Gidip isteyin sorun çıkarırsa polise haber vereceğinizi söyleyin.

Benimde balkona serdiğim ince dokuma el halım rüzgardan uçuştu bulamadım sonra ne göreyim kattaki
Kadın kullanmış güzelde yıkamış balkona sermişti 1ay sonra fark ettim
İstemeye gittiğimde o halı benim demesin mi, ben o apartmana yeni taşınmıştın onlar hakkında bilgiler aldım, meğer ailecek hırsızlarmış eşide hapiste imiş

Bakın söyle yapın gidin kapısını çalın sonra içeri girin hangi cama taktiysa bakın gerçekten omu almış almamismi diye eğer perden ordaysa kameradan izledim siz almissiniz ama yinede inanmadim görmek istedim diyin perdenizi isteyin çıkın zaten sonrasında hem korkup hem utanacak bence en mantiklisi bu kavga cikartirsaniz bu benim perdem der ben calmadim der çıkarır sizi evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…