- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Zaten faturasi duruyorPerdelerinden birini al eline git kapısına dayan. Canim bu perdenin eşi sende galiba alabilir miyim de . Eger cazgirlik yaparsa simdi polis çağırıyorum dersin . Yine olmadi ben onu ozel yaptirmistim simdj yaptirdigim yerdeki personeli cagiriyorum o zaten tanir kendi yaptigi perdeyi de. En son yine olmadi gercekten polisi ara.
Apartman degilApartmanınızda ortak alan bu şekilde kullanılabiliyor mu?
Akşamdan sabaha kadar perdeleriniz bahçede kaldıysa bence de attınız zannetti kadın.
Siz alamazsanız eşiniz alırdı, diye düşünmüştür.
Ayrıca komşu degil böyle bir ihmalle başka birileri hepsini de alabilirdi.
Perdenin diger esini de alsin gitsin göstersin. Kocasi evdeyken gitsin kadin yalnizken olmaz. Kocasinin yaninda ne diyecek bakalim.Zaten faturasi duruyor
4 bin para verdik onlara
Atmadim yarin bir gun yirtilir birsey olur diye
Esim gelince isteyecek
Faturasinida vericem gostersin
Burada evler ikiz evler diye olan dubleks vahceli evler hepsinin dogal olarak olculeri ayni ve apartman degil ki bahceme astim
Arti olarak lerdeyi ben ozel yaptirdim
Katologtan veya parekende almadim
Insan malini tanimaz mi
Copten koltuk tutup getirmis biri buSitede oturan birinin ( maddi durumu iyidir yada orta hallidir diye düşünüyorum) perde çalması kulağa çok komik geliyor :) attın zannetmiş olmasın perdeleri?
İşte sizinkini de atıyorsunuz sandı belki de. Gidin konuşun ne var bunda?Copten koltuk tutup getirmis biri bu
Ya çok komik anlatmışsınız kahkahayla güldüm, siz çok yaşayın e miKizlar dun stor perdelerimi yikayip bahceye asmistim
Sabah baktim biri yok
Acaba evdemi vs diye aradim ama bulamadim
Kardesimde bugun gelirken senin perde busranin caminda asili dedi
Perdemi calmis
Ben istemeye utaniyorum suan
O nasul utanmadan aldi sasiriyorum
Belki baskadir diyenler olabilir fakat ben kendim ozel olarak yaptirmistim baska yok o modelden
Ne yapmaliyim
Demidiğer tekini de götürün takımı bozmasaydın keşke deyip..
Bakın söyle yapın gidin kapısını çalın sonra içeri girin hangi cama taktiysa bakın gerçekten omu almış almamismi diye eğer perden ordaysa kameradan izledim siz almissiniz ama yinede inanmadim görmek istedim diyin perdenizi isteyin çıkın zaten sonrasında hem korkup hem utanacak bence en mantiklisi bu kavga cikartirsaniz bu benim perdem der ben calmadim der çıkarır sizi evdenKizlar dun stor perdelerimi yikayip bahceye asmistim
Sabah baktim biri yok
Acaba evdemi vs diye aradim ama bulamadim
Kardesimde bugun gelirken senin perde busranin caminda asili dedi
Perdemi calmis
Ben istemeye utaniyorum suan
O nasul utanmadan aldi sasiriyorum
Belki baskadir diyenler olabilir fakat ben kendim ozel olarak yaptirmistim baska yok o modelden
Ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?