Komsum perdemi calmis

Ne tuhaf insanlar var, iyi bari alabilmişsiniz perdenizi. Aman ha dikkat edin dışarda bir şey bırakmayın :)

Git açık açık sor senin malınsa niye utanıyosun eğer gerçekten çaldysa sende hala onla görüşmeye devammı etmeyi düşünüyorsun ette başka şeylerinide çalsın git sor konuş

kadın cimrinin en önde gideni maddiyatı iyi 2 katlı evi ve gayette iyi model arabası var evini görsen ordan burdan toplama halı serer yine de halı almaz
Olabilir. Bu bir hastalık hele de yaşı varsa..
Bazı insanlar eşyaya para vermeyi çok görebilir.
Sizin attığınız şeyi alıp kullanıyorsa demek ki ona göre kullanılabilir durumda.

Hayret bir durum. Çalan kişi nasıl gözönüne asarki ben çaldım gibi. Bunda bir iş var cnm. Git soyle attim sandın herhalde perdemi de. Çocuklar bulup sana mi getirdi benim perdem o de.inkar ederse eşine söyle . Senin olduğunu. Eşiniz benim dedi gerçek mi de.eger eşi düzgün biriyse anlar karısının niyetini verdirir bir bahaneyle. Degil ise ben aldim beraber de diyebilir.şansına artık
Sende polise şikayet edecem fln de.hatta et bile. İspatlasın nereden almış. Faturası nerde fişi nerde. Zaten senin kanıtın diğer perdeler ve boş kalan camın. Gerekirse şikayetçi ol
Perde önemli değil ama haddini bildirmen gerek.piskinlige arsizliga hadsiźlige bak ya. Valla sinirlendim kadına.

Sirf su nedenle bahceli evden sogudum lafta bahcem var hicbirsey birakamiyorum annemlerle ayni sitedeyim bahcedeki cicekler vileda seti ne biraktiysak aldilar.. Ben daha 10 gun olmadi tasinali ilk gunden bahceye biraktigim 2 kultablam gitti... Artik hicbirsey birakmiyorum insanlar iyice pislik olmus kucuk depom var herseyi oraya teptim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…