Komsum perdemi calmis

Yok artık!

Biz birbirimizin bahçesinden nane köklesek, sardunya çeliklesek, hatta çiçeğin tohumundan alsak haber veriyoruz. Bu ne densizlik?

Bugün dışarıda asılı perdeyi alan, yarın veranda önündeki ayakkabıyı götürür.. Hatta bir baktınız kapınız açık diye içeri girer çayını kahvesini alır.

Hadi kadın aldı, hem densiz hem hırsız. Kocası nasıl bir şey demiyor? Kızım bilmediğim bir toka taksa bu kimin diye soruyorum.

Umarım dertsiz tasasız halledersiniz işinizi. Sakın suskun kalmayın derim. Yarın daha büyük hırsızlıklara mahal vermeyin.

insan komşusunun perdesini bilmez mi be, villada oturuyormuşsunuz ayrıca yuh yani atılmışsa da atılmış perdeyi mi aldın taktın.ki en fazla atan kişi komşudur insan gider sorar bi attıysa da.ay yakında altımızda donumuzu çalıcaklar.

Emin misiniz caldigina
Belki busraninda stor perdesi var
Aynisindan almis olabilir
Ya da ne bileyim
insana iftira atilmasindan korkarim.ben hirsiz damgasinfalan

Benim komsum da sürekli köpüşünün kıllarını tüylerini yağmur gibi benim eve yağdırıyor keşke perdemi çalsa. Yine dertlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…