ay şok üstüne şok geçirdim.nası yani ailecek çıplakmı geziyolar.off sinirim bozuldu
Korkunc bir manzara. Senin icin ne kadar huzur bozucu oldugunu tahmin edebiliyorum. Komsuna soylemekle iyi etmissin. Bence bu daha bile cok yayilmali. Baskalari da gormeli. Daha sonra birlik olup belki attirabilirsiniz o adami ordan, ya da en azindan uyari filan alabilir o adam. Rezalet ya. Allah karsilastirmasin boyle adamlarla kimseyi, ne diyim.
Evet ailece, karı-koca bir de 12-13 yaşlarında bir erkek çocukları var, sürekli çırılçıplak dolaşıyorlar, ben görmedim ama zaman zaman eve misafirleri geliyor ve onlar da çıplak oturuyormuş, bunun üzerine bir araştırma yaptık, bunlar nüdistmiş, nüdizm: "ciplaklik ve dogallik ogelerini yedirmis, giyinmeyi bir tur hayvansal aslini inkar gibi dusunen, uygun iklim kosullarinda rahat olmasi dolayisiyla ciplak gezen ve insan vucudunun utanilacak degil, aksine gurur duyulacak bir guzellikte oldugunu savunan akim." olrak tanımlanmış internette, zaten internetten araştırırsanız çok daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz, kendi siteleri falan var, çıplaklığı cinsellik olarak görmüyolarmış falan. Böyle biraraya gelip çıplaklar kamplarına falan gidiyolarmış öyle tuhaf acaipbişey işte.
Her neyse evlerinde ne halt ederlerse etsinler ama perdelerini kapatsınlar bi zahmet, onların yüzünden biz cam pencere kapalı oturuyoruz
yarı çıplakmı yoksa tümptenmi yarı çıplaksa sorun değil ama tamamense töbe töbe bilmiyorum belki dekor işi vardır olamazmı siyaha boyatmışsa kırmızı dekor yapmışsa bu sapıklık değildir.. belki işi budur dekarayon veya dizayn etmek?
Belli ki adam teşhirci :26:
Yalnız mı yaşıyor biliyor musunuz? Çünkü bizim de yan blokta bir aile var öyle evde sürekli çıplak dolaşıyorlar, storlu perdeleri camların yarısını bile kapatmıyor, bütün site bunları izliyor, kaç kez şikayet edildiler, uyarıldılar ama değişen bir şey yok, rahatsız olan bakmasın diyorlar, çok sinir bozucu
Anneme okudum yazılanları; annem diyor ki;
Gözlerini silip, 3 kere görmesi lazım emin olmak için. Belki ten rengi kilot giymiştir emin mi diyor?
Gözlerini silip, 3 kere görmesi lazım emin olmak için. Belki ten rengi kilot giymiştir emin mi diyor?
Odasını siyaha boyaması zevk meselesi.Ünlülerin evlerini gezdirdikleri bir programda görmüştüm.Kimdi hatırlamıyorum ama uyku sorunu yaşıyormuş,odası simsiyahtı,siyah perdeleri vardı.Olabiliyor yani.
Veya bekar evidir filan,fantezi amaçlı yapmıştır.
Çıplak olması da kazara olabilir.Sen tekrar baktığında yokmuş,sapık olsa kaçmazdı.
Eğer tekrar görürsen artık kaza denmez,bilerek yaptığını anlarsın.
Emin olmadan karar vermek zaten hem etik değil hemde hak meselesi.
Fakat ne olursa olsun, hiçbir erkek
atletle bile balkona çıkmamalı. Bu saygısızlıktır.. Kısa kollu tişört neyine yetmiyor insanların. ! Kaldı ki alt çamaşır !
Asla balkona yüzü dönük oturmamalı özellikle gündüz vaktiyse.. Evinde balkonunda temizlik yapan, perdesini açık bırakmak zorunda olan bayanlar var evi havalandırmak için v.s
Biz böyle gördük böyle öğrendik kültürümüzde..Abartılı gelebilir ama kültür farklılığı bu noktada önemli rol oynuyor, kişiden kişiye değişebilir düşünceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?