adam kendi evinde ne yaparsa yapsin hic uyarmaya bile gerek yok bence...
bir daha balkonda size cirilciplak bir sekilde bakarsa falan hic utanmayin kaldirin kafanizi ''arkadasim goruntu kirliligi yapiyorsun, ya mahremini evde yasa ya da balkona cikacaksan da en azindan don giy'' de tamam iste
bence daha ileri gidilmedikce kimse karismamali...
o adamin hayati sonucta, demek ki uclarda yasamayi seven biri...
benim aklımada satanistlik geldiBelki evde iki kişi olursanız bir daha tekrarlarsa biriniz fotoğraf çekebilirmisiniz bilmiyorum ki.
Ben yıllar önce duydum bir kız nişanlıymış ev tutmuşlar nişanlısıyla ama yatak odasını nişanlısı sürekli kilitli tutuyormuş sana sürprizim var diye.
Kızın rüyalarına giriyormuş sürekli nedir bu sürpriz bana gösterilmiyor diye.
Bir gün dayanamamış ablasıyla gitmiş açmış kapıyı ,odayı simsiyah boyamış ortayada tabut koymuş sapık, üstünede bıçak saplamış.Meğerse satanistmiş evlenseymiş sanırım kıza bir şey yapıcakmış.
Ne kadar doğru bilmiyorum yıllar önce böyle bir hikaye anlatılırdı. Belki oda satanisttir,her türlü kötülük beklenir.
Belki evde iki kişi olursanız bir daha tekrarlarsa biriniz fotoğraf çekebilirmisiniz bilmiyorum ki.
Ben yıllar önce duydum bir kız nişanlıymış ev tutmuşlar nişanlısıyla ama yatak odasını nişanlısı sürekli kilitli tutuyormuş sana sürprizim var diye.
Bir gün dayanamamış ablasıyla gitmiş açmış kapıyı ,odayı simsiyah boyamış ortayada tabut koymuş sapık, üstünede bıçak saplamış.Meğerse satanistmiş evlenseymiş sanırım kıza bir şey yapıcakmış.
Ne kadar doğru bilmiyorum yıllar önce böyle bir hikaye anlatılırdı. Belki oda satanisttir,her türlü kötülük beklenir.
Ne kadar doğru bilmiyorum yıllar önce böyle bir hikaye anlatılırdı.
ya şimdi öğrendim adam evliymiş memurmuş daha yeni evliymiş
ya şimdi öğrendim adam evliymiş memurmuş daha yeni evliymiş
Bu hikayeyi taaa 20 sene önce duymuştum.O zamanların şehir efsanesiydi sanırım.Hala etkisini sürdürüyor demek.
Siyah oda konusunu çok da abartmamak lazım.Sonuçta boya firmalarının kataloglarında siyah var.Özel bir renk değil.
O zaman polis,siyah boya satın alanları takibe alsın bari:)
Komşu adam,evde çıplak geziyor olabilir.Yalnız yaşıyorsa,onun rahatlığıyla edebe adaba fazla önem vermiyordur.Duştan çıkıp odasına çıplak gidiyordur.Ne bileyim,ses duymuştur,dışarı bakmıştır,sakınmamıştır,dalmış olabilir.
Diğer komşular da çıplak veya boxer lı görmüşler ama konu sahibi perdeler hep kapalı olurdu,ilk kez gördüm diyor.
Yeni taşınanlar her zaman merak uyandırır.Hele farklılıkları varsa gözler üzerinde olur.
Bence telaşlanmaya gerek yok.Bir anormallik varsa,apartmandakiler zaten seslerden filan anlarlar.
bu mantıkta olan birinin sadece bukadarıyla kalıcana siz inanıyomusunuz ? evinde herkes dilediğini dilediğince yapar buna kmse bişey diyemez ama ben balkona vs çıktığm zaman milletin çıplak vücudu nu bilmem neresini görmek zorunda değilim.Uçta yaşıyan biriyse böyle şeylerin normal olduğu yasal olduğu biyere gitsin.türkiyede yasal değil cezası var.hem bırakın onu görerek günaha giriyorum ben göz zinası diyede bişey var.perdeni kapa çplak mı gezcen amudamı kalkçan taklamı atçan ne yaparsan yap ama bu şekilde kimze kimseyi rahatsz edemez.herşeyi brakın böyle biriinin akıl sağlığı yerinde değildir ve herşeyide yapabilir.böyle bişey olduktan sonrada km ne derse desin dönüşü olmaz.
Bu hikayeyi taaa 20 sene önce duymuştum.O zamanların şehir efsanesiydi sanırım.Hala etkisini sürdürüyor demek.
Siyah oda konusunu çok da abartmamak lazım.Sonuçta boya firmalarının kataloglarında siyah var.Özel bir renk değil.
O zaman polis,siyah boya satın alanları takibe alsın bari:)
Komşu adam,evde çıplak geziyor olabilir.Yalnız yaşıyorsa,onun rahatlığıyla edebe adaba fazla önem vermiyordur.Duştan çıkıp odasına çıplak gidiyordur.Ne bileyim,ses duymuştur,dışarı bakmıştır,sakınmamıştır,dalmış olabilir.
Diğer komşular da çıplak veya boxer lı görmüşler ama konu sahibi perdeler hep kapalı olurdu,ilk kez gördüm diyor.
Yeni taşınanlar her zaman merak uyandırır.Hele farklılıkları varsa gözler üzerinde olur.
Bence telaşlanmaya gerek yok.Bir anormallik varsa,apartmandakiler zaten seslerden filan anlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?