- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
fetisist ve sapkin duygularini kendi icinde yasayan milyonlarca insan var...
belki bu adam da onlardan biri yani kendi secimi evinin renginden direk ruh hastasi sapik oldugu kanisina varmak dogru degil bence...
ben adami savunuyor musum gibi bana yuklenmeyin lutfen ben fikirlerimi yaziyorum burada, bu da benim fikrim, saygi duyun...
cok rahatsiz oluyorsaniz kendi cabanizla konusun dedim zaten sessiz kalin demedim onceki mesajimda farkindaysaniz, ama polisi aramak bilmem nereye sikayet etmek falan bana gore dogru degil...
yok mu mahallenizde soyle eli masali diye tabir edilen bir erkek?
dinlemezse o zaman farkli yollara basvurulur ama once insanin kendisi uyarilmali...
goz zinasi olayina gelince de her gunah bitti de goz zinasina takmissiniz yani, ona kalirsa dinimize gore bir erkegin gozune bakmak falan da yasak...
mesele odanın boyasının rengi değilki mesele çıplk dolaşılması.Burda sevap günah diye fetva vermek istemiyorum ama göz zinası en büyük gnahlardan biri ben göz göre göre böyle bi günha girmek istemezdim açıkçası emin olunan bi durumsa şüphe bile varsa polise söylenmeli tbikide farklı bi yoldan nasıl çözülücekki hastada olablir yazık gidip söleseniz ne anlıycak