• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum sapık mı yoksa akli dengesi bozukmu?

fetisist ve sapkin duygularini kendi icinde yasayan milyonlarca insan var...
belki bu adam da onlardan biri yani kendi secimi evinin renginden direk ruh hastasi sapik oldugu kanisina varmak dogru degil bence...
ben adami savunuyor musum gibi bana yuklenmeyin lutfen ben fikirlerimi yaziyorum burada, bu da benim fikrim, saygi duyun...
cok rahatsiz oluyorsaniz kendi cabanizla konusun dedim zaten sessiz kalin demedim onceki mesajimda farkindaysaniz, ama polisi aramak bilmem nereye sikayet etmek falan bana gore dogru degil...
yok mu mahallenizde soyle eli masali diye tabir edilen bir erkek?
dinlemezse o zaman farkli yollara basvurulur ama once insanin kendisi uyarilmali...
goz zinasi olayina gelince de her gunah bitti de goz zinasina takmissiniz yani, ona kalirsa dinimize gore bir erkegin gozune bakmak falan da yasak...

mesele odanın boyasının rengi değilki mesele çıplk dolaşılması.Burda sevap günah diye fetva vermek istemiyorum ama göz zinası en büyük gnahlardan biri ben göz göre göre böyle bi günha girmek istemezdim açıkçası emin olunan bi durumsa şüphe bile varsa polise söylenmeli tbikide farklı bi yoldan nasıl çözülücekki hastada olablir yazık gidip söleseniz ne anlıycak

mesele odanın boyasının rengi değilki mesele çıplk dolaşılması.Burda sevap günah diye fetva vermek istemiyorum ama göz zinası en büyük gnahlardan biri ben göz göre göre böyle bi günha girmek istemezdim açıkçası emin olunan bi durumsa şüphe bile varsa polise söylenmeli tbikide farklı bi yoldan nasıl çözülücekki hastada olablir yazık gidip söleseniz ne anlıycak

anlayip anlamayacagini denemeden bilemeyiz ki...
once insanlik yapilsin, adam memur ve yeni evli deniyor, manyak biri oldugunu sanmiyorum...
anlamazsa sonra icabina bakilir...
evinin boyasindan lambalarindan da ruh hastasi sonucunu cikarmayi mantikli bulamiyorum bunun adi onyargi...
goz zinasi cok buyuk evet, o zaman kimse sokaga cikmasin...
hatta manavdan sebze meyve alirken mazallah manavin suratina degil hep yere bakin, bir dukkana bir sey satin almaya gidince saticinin suratina bakmayin goz zinasi bu da...
yani dedikodu, yalan, haset, insanlari kinama, kucuk dusurme bitti goz zinasi kaldi bir tek akla takacak...

Son düzenleme:
önce fotoğraf çekimi için odanın öyle boyanmış olabileceğini düşündüm ama çığlıklık meselesi gerçekten çok iğrenç.

kimse kimsenin gözüne tecavüz etmemeli. teşhirci biriyle karşılaştığım için ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu biliyorum. inş en kısa sürede çözüm bulunur.

anlayip anlamayacagini denemeden bilemeyiz ki...
once insanlik yapilsin, adam memur ve yeni evli deniyor, manyak biri oldugunu sanmiyorum...
anlamazsa sonra icabina bakilir...
evinin boyasindan lambalarindan da ruh hastasi sonucunu cikarmayi mantikli bulamiyorum bunun adi onyargi...
goz zinasi cok buyuk evet, o zaman kimse sokaga cikmasin...
hatta manavdan sebze meyve alirken mazallah manavin suratina degil hep yere bakin, bir dukkana bir sey satin almaya gidince saticinin suratina bakmayin goz zinasi bu da...
yani dedikodu, yalan, haset, insanlari kinama, kucuk dusurme bitti goz zinasi kaldi bir tek akla takacak...
biz burda adamın yüzünne gözüne bakmaktan bahsetmiyoruz ama cinsel organını gösteren bi insan için ben daha mantıklı bi açıklama bulamadım hemde farkedildiği halde devam ediyosa bunda bişey vardır ben sizin kadar soğukkanlı bakamıyorum kkusura bakmayın

adamın o binada kiracı mı yoksa ev sahibi mi olduğunu öğrenin. eğer kiracıysa ev sahibine bu durumu anlatın. hemen atarlar evden... ama satın almışsa o zamn durum vahim ya napılır ki acaba:26: polise filan mı şikayet etseniz bilemedim:26:
ama bunu kesinlikle o binada yaşayan insanlara anlatın.. herkesin bilmesi gereken bişey bu,ki insanlarda ona göre tavrını koysun..

ben akli dengesinin bozuk olduğunu düşünmüyorum ünlü bir isim de balkonda aynı sizin de tarif ettiğiniz şekilde kameralara yansımıştı bir ara magazin programları veriyorlardı ismini vermicem hatırlarsınız bu adam zaten arada bir böyle çıplak balkona çıkıyorsa senin şikayetine bile gerek kalmaz senden başka görenler de illa ki olacaktır

adamın o binada kiracı mı yoksa ev sahibi mi olduğunu öğrenin. eğer kiracıysa ev sahibine bu durumu anlatın. hemen atarlar evden... ama satın almışsa o zamn durum vahim ya napılır ki acaba:26: polise filan mı şikayet etseniz bilemedim:26:
ama bunu kesinlikle o binada yaşayan insanlara anlatın.. herkesin bilmesi gereken bişey bu,ki insanlarda ona göre tavrını koysun..

bugün yine gördük :(

bence uzerine git resmini çek nette yayınla yada sokaga falan çivile agaclara falan
madem öyle herkes görsün

Adamı bilemicem ama sizde profesyonel bir röntgencilik ve bunun yanında paranoyaklık var sanırım. Birincisi adam evini istediği renge boyatır ve istediği renkte ışıkla aydınlatır size ne? İkincisi neden ısrarla böyle bir şeyi sezmenize rağmen o evi izlemeye devam ediyorsunuz merak mı ediyosunuz ne göreceğinizi? Üçüncüsü adam evinde atletle de gezer donla da size mi soracak?

Adamı bilemicem ama sizde profesyonel bir röntgencilik ve bunun yanında paranoyaklık var sanırım. Birincisi adam evini istediği renge boyatır ve istediği renkte ışıkla aydınlatır size ne? İkincisi neden ısrarla böyle bir şeyi sezmenize rağmen o evi izlemeye devam ediyorsunuz merak mı ediyosunuz ne göreceğinizi? Üçüncüsü adam evinde atletle de gezer donla da size mi soracak?

iyide canım adam evinde değil balkonunda çıplak geziyormuş
yoksa tabiki kimene ne halt ederse etsin ama sen düşün balkona çıkıyorsun
karşında bir herif çırılçıplak nedersin aman banane kendi balkonu nasıl gezerse gezsin mi ?:53:

ayrıca neden bukadar sert yorumlar yapıyorsunuz çok merak ediyorum
egolarınımızımı tatmin ediyorsunuz acaba

Ne alaka ya? konu sahibi bir kere çok haklı.. bende olsam çok rahatsız olurdum.. mecbur muyum her balkona yada cama çıktığımda böle sapıklarla yüz yüze gelmeye? ha sizin hoşunuza gidiyosa ona bişey diyemem.. zevk meselesi sonuçta..
Konu sahibi arkadaşım sizde, komşularınızla imza toplayın, polise şikayette bulunun.. onlar hallederler..

Ne alaka ya? konu sahibi bir kere çok haklı.. bende olsam çok rahatsız olurdum.. mecbur muyum her balkona yada cama çıktığımda böle sapıklarla yüz yüze gelmeye? ha sizin hoşunuza gidiyosa ona bişey diyemem.. zevk meselesi sonuçta..
Konu sahibi arkadaşım sizde, komşularınızla imza toplayın, polise şikayette bulunun.. onlar hallederler..

Konu sahibi haklı mı? Varsayımlar ne zamandır %100 doğrudan sayılıyo? Daha adamın üstünde bir şey olup olmadığından emin değil, "belki şeyini elliyodur" diye yine bir varsayımda bulunuyo, ne hikmetse adamı ikinci baktığında göremiyo Allah bilir adam onu görünce korkmuştur. Sonrada adam evliymiş diyo. Buraya sırf laf olsun torba dolsun diye açılmış bir konu bence.

Back
X