ben de korktum ve korkmaktayım da. artık hiç çıkmıyorum o tarafa. anlamıyorum nasıl bi psikolojisi var. demk ki ben onu farketmeden cok önce farketmiş o beni yoksa nerden tanıcaktı.
canım ben kayseri talasta oturuyorum.
vahşi bi sapık tarafından katledilen 3 çocugun evi benim 2 sokak ötemde..
bu olay oldugundan beri hep diken üzerindeyiz.
hele o sapığın çocuklara yaptıklarını duydukya kafaları yedik..
ama gözünü seveyim dikkatli ol..
valla sen anlattın yeminle ben korktum burda...
benimde ilk o gelmişti zaten aklıma o yüzden endişelendim ama kimseyede bişey denmiyor. şuclu cıkarırlar insanı burda bile beni suçlayanlar oldu. inşallah zararı yanlız kendinedir.
inşallah öyledir canım.
tabi sırf bu düşüncelere kapılıp gününü zehir etme...
ama dikkatli olmakta fayda var..
benimkide sakindir ama
böyle i olay olsa canavara dönüşür heralde
ya adamı gönderir ya biz giderdik
yani bnce hafife alma
normal bi davranış değil asla
senden başka görenler mutlaka vardır nasıl olmaz.neyse bi komşumuz anlattı bu olayda da ev sahibi sapık kiracı evin kızından bir şey almaya gidiyor adam da o sırada banyodan çıkmış karşılaşmışlar havlusunu açmış tamamen.kiracı taşınmış ama adama hiçbir şey olmuyor şikayet etmeyince kimse.üstelik eşi de biliyor adam da 60 yaşlarında.böyleleri kimse bir şey yapmayınca yüz buluyor
Adamı bilemicem ama sizde profesyonel bir röntgencilik ve bunun yanında paranoyaklık var sanırım. Birincisi adam evini istediği renge boyatır ve istediği renkte ışıkla aydınlatır size ne? İkincisi neden ısrarla böyle bir şeyi sezmenize rağmen o evi izlemeye devam ediyorsunuz merak mı ediyosunuz ne göreceğinizi? Üçüncüsü adam evinde atletle de gezer donla da size mi soracak?
pardon da sen neden çıplak adama bakıyorsun? hoşuna mı gidiyor?
Hoşuna gitse sence niye burda konu açıp tedirginliğini dile getirsin?
Senin ima ettiğin ruh halinde biri olsa İzler ve kimseye söylemez.
Bu durumdan şikayetçi olmaz yani.
Her normal insan oturma odasının camına 3 metre mesafede donsuz bir adam görmekten
rahatsız ve tedirgin olur.
Bakmak demişsin ya sen balkona çıkınca gözlerini sıkı sıkı yumup nefesini mi tutuyorsun.
Çok komiksiniz ya,biraz sağduyulu ve mantıklı şeyler yazın illa ki yazacaksanız.
sen neden kendini yırtıyorsun ki benim muhattabım sen değilsin konu sahibi. öyle kafana estiği gibi bana cevap veremezsin. komik olan da sensin kaale alındığını düşünen de. şimdi toz ol. bir seferlik kaale alındın ikinciyi bekleme komik .
Buraya istediğini yazıp kimsenin sana cvp vermemesini bekleyemezsin.
Ne yazıyorsan gelen cvplara da saygı çerçevesinde yorum yaparsın ya da yapmazsın.
Ama boşa konuşuyorum aslında kelimelerinde ki ucuzluk bu sitenin görmeye alışık olmadığı kadar avam.
Bir iki güne kalmaz silinir gidersin zaten uğraşmıycam seninle.
sende sanki erkekmişsin gibi geldi ama şu normallerden değil şu zeki müren gibi olanlardan bu tipleri anlamak zorpardon da sen neden çıplak adama bakıyorsun? hoşuna mı gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?