- Konu Sahibi masalgibi1
-
ya gerçekten bilmiyorum.... geçenlerde muhabbetleri dönüyordu adam 1 yıldır çalışmıyormuş işi bırakmış kadın çalışıyor ona bakıyor şuanda...ay daha neler anlattılar onlar için... anlayamıyorum ben gerçekten anlamıyorum nasıl bir bağlılık. affedersiniz ama benim köpeğim ve kedilerim var ben hangisine olursa olsun bırak el kaldırmayı sessimi yükseltiyim yanıma aylarca gelmeyip trip attıklarını bilirim. hele köpeğim yemek yemeği bile redediyordu. o yüzden bu tip kadınları anlamam pek mümkün değilYok artık... O kadının zoru ne acaba?
psikolojik sorunu var belli ki ezilmekten hoşlanıyor. Sanırım nu tip insanlar var.="poga, post: 54340355, member: 819683"]ya gerçekten bilmiyorum.... geçenlerde muhabbetleri dönüyordu adam 1 yıldır çalışmıyormuş işi bırakmış kadın çalışıyor ona bakıyor şuanda...ay daha neler anlattılar onlar için... anlayamıyorum ben gerçekten anlamıyorum nasıl bir bağlılık. affedersiniz ama benim köpeğim ve kedilerim var ben hangisine olursa olsun bırak el kaldırmayı sessimi yükseltiyim yanıma aylarca gelmeyip trip attıklarını bilirim. hele köpeğim yemek yemeği bile redediyordu. o yüzden bu tip kadınları anlamam pek mümkün değil
İyide içeri girdim zaten adam süklüm püklüm kendini haklı çıkarmaya çalışıyor tanıdığım gidip geldiğim bir ev ama polis konusunda elim kolum bağlı yani kadın net olur mu onu bilemiyorum. Kimsesi yok arkasında ayrıca sizi inandırmak zorunda değilim ben oturup kendi hayatımı anlatsam şizofrenmisin dersiniz ama ne yazık ki böyle hayatlar var yapmayın gözünüzü seveyim yaHem müdahale ettim adama patates çuvalı dedim demişsin hemde bişey desem kocam döverde severde dermi demişsin üstelik konuyu bile öğrenmişsin "ruj sürmüş" diyeymiş.
Yemezler canım bana doyduk biz tişikirlir.
olabilir tabi.... ne denebilir ki Allah herkese akıl fikir versin kimseye bu derece muhtaç olacak hale getirmesin...psikolojik sorunu var belli ki ezilmekten hoşlanıyor. Sanırım nu tip insanlar var.
Elbetteki böyle hayatlar var ama çelişkili cümleler kurmuşsunuz siz. Kurgu da sıkıntı olunca inanmakta zorlanıyoruzİyide içeri girdim zaten adam süklüm püklüm kendini haklı çıkarmaya çalışıyor tanıdığım gidip geldiğim bir ev ama polis konusunda elim kolum bağlı yani kadın net olur mu onu bilemiyorum. Kimsesi yok arkasında ayrıca sizi inandırmak zorunda değilim ben oturup kendi hayatımı anlatsam şizofrenmisin dersiniz ama ne yazık ki böyle hayatlar var yapmayın gözünüzü seveyim ya
konuyu cok yarim yamalak anlatmissiniz o yuzden inanmadi insanlar sizeİyide içeri girdim zaten adam süklüm püklüm kendini haklı çıkarmaya çalışıyor tanıdığım gidip geldiğim bir ev ama polis konusunda elim kolum bağlı yani kadın net olur mu onu bilemiyorum. Kimsesi yok arkasında ayrıca sizi inandırmak zorunda değilim ben oturup kendi hayatımı anlatsam şizofrenmisin dersiniz ama ne yazık ki böyle hayatlar var yapmayın gözünüzü seveyim ya
iyide kadın net olsun olmasın siz üstünüze düşen vazifeyi yapmalısınız. arayın polisi onlar ne yapacaklarını bilirler zaten. hem birşeyde kaybetmezsiniz. sonuçta gürültü oluyor bu kadının can çekişleri feryatları sizi rahatsız ediyor vicdanende rahatsız oluyorsunuz arayın polisi....İyide içeri girdim zaten adam süklüm püklüm kendini haklı çıkarmaya çalışıyor tanıdığım gidip geldiğim bir ev ama polis konusunda elim kolum bağlı yani kadın net olur mu onu bilemiyorum. Kimsesi yok arkasında ayrıca sizi inandırmak zorunda değilim ben oturup kendi hayatımı anlatsam şizofrenmisin dersiniz ama ne yazık ki böyle hayatlar var yapmayın gözünüzü seveyim ya
haklısınız ama ne yazık ki kayıtsız kalamadımAdamla yuz goz olmuşsun keşke direkt polisi arasaydin
Bir daha olsun istemem ama olursa arayacağım ki Eminim olacak kadın benden cesaret bulup herşeyi anlattı ağlaya ağlaya ya ağzını kapatıp dövüyormuş kızının yanında çocuğun yüzü gözümden gitmiyor kireç gibiiyide kadın net olsun olmasın siz üstünüze düşen vazifeyi yapmalısınız. arayın polisi onlar ne yapacaklarını bilirler zaten. hem birşeyde kaybetmezsiniz. sonuçta gürültü oluyor bu kadının can çekişleri feryatları sizi rahatsız ediyor vicdanende rahatsız oluyorsunuz arayın polisi....
İnanamıyorum ya pes doğrusu siz böyle algılayabilirsiniz.Birde konu sahibi niçin takke Namaz vs. diye gereksiz detay verdiniz basbayağı amacınız polemik.
Adam kadının psikolojik sorunları olduğunu söyledi.tepki göstermişsin zaten ne dediler?
adam ne dedi?
kadın ne dedi?
ah ama ya ah ah.... bir daha olmasını beklemeyin o zaman kadınla görüşüp karakola gitme konusunda yardımcı olur musunuz ona? bakın çocuğunun yanında kız çocugunun yanında üstelik..... o çocuga günah yazık ....... siz kadınla görüşüp karakola gidip şikayetçi olmasının kızı ve kendi için yapması gerektiğini en sağlıklı şeyin bu olduğunu anlatın ona. sizde şahit olursunuz yanında sesleri duyan adamı ikaz eden sizsiniz zaten destek olun bu yönde bir bakalım ne diyecekBir daha olsun istemem ama olursa arayacağım ki Eminim olacak kadın benden cesaret bulup herşeyi anlattı ağlaya ağlaya ya ağzını kapatıp dövüyormuş kızının yanında çocuğun yüzü gözümden gitmiyor kireç gibi
Ben yüzeysel anlattım adam bizim binanın yöneticisi tuhaf bir tip ama hiç yanlış hareket görmedim sakin sessiz biri bana yanlış bir cevap vermedi daha çok kendini anlatmaya çalıştı ki zaten benim açıl sözlü patavatsız konuştuğumu bilirAdam ne cevap/tepki verdi peki kendisine patates çuvalı dediğinizde?
Konu bana tuhaf geldi nedense, neyse.
Adama diyorum bak bu çocuk senin yüzünden kimseye güvenip sevemeyecek hep korkacak hiç özgüveni olmayacak diyorum haklısın diyor ya haklısın diyor ona yapılsa bunlar diyorum haklısın diyor en son ben evden çıkarken allah akıl fikir versin hepinize dedi bence adamda bir sorun varah ama ya ah ah.... bir daha olmasını beklemeyin o zaman kadınla görüşüp karakola gitme konusunda yardımcı olur musunuz ona? bakın çocuğunun yanında kız çocugunun yanında üstelik..... o çocuga günah yazık ....... siz kadınla görüşüp karakola gidip şikayetçi olmasının kızı ve kendi için yapması gerektiğini en sağlıklı şeyin bu olduğunu anlatın ona. sizde şahit olursunuz yanında sesleri duyan adamı ikaz eden sizsiniz zaten destek olun bu yönde bir bakalım ne diyecek
Kadın ağlaya ağlaya kendini anlatırken adam sessiz sakin işine gelene konuştu sadece kendini masum kadını deli olarak gösterme çabalarıHemen polisi ara sen bunları söylerken adamla kadın ne yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?