Komşum şiddet görüyor :(

Kadında hal kalmamış ki gücü kalmamış yalnızlık kimsesizlik ne zor

Elbetteki böyle hayatlar var ama çelişkili cümleler kurmuşsunuz siz. Kurgu da sıkıntı olunca inanmakta zorlanıyoruz
Ben yüzeysel anlattım aslında konu anlatımım iyidir fakat olay sıcak ve gözümün önünde gelişti biraz gerginim o yüzden olsa gerek

adamda sorun varsada buda yine polis eşliğinde anlaşılacaktır zaten. sonuçta ikiside muayene olacak bu durumuda anlatırsınız . Allah korusun ya adam karısını çocugunu öldürse. en azından tedavi edilir bir sorun varsa.

konuyu cok yarim yamalak anlatmissiniz o yuzden inanmadi insanlar size
sonucunu yazmamissiniz yarim birakmissiniz yoksa tabi ki boyle hayatlar var kim inkar edebilir ki bunu?
Haklısınız yüzeysel anlatayım derken hepten batırdım sanırım

Benim anlam veremediğim kadını hem dövüyor kafasına merdaneyle vuracak kadar. Hemde ben seni hiç bir şeye değişmem diyor bu nasıl psikopatlık

Benim anlam veremediğim kadını hem dövüyor kafasına merdaneyle vuracak kadar. Hemde ben seni hiç bir şeye değişmem diyor bu nasıl psikopatlık
anlaşılmaycak birşey yok psikolojik sorunları var bir rahatsızlığı var demekki buda ancak önlem alınarak ortaya çıkarılabilir ve daha kötü sonuçlara meydan vermeden düzeltilebilir. yardımcı olun o kadına. polise gitme konusunda ısrarcı olun lütfen.

Olmaz mı bende çığlık çığlığa dayak yerken kimse kurtarmamıştı yardım etmemişti ailem bile şimdi böyle görünce elim ayağım titriyor dayanamıyorum adamı öldürmek istedim o an oracıkta..

Bunu konuşucam onunla umarım bu geceden sonra görüşmemize engel olmaz aptal herif

Sizi cok taktir ettim iste duyarli bir BAYAN VE INSAN! Maalesef ben yurt disinda oldugum icin pek bir yol gösteremem ama sanirim polisi cagirmak iyi bir fikir olabilir..

Suç kadının .
Başında takkeyle namazdan kalkan herif beni imdat diye bağrıtmadan önce boşol diye ben bağırtırım onu

Sizi cok taktir ettim iste duyarli bir BAYAN VE INSAN! Maalesef ben yurt disinda oldugum icin pek bir yol gösteremem ama sanirim polisi cagirmak iyi bir fikir olabilir..
Korkmadım değil ama bebeğimi yalnız bırakıp gittim günah değil mi ya ne suçu var kadının

Suç kadının .
Başında takkeyle namazdan kalkan herif beni imdat diye bağrıtmadan önce boşol diye ben bağırtırım onu
Kadın bir dönem gitmiş zaten 1 yıl ayrı kalmışlar adam sonra yalvar yakar getirmiş geri sonra yine aynı terane

Ilk şiddet değil belli ki kadın çok üzgünüm ama kendine baktığına gore (ruj) kocasını seviyor ayrılmak da ist3miyor. Bence polisi arayin

Ilk şiddet değil belli ki kadın çok üzgünüm ama kendine baktığına gore (ruj) kocasını seviyor ayrılmak da ist3miyor. Bence polisi arayin

Adam zaten sarı saç tayt bakım vs bunları seven bir adam yani eşine makyaj yapmayınca maymun gibisin falan diyormuş kadın ne yapacagını şaşmış adamın değişken ruh hali karşısında öyle yapsa olmuyor böyle yapsa olmuyor ...

Arkadaşlar polisi arayın diyorlar da
Siz şikayet edersiniz polis kapıya gelir ses duyduğunu söyler kocası da dövdüm diyecek değil ya
Bu durumda polis sadece göz dağı vermiş olur hadi kadınada sordu diyelim o da şikayetçi olmazsa yine bişey yapılamaz.
En iyisi siz kadınla konuşun böyle bir durum tekrar ettiğinde polise haber vermemi ister misin deyin.

Ben sizin yerinizde olsam kapiya gitmem Allah korusun o sinirle sizede bir sey yapabilir. Her seferinde 155 i arayin kendinizide belli etmeyin adam tirsar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…